Şimdi Ara

Ben konyadan korkuyorum yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar konya meram tıp kazandım ama bir sürü arkadaşım konya ile ilgili kotu seyler soyledi, insanlar cok muhafazakarmis, rahat olamazmisim tarzi bir de meramin iyi olmadigini falan soylediler ben acikcasi gelmez diyerek yazmistim meram ölü tercihimdi pamukkale bekliyodum. şuan ilk sene güzel calisip yatay gecis yapmayi dusunuyorum daha konyayi hic gormedim ama korkmaya basladim bir seyler bilen varsa yazarsaniz sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok yobaz var falan diyorlardı.
    Bi Konyalı arkadaş vardı. Abartıldığı kadar yok diyordu.

Bilemiyorum. Korkma adam yemezler ama, Cuma'ya gitmezsen dayak atabilirler.
    (en fazla)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • henryford6 H kullanıcısına yanıt
    Sacmalik . Yorum yapan da sacmalamis 😅 . Mevlana sehrinden surekli turist alan bir sehirden bahsediyoruz biraz mantik lutfen

• bu kadar da abartmayın.
    biraz muhafazakar ama onlarda senin gibi insanlar.
    gidip paşa paşa oku dostum korkmana gerek yok:)
  • HeartOfBonnie kullanıcısına yanıt
    Biraz rahatladim ona gideriz artik :D

• biryabancı... B kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim kardesim yazarken sıkıntı olmadi da simdi butun arkadaslarim yatay gecis yap diyince boyle oldum yoksa katiliyorum sana

• Yok abartı hepsi.Ben dışarıdan gitmiştim gayet rahat
    .

• arkadaşlar konyanın girişinde yerliler arabaları durdurup akşam namazı kaç rekat diye soruyolarmış.bilemeyenlerin kafasını kesiyolarmış doğru mudur? arkadaş dedi de

• dostum sıkıntın olmaz çok aldırma onlara cuma olayı da sıkıntı değil bence

• banada gazi gelmeseydi konya selçuk a gidiyordum ben gittim gezdim insaları yobaz hocam onu söyleyim
  • başı açık kadınları daha fazla günah işlememesi için, -kendi iyilikleri için- diri diri yakıyolarmış hocam izmirin gözünü seveyim bee <3 laiklik <3

• Konyayı sevmiyorum ama hiç biri gerçeği yansıtmıyor söylediklerinizin :)

• Ya kardesim bende izmirliyim zaten ciddi bi tırsıyorum espriler ile daha cok korkutuyorsun :d

• Syntax 1907 kullanıcısına yanıt
    Hocam siz neden sevmiyordunuz

• Türkiyede en çok zina olan,hırsızlık tecavuzun oldugu yer konyadir ayrica kendileri en cok icki tüketen 1.sehirdir izmiri bile gecmistir rahat ol.

• Hocam eğer erkek olsan bile kısa kollu giyersen vali kelleni alıyormuş orada çok aşırı yobazlarmış hatta bir keresinde ezan okundu ikindi vaktinde
    camiye gitmeyen genci esnaf dövmüştü.

La bir şey olmaz bunlar hep rivayet Konya'da zaten çok öğrenci var böyle olaylar yaşanmaz imkanı yok.Hem bir sürü yabancı var diğer şehirlerden
    gelen çok arttı ama işin kötü tarafı bazı bölgelerde suriyeli çok.
    İç Anadolu'da bütün şehirlerin yapısı aynı insanların çoğu muhafazakar ancak böyle söylenenler gibi ekstrem olaylar hiçbir zaman yaşanmaz.Başkasına karışamazlar.
  • Ramazan çatur çutur Burger King abandım valla kimsede recm etmedi beni konyaya gitmeyen çok abartıyor hele ekşi sözlükte bir yazmış sanki rakka

Abartanlara kulak asmayın Türkiye'de yaşanılabilitisi olan kentlerin başında gelir.

• .Ferrum. kullanıcısına yanıt
    İlk paragrafı ciddi sanıp ikinciye okudum hocam :D bencede karışmazlar alt tarafı tıp okuyup gitcem

• bende eksiye falan bakmistim da sagol rahatladim biraz

• henryford6 H kullanıcısına yanıt
    18 senedir bu şehirde bulunuyorum. Bıkmışlık var artık ya. Özel bir nedeni yok yani hocam. Esnafına fazla güvenme( herkes değil tabi). Böyle yani ...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.