Şimdi Ara

Ben küfür bilmiyorum:( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben fazla Türk'e rastlamıyorum NA serverinde oynadığım için.Rastladığım zamanda direk ignore.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amaze8

'Türklerden nefret ediyorum' Şöyle bir Gençliğe Hitabe, Nutuk oku da titre ve kendine gel.

Katılıyorum.Türklerin herkesin takdirini kazanmış asırlarca tarihinde imparatorluklar ve devletler kurmuş,hür yaşamış,tarihi boyunca kimsenin himayesi altına girmemiş bir millet olduğunu unutmuş birileri.Hadi onu da geçtim,kendinize laf ediyorsunuz,Türklerden nefret ediyorum diyen arkadaş da türk burada,türkler küfürbaz ve trolldur diyen de türk.Belli bir çerçevede eleştiri yapilir ama genelleme yapamazsiniz boyle konularda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReLaKs

Konuda çoğu noktada haklı olmana rağmen 2 noktada saçmalamışsın.
    'Forumdaki herkes tertemiz insandır' diye birşey yok. Ben yarbay olupta, başkalarının hesaplarını hackleyen adamlar da bilirim.

Ayrıca başlığına bakınca, sanki 'ben küfür bilmediğimden küfür edemedim' mesajı alıyorum. Umarım yanılıyorumdur

adam resmen başlıkta klayve artizliğin anlamının olmadığını anlatarak post-modern bi çalışma sergilemiş.

• bu konuda katılıyorum , ha diyorsunuz ki sen yapmadınmı ' yaptım pişman da degilim yabancılara sövdüm genelde şu oyun bitiminde gg noobs diyolarya oraya bitiyorum normal oyun oynasak surda ben adam beni ilginc sekilde öldürünce Gj diyorum kendi kendime diyorum helal olsun iyi oynuyor felan ama yok , olmuyor..
  • bazı insanlar bazen insanlar
  • bundan 2-3 hafta önce sınavlar başlamadan oynadığımda bir Türke denk gelmiştim.ben lee sin jungle oynuyordum o da mid swain.dk 20 oldu adam 45-50 minion kesmiş sonra takıma sövmeye başladı.adama sordum eğer o kadar iyi oynuyorsan neden az minion kestin cevap ; ben solo top oynarım mid oynayamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Holy Templar -- 26 Kasım 2011; 18:28:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrunKeNN PunK

Gecen bende eastte Gurcell ile oyuna girdim nicki TR blod biseydi galiba adamin skini falan vardi oda bu forumdan heralde lag vardi cok kasamadim kufur edip durdu velet

TR Blood Panther?
    Eğer o ise Ates Karaboga'ya velet demis oluyorsun.
  • Ben baya karşılaştım Türk takımlarla. En sonuncusu bir felaketti. Adama hiçbir şekilde başka bir amacım olmadan ''caitlyn mid gelsin ad kennena karşı o iş yapabilir '' dediğimde karşımdaki adam demediğini bırakmadı yani. Hatta o takımda dalakcemal (yani ölüm lokumu) da vardı ve o troll dediğiniz adam bi kelime söylemedi bana. İyilik olsun diye hepsini ekledim cemal hariç hiçbiri bişeyden anlamıyor yazık. Ve evet o maç ad kennen oynamıştım dalakcemal OP demişti baya. Haklı olabilir tabi auhueuauhe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok---

Ben baya karşılaştım Türk takımlarla. En sonuncusu bir felaketti. Adama hiçbir şekilde başka bir amacım olmadan ''caitlyn mid gelsin ad kennena karşı o iş yapabilir '' dediğimde karşımdaki adam demediğini bırakmadı yani. Hatta o takımda dalakcemal (yani ölüm lokumu) da vardı ve o troll dediğiniz adam bi kelime söylemedi bana. İyilik olsun diye hepsini ekledim cemal hariç hiçbiri bişeyden anlamıyor yazık. Ve evet o maç ad kennen oynamıştım dalakcemal OP demişti baya. Haklı olabilir tabi auhueuauhe.

Dostum dün,bugün açıktım göremedim seni .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eastteyiz, haliyle Türk dolu. Bugün 5v5 pre atarken bi tryn geldi nicki 1KaRaHiLaL1 diye bi şey. Spelleri heal ghost. ve tryndamere gibi bi heroyla 5-11 oynayan ender heriflerden. Ashe ile late gamede çok pis eziyoruz adam hep şöyle:

1v1 gelin hepinizi alırım
    Ezikler anca 2v1 (halbuki bunun canını bitirmiştim 3 vuruşta falan hatta guardian angel'i vardı o yüzden ölmedi, sonra arkadaşım killi alınca 2v1 diye sayıkladı)
    Nunu olmasa hepinizi keserim

Çok iyi olan Türkler de var tabii, zaten iyi bulduğumu ekliyorum.

Ha ayrıca bugün bi maçta Arnavutluk'tan heriflere denk geldik, adamlar iyi kötü Türkçe biliyorlardı.
  • Sanırım sadece ben şanslıyım bu konuda , oyunda tanıştığım 2-3 arkadaş - abi çok seviyeli insanlar onların vasıtasıyla yaklaşık 10-15 kişi daha tanıdım büyük bir gruplar bende sonradan dahil oldum beraber oyunlara giriyoruz açık olduğumuz zaman skype falanda kullanıyoruz. En küçük benim 17 yaşındayım 1-2 kişi daha var sanırım 17 yaşında olan diğer arkadaşlar 23-24 üstü yaşlarında :)
  • Karşınıza yada takımınıza gelecek, büyük ihtimalle hayatınız boyunca sadece 1 defa beraber oynayacağınız bir adama kafayı çokta takmayın.
    Eğer karşı takımdan birisi küfür ediyorsa yüzünüzün kızarmasına yada mazlum rolünü oynamanıza gerek yok.
    /ignore İsim
    Bu kadar.
  • Türklük kavramını bu tür konularda kullanmayın arkadaşlar ne zaman türk görsem küfür ediyor bilmem ne diye 50 tane konu açılıyo günde konuyu açın tabii ki hakkınız ama genelleyip türklük kavramını beş para etmez şeylerle muhattap etmeyin ben rahatsız oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellRazor

quote:

Orijinalden alıntı: DrunKeNN PunK

Gecen bende eastte Gurcell ile oyuna girdim nicki TR blod biseydi galiba adamin skini falan vardi oda bu forumdan heralde lag vardi cok kasamadim kufur edip durdu velet

TR Blood Panther?
    Eğer o ise Ates Karaboga'ya velet demis oluyorsun.

Olabilir.
  • birde arkadaş oldukları halde birbirlerinin yedi sülalesine saydırıp bişey olmamış gibi gülüşenler var,nasıl bir muhabbettir anlamadım gitti
  • kendini bilmezler yüzünden genelde 15 yaş civarındakiler bunlar artık türk denk geldigi zaman sevinemiyoruz.en ufak şeyde direk küfür ediyolar öldürsen küfür.ölsen küfür.normalde agzını açamayan insanlar monitorun arkasına geçince herkeze ters düz gidiyolar.tamamen kişisel sorunlardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogukanjlr -- 26 Kasım 2011; 21:26:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krofessional

quote:

Ben baya karşılaştım Türk takımlarla. En sonuncusu bir felaketti. Adama hiçbir şekilde başka bir amacım olmadan ''caitlyn mid gelsin ad kennena karşı o iş yapabilir '' dediğimde karşımdaki adam demediğini bırakmadı yani. Hatta o takımda dalakcemal (yani ölüm lokumu) da vardı ve o troll dediğiniz adam bi kelime söylemedi bana. İyilik olsun diye hepsini ekledim cemal hariç hiçbiri bişeyden anlamıyor yazık. Ve evet o maç ad kennen oynamıştım dalakcemal OP demişti baya. Haklı olabilir tabi auhueuauhe.

Senin nik ne ben ekliyim hata oluyor bazen bende.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Krofessional

quote:

Senin nik ne ben ekliyim hata oluyor bazen bende.

Koydular Ati TR

Yarın kabul edebilirim ancak.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.