Şimdi Ara

Ben küfür bilmiyorum:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz önce arkadaşla champ denemeye girdik. Şansımıza karşı takım premade Türk kardeşlerimmiş. Biz üstünlük kurmuştuk. 2-3 teamfight aldıktan sonra bi teamfight da üstünlük kurdular ve karşı taraftan ( kendisi forumda da bulunuyor) Dragorei (yanlış olabilir böyle bişey) çok çok çok ağır küfürler etti. Ben çok utandım. Sadece söylemek istedim:( Oyunu da biz aldık halbuki ama çok mahcup oldum ben:( O bana küfretti yanaklarım kızardı.

Şaka bi yana burda bi sürü konu tartışılıyo her gün troll e bak diye konu açıyorsunuz, ama görüyorum ki aynısını siz yapıyorsunuz. Burda yaşça olsun olmasın bi sürü olgun insan var. Biraz örnek alın. Adam maç bitince invite layıp orda da küfürleşmeler felan. Hani bi tabir var kullanmak istemiyorum ama 'forumçocuğu' olmayın lütfen.

• Bu kadar saçma konu başlıklarından sonra çok iyi bir noktaya parmak basmışsın arkadaşım. Kesinlikle haklısın mağlubiyeti küfürle karşılayan aciz o kadar çok ki ve yüzde 90 ihtimalle de Türk çıkıyorlar ingilizce bile küfretse altın yine Türk çıkıyor. Tamam bazen insanın çok siniri bozuluyor ama rageni kendi kendine yapabilirsin istediğin kadar bağır çağır ama Enter tuşuna basıpta diğer insanları buna dahil etmek hem zavallılık hemde çamuru başkasına sıçratmak. Karşı taraf ana avrat düz girince bu sefer insan ister istemez karşılık veriyo bizi böyle duruma sokmayın lütfen.
  • O değilde asıl yendikten sonra lanede ezilmiş adamlar, takıma faydası olmayan aptallar easy, l2p falan yazıyor (cidden lanede üstünlük kurup ezmiş adamlar haklı onlara bir şey demiyorum) o zaman cinnet geçiriyorm adamı lanede eziyosun oyun bittiğinde easy game yazıyor ...

Küfür konusunda takma söylediklerini Türklerden yenildiklerinde ne yapmalarını beklersin ki adamlar durduk yere karşıdakilere anan falan yazı çok denk geldi bana böyle.
  • Bana oldu ya 2 arkadaş girdik twisted treeline karşıda 3 premade varmış tekinin nicki harun bilmemneydi anladım türk olduğunu Türkmüsünüz beyler yazdım gelen cevap annen türk zuahaha gibi 3 üde oyunun başından sonunada kadar küfrettiler reportladım ama birşey olucağını sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: nyksgece

O değilde asıl yendikten sonra lanede ezilmiş adamlar, takıma faydası olmayan aptallar easy, l2p falan yazıyor (cidden lanede üstünlük kurup ezmiş adamlar haklı onlara bir şey demiyorum) o zaman cinnet geçiriyorm adamı lanede eziyosun oyun bittiğinde easy game yazıyor ...

Küfür konusunda takma söylediklerini Türklerden yenildiklerinde ne yapmalarını beklersin ki adamlar durduk yere karşıdakilere anan falan yazı çok denk geldi bana böyle.

Aynen ya daha şimdi oldu aynısı. Tristi ezdim kule altından çıkarmadım yetmedi kule altına girip kestim. Oyun sonunda karşı takımdan konuşan tek adam o :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhySoSeriouss

Bana oldu ya 2 arkadaş girdik twisted treeline karşıda 3 premade varmış tekinin nicki harun bilmemneydi anladım türk olduğunu Türkmüsünüz beyler yazdım gelen cevap annen türk zuahaha gibi 3 üde oyunun başından sonunada kadar küfrettiler reportladım ama birşey olucağını sanmıyorum

oluyor merak etme hepsi Tribunal de geliyor karşıma veriyorum punish i

sırf şunlar yüzünden giriyorum Tribunal e
  • Zaten sadece forumda açılan konulara bakarsak bizim Türkler kusursuz maşallah hepsi pro , bütün hatalar sadece takım arkadaşlarının vs.. Artık aşın diyorum yani kaç yıldır MMO oynuyorum her yerde karşıma çıkıyo herifler. Çok düzgün , olgun insanlara da rastladım ama sizin tabirinizle troll herifler bariz üstün. Benim arkadaşlarımın içinde de var böyle tipler ne kadar uyarsamda kendi bildiklerini yapmaya devam ediyorlar. Bence bu report olayı daha dikkate alınmalı. Adam küfür ettiyse ben o yüzden reportladıysam baksınlar adamın textlerine gerçekten küfür ettiyse en azından uyarı için 2-3 gün suspend versinler ne bu ya vallahi bıktım her yerde rage yapan tiplerden.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türk görmüyorum en son 1 yıl önce falan bi random premade türk grubuyla karşılaşmıştım çok garip küfürler edip mide gitmemi söylediler gank geldiğim zaman falan küfür edip defol git demişlerdi hiç unutmam sonra türklerden nefret etmeye başladım
  • Nedense ben hiç öyle Türklerle karşılaşmadım genelde olgun yenildimi tebrik bile eden adamlar çıktı karşıma ki genelde yeniyorlardı

ama şu Türk olmayan Allah bilir hangi milletinin çoçukları iseler feedleyip feedleyip oyun basinda sonra benim 4-0 lık skorumu 6-9 yapıp bana feeder diyip sonra ben inkar edincede ana bacı kaydıktan sonra bide all dan report seurse yazmaları çok dokunuyor.
  • Eskiden İngilizce ve Türkçe küfür ederdim /all yazarak. Şimdi gerek duymuyorum. Arkadaşlarımla falan girersem küfür ediyorum ama onları dahil etmeden.
  • Oyun ilkokullu dolu.
  • 'Türklerden nefret ediyorum' Şöyle bir Gençliğe Hitabe, Nutuk oku da titre ve kendine gel.
  • 10 kez türklerle karşılaşmışsam 9u küfürle geçmiştir. hatta bir keresinde 3 premade girdiğimizde skype da açmıştık karşıdaki türklerden biri öyle bir küfür etti ki 5dk boyunca kesintsiz güldük, etkisi 2-3 boyunca sürdü.

Birde pkk modası çıktı galiba. Ne forumda başka biriside ss alıp koymuştu aynısı başıma geldi. Tüysüz ergenler pkk yanlısı gibi davranıp kendilerini cool gösterme çabasındaydılar. Ne saçma bi toplum olduysak artık.
  • Ah ah eski east gunlerimi hatirladm kaybeden tryn'In p*cler diyince herkesin aaa turk demesi hala aklimda .D Ama simdi yabancilarInda pek farki yok.2 kutu hp ile full hp akakiye girip im rambo yazan mi dersin, kendi skoruna bakmayip 2 kez ustuste olunce report noob yazan mi dersin...weste gectik boyle krolar cikmasn die pek bi fark bulamadk acikcasi.ama olsun minnacik caniyle siondan kacan rakibin tam kacacakken panteonun oldurmek yerine stunlayp kili siona birakmasida hos bisey...
  • Gecen bende eastte Gurcell ile oyuna girdim nicki TR blod biseydi galiba adamin skini falan vardi oda bu forumdan heralde lag vardi cok kasamadim kufur edip durdu velet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dun 3v3 premadde karsida 3 tane alman turku vardi gevurlar turkcede bilmiyolar :D (ben 3 ay once geldim almanyaya) neyse adamlar saydiriyo sonra ... San falan skype a gel dedim adam korktu falan replayi var atarim isterseniz foruma :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: amaze8

'Türklerden nefret ediyorum' Şöyle bir Gençliğe Hitabe, Nutuk oku da titre ve kendine gel.

Helal olsun kardesim keske herkes senin gibi olsa ancak daha halk uyuyor doguda kurdistan kuzeyde ermeniler izmirdede yunanlilar olunca ancak halk uyanacak herhalde ama cok gec olacak...niye yazdmki ben bunlari simdi?hepimiz uyumaya devam edelim
  • geçen banada öyle geldi karşıda 2 tane premade türk biri tryn biri nocturne

daha oyunun başında ingilizce yazarken ı kullanmasından türk olduğunu anlayıp selam yazdım ve direk küfürler başladı . early game de birinin 1/5 skoru diğerinin 2/4 skoru falan vardı kısaca lane de ezildiler baya daha sonra bizden bi adam çıktı oyunu 4 v 5 oynayıp kaybettik bide oyun sonunda artisleniyolar oda kuruyorum gel 1v1 atcaz diyincede çıkıyolar
  • Artık karşıda veya takımımda Türk olduğunu fark edersem hiç sesimi çıkarmıyorum. Elini versen kolunu kaptırıyorsun çünkü. En son kendimi belli ettiğim olayda rakip takımda bir Türk vardı. Şuna iyi oyunlar diyeyim dedim. Biraz konuştuk, konuşmasından acayip rahatsız oldum. Oyunun sonunda 23/6/8 gibi bir skor yaptım, maçı kazandık. Oyundan sonra adam noob p*ç ile başlayıp anaya bacıya varan küfürler etti. Hiç cevap vermedim. Ne gereği vardı buna? Altı üstü 45-50 dk. süren bir oyun, bunun için insanların kalbini kırmaya insanlara hakaret etmeye değer mi?
  • Konuda çoğu noktada haklı olmana rağmen 2 noktada saçmalamışsın.
    'Forumdaki herkes tertemiz insandır' diye birşey yok. Ben yarbay olupta, başkalarının hesaplarını hackleyen adamlar da bilirim.

Ayrıca başlığına bakınca, sanki 'ben küfür bilmediğimden küfür edemedim' mesajı alıyorum. Umarım yanılıyorumdur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrKavinsky -- 26 Kasım 2011; 15:28:20 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.