Bildirim
Ben kurtuldum kimse bulaşmasın! (RAHAT TARİFE) (5. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
Giriş
-
Turkcell rahat ı öve öve bitiremediğiniz 2. mesajınız bu.
Sanırım Turkcell çalışanısınız. İlgili arkadaşlara söyleyin de kim aramışı rahat tarifelere de açsınlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu kadar tarife fanatikliği biraz fazla değil mi
Ben tarifedeyken 10 mbit üstü hiç görmedim. Çıktığım an ilk testimde 25 mbit gördüm. Aynı konumda. Yarı yarıya sorunu yaşayan var. Nedeni belirsiz.
Kullanıcıların en az yarısının sorun yaşadığı bir tarifede gönül rahatlığıyla geçmeyi tavsiye etmek mi? Konuyu eğer okumadıysanız başından itibaren okumanızı tavsiye ederim.
Forumda kaç kişi memnun peki? Siz ve diğer 3 kişi mi? Siz neyi baz alıyorsunuz?
-
bendede 10 mbps geçmiyor hız.(RAHAT Tarifesi)
www.turkcell.com.trHoş Geldin 2GBhttps://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/hos-geldin-2gb?source=CMS&place=campaigns_category#sss
Bu tarifeye geçebiliyor gözüküyorum. (Hazır Kart)
"Ön Bilgilendirme Formu ve Mesafeli Satış Sözleşmesi" nde "Ödeme şekli: Mobil İletişim Hizmet Faturasına Yansıma"
Yazıyor. Yani yükleme yapmadan ay sonunda ödeme mi oluyor bu ?
-
Öyle görünüyor. Müşteri hizmetleri ile görüşüp bu durum hakkında bilgi alıp konuya yazabilir misiniz?
Hakların bitmesine yaklaşık 6 gün kaldı. O zaman denerim hocam.
Bahsedilen "Ödeme şekli: Mobil İletişim Hizmet Faturasına Yansıma" kısmı diğer faturasız tarifeler de de var mı bir bakar mısınız ? -
Hocam normal faturasız o da. Şimdi baktım. Türkcell burada paket alımı yapıldığında maile gönderdiği fatura için vurgu yapmış.
-
Şansınıza ne çıkarsa artık .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X