Şimdi Ara

Ben neden hiç mutlu değilim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: jrem

Secret kitabını oku.

Oldu.

---

Aç Kur'an oku.
  • quote:

Orjinalden alıntı: burnaldinho

benimde öyle
    notlarım iyi ama hep mutsuzum
    ailemde de sorun yok onlarda ilgileniyor yeterince yeri gelince hatta oyun bile oynuyorlar
    ancak yinede mutsuzum kafam bi kız mevzusunda kaldı sanırım ama çözemedim neyde kaldıgını

bende kız sorunuda yok boş yere mutsuzluk ne istersem elimin altında hayat boş gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 11 Ocak 2008; 23:36:08 >
  • çalışma şeklini değiştir...mesela ben koca koca kitapların özetini karınca duası gibi 2 yada 3 A4 de boşluk kalmayacak şekilde yazar onları çalışırdım ve geçecek not alırdım..

hayat derslerden ibaret değil bunuda anlamak lazım..kendine garip uğraşlar bul...hayal gücünü geliştirecek orjinal şeyler yapmaya çalış...çevrendekiler bu sayede seni orjinal bulacak ve farklı olmak güzel...

ben mesela siemens sx1 yazılımına kendimden birşeyler kattım menü ikonlarını değiştirdim görsellik kattım bazı kullanışlı programları ekledim ve buna kendi ismimide verdim ve bu yazılımı yüzlerce kişi şuan sx1 ine yükleyip kullanıyor..

sende araştır başka şeyler olabilir belki çok güzel şiir yazabilirsin resim yapabilirsin vs...

haftasonu mutlaka arkadaş gurubunla yada dostlarınla buluşup sohbet etmeyede çalış bu arada (msnde değil haldun tanerin orda buluşun :))

• [Deleted by Admins]
  • quote:

Orjinalden alıntı: nKEEPr

çalışma şeklini değiştir...mesela ben koca koca kitapların özetini karınca duası gibi 2 yada 3 A4 de boşluk kalmayacak şekilde yazar onları çalışırdım ve geçecek not alırdım..

hayat derslerden ibaret değil bunuda anlamak lazım..kendine garip uğraşlar bul...hayal gücünü geliştirecek orjinal şeyler yapmaya çalış...çevrendekiler bu sayede seni orjinal bulacak ve farklı olmak güzel...

ben mesela siemens sx1 yazılımına kendimden birşeyler kattım menü ikonlarını değiştirdim görsellik kattım bazı kullanışlı programları ekledim ve buna kendi ismimide verdim ve bu yazılımı yüzlerce kişi şuan sx1 ine yükleyip kullanıyor..

sende araştır başka şeyler olabilir belki çok güzel şiir yazabilirsin resim yapabilirsin vs...

haftasonu mutlaka arkadaş gurubunla yada dostlarınla buluşup sohbet etmeyede çalış bu arada (msnde değil haldun tanerin orda buluşun :))

bendede sx1 var ama ben cmert kullanıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: -Mctolga-

quote:

Orjinalden alıntı: nKEEPr

çalışma şeklini değiştir...mesela ben koca koca kitapların özetini karınca duası gibi 2 yada 3 A4 de boşluk kalmayacak şekilde yazar onları çalışırdım ve geçecek not alırdım..

bendede sx1 var ama ben cmert kullanıyorum

güle güle kullan

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.