Şimdi Ara

Ben neden hiç mutlu değilim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Derslerim biraz kötü, ders çalışmak canım istemiyor. çevrem kötü !

Ne yapsam ailemi mutlu edemiyor..

Olmuyor..

Kötü alışkanlığım felan da yok ama ne biliyim bir türlü mutlu olamıyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hiç Mutlu Değilim: Nedenleri ve Çözümleri

"Hiç mutlu değilim" hissi, birçok kişinin karşılaştığı yaygın bir duygudur. Bu hissin nedenleri karmaşık olabilir ve kişiden kişiye değişebilir.

• Stres ve Kaygı: Sürekli stres ve kaygı, mutsuzluğa katkıda bulunabilir. Finansal sorunlar, iş baskısı veya kişisel ilişkilerdeki zorluklar gibi stres faktörleri, genel iyilik halinizi olumsuz etkileyebilir.

• Depresyon: Depresyon, mutsuzluk hisleri ile karakterize edilen ciddi bir zihinsel sağlık durumudur. Sıkıntılı ruh hali, çaresizlik ve ilgi kaybı gibi belirtilerle kendini gösterir.

• Beklentilerin Uyuşmaması: Hayata dair gerçekçi olmayan beklentiler, mutsuzluğa yol açabilir. Hedeflerimize ulaşamadığımızda veya başkalarının standartlarını karşılayamadığımızda hayal kırıklığına uğrayabilir ve hiçbir zaman yeterince iyi olmadığımızı hissedebiliriz.

• Düşük Öz Saygı: Düşük öz saygı, mutsuzluğa katkıda bulunabilir. Kendimizi değersiz ve yetersiz görürsek, mutlu olmayı hak etmediğimize inanmaya başlayabiliriz.

• Yalnızlık ve Sosyal İzolasyon: Yalnızlık ve sosyal izolasyon, mutsuzluk duygularını artırabilir. İnsanlarla bağlantı kurmadığımızda ve sosyal destekten yoksun olduğumuzda, yalnızlık ve mutsuzluk hissedebiliriz.

Mutsuzlukla başa çıkmak için atabileceğiniz bazı adımlar şunlardır:

• Stres Yönetimi: Stresinizi yönetmek için sağlıklı başa çıkma mekanizmaları geliştirin. Egzersiz, meditasyon veya yoga gibi aktiviteler stres seviyenizi azaltmaya yardımcı olabilir.

• Depresyon Kontrolü: Depresyon belirtileri yaşıyorsanız, profesyonel yardım alın. Terapi ve ilaçlar, depresyon belirtilerini yönetmenize ve genel mutluluğunuzu iyileştirmenize yardımcı olabilir.

• Beklentilerinizi Ayarlayın: Gerçekçi olmayan beklentilerinizi yeniden değerlendirin. Herkesin farklı olduğunu ve her zaman mükemmel olamayacağınızı kabul edin.

• Öz Saygınızı Geliştirin: Öz saygınızı geliştirmek için kendinize olumlu konuşun ve başarılarınızı kutlayın. Olumsuz kendi kendine konuşmaktan kaçının ve kendinizi değerli ve sevimli görmeye odaklanın.

• Bağlantı Kurun: Sosyal desteğe öncelik verin ve sevdiklerinizle bağlantı kurun. Topluluk etkinliklerine katılın, yeni insanlarla tanışın ve sosyalleşmek için zaman ayırın.

Mutsuzluk karmaşık bir duygudur, ancak nedenlerini anlayarak ve uygun adımları atarak mutluluğu yeniden kazanabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Secret kitabını oku.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrem

Secret kitabını oku.
    Arkadaşlarını düzgün seçmekle işe başla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harbi Öküz

Arkadaşlarını düzgün seçmekle işe başla

Alıntıları Göster
    Derslierini düzelt.zamanında ben de sewnin gibi idim.derslerini öncelikle düzelt.istesende istemesende onlar senin gelceğinn.sonra çevreni değiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssff_allthing

Derslierini düzelt.zamanında ben de sewnin gibi idim.derslerini öncelikle düzelt.istesende istemesende onlar senin gelceğinn.sonra çevreni değiştir.

Alıntıları Göster
    boş ver kanka yalnız değilsin..

kimsine bakarsın derslerden yüz alır..herkez ona abi çeker...kızlar hep etrafındadır...toplulukta o kunuşur etrafı dinler...yakışıklıdırda...

ama herşey sende başlar sende biter
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemturk

kimsine bakarsın derslerden yüz alır..herkez ona abi çeker...kızlar hep etrafındadır...toplulukta o kunuşur etrafı dinler...yakışıklıdırda...

Alıntıları Göster
    Git emo ol!
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemturk

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cemturk

bu dediklerini bi arada hiç Görmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: T.İ.M

quote:

Orjinalden alıntı: cemturk

bu dediklerini bi arada hiç Görmedim

Alıntıları Göster
    Kötü alışkanlık edin !

Nasıl mutlu oluyorsan öyle yaşa sen boşver mutlu olabileceğin birşeyler yap hayatta birilerini mutlu etmek yerine kendine mutlu etmeye çalış.

• quote:

Orijinalden alıntı: vLkN!

Git emo ol!

Alıntıları Göster
    bana göre bazısının hayatı yağ gibi kayar gider(iyi anlamda) ara sıra olumsuzluklar olur ama hep kazanırlar ama bazıları da hep daha fazla düşünür ve kazansa da kaybeder ve hiç birşeyi değiştirme gibi bi şansları yoktur ne kadar çırpınsada yerinde sayar. iki dönemi de yaşadım hayatımda birincisi çok rahattır ama biraz sade bi insan olursun bilgin sınırlı yeteneğin sınırlı ama mutlusundur bi şekilde sürekli kazanırsın şimdi ikinci dönemi yaşıyorum her zamankinden daha donanımlıyım ama o kadar mutsuzum ki sabah yataktan kalkmak gelmiyo içimden uyku ilacı alıp bütün gün yatmak geliyo içimden

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blacksmith

bana göre bazısının hayatı yağ gibi kayar gider(iyi anlamda) ara sıra olumsuzluklar olur ama hep kazanırlar ama bazıları da hep daha fazla düşünür ve kazansa da kaybeder ve hiç birşeyi değiştirme gibi bi şansları yoktur ne kadar çırpınsada yerinde sayar. iki dönemi de yaşadım hayatımda birincisi çok rahattır ama biraz sade bi insan olursun bilgin sınırlı yeteneğin sınırlı ama mutlusundur bi şekilde sürekli kazanırsın şimdi ikinci dönemi yaşıyorum her zamankinden daha donanımlıyım ama o kadar mutsuzum ki sabah yataktan kalkmak gelmiyo içimden uyku ilacı alıp bütün gün yatmak geliyo içimden

Alıntıları Göster
    ders çalış

mutlu olursun

notları 80 li 90 lı görünce gözlerin yerinden oynar

sen de mutlu olursun...anne baba da

onlar nota çok önem verir...önem vermiyrouz deseler bile önem verir

+++sen kaç yaşındasın...
    yaş 17 deme...eğer 17 isen...o anlattıkların sana öyle geliyordur... ..sen aslında mutlusun...ailen de seni çok seviyor...onlar da mutlu
    bir iki sene sonra anlayacaksın ama bunu...(biraz uzun bi süre anlıyorum ama maalesef öyle)

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

ders çalış

mutlu olursun

notları 80 li 90 lı görünce gözlerin yerinden oynar

sen de mutlu olursun...anne baba da

onlar nota çok önem verir...önem vermiyrouz deseler bile önem verir

+++sen kaç yaşındasın...
    yaş 17 deme...eğer 17 isen...o anlattıkların sana öyle geliyordur... ..sen aslında mutlusun...ailen de seni çok seviyor...onlar da mutlu
    bir iki sene sonra anlayacaksın ama bunu...(biraz uzun bi süre anlıyorum ama maalesef öyle)

Alıntıları Göster
    bak kardeşim ben 16 yaşındayım, pek iyi bir ailem yok daha doğrusu aile huzurum yok ama ben bunun bahane olmadığını biliyorum, sana tavsiyem zorlayarak ders çalış şimdi kafan sigaraya biraya eser yoksa. iyi arkadaş bul 1 tane bol bol dertleş sonra notlar iyi olursa kafanda düzelir he birde kendine bir müzik tarzı bul bence hadi ALLAH yolunu açık etsin

• Bu yaşıma geldim inan bende kurtulamadım şu durumdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest

bak kardeşim ben 16 yaşındayım, pek iyi bir ailem yok daha doğrusu aile huzurum yok ama ben bunun bahane olmadığını biliyorum, sana tavsiyem zorlayarak ders çalış şimdi kafan sigaraya biraya eser yoksa. iyi arkadaş bul 1 tane bol bol dertleş sonra notlar iyi olursa kafanda düzelir he birde kendine bir müzik tarzı bul bence hadi ALLAH yolunu açık etsin

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: MUJİM™

arkadaş herşeyi açıklamış

• quote:

Orijinalden alıntı: guvenkab

Bu yaşıma geldim inan bende kurtulamadım şu durumdan
    Boşver takma kafana, burada yazılanları bile... Benim yazdıklarımıda dahil... Her ne sorunun varsa, bunu çözecek olan sensin

Öyle güzel bir söz var ki;

Sen gülersen herkes güler, ağlarsan yalnız ağlarsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: charcharodon carcharias

Boşver takma kafana, burada yazılanları bile... Benim yazdıklarımıda dahil... Her ne sorunun varsa, bunu çözecek olan sensin

Alıntıları Göster
    Music.

• quote:

Orijinalden alıntı: birahalasoguk

quote:

Orjinalden alıntı: MUJİM™

arkadaş herşeyi açıklamış

Alıntıları Göster
    benim notlar 80 aşşağı değil bende mutlu değilim artık hayat sıkıcı geliyo lise 1 okuyom

• quote:

Orijinalden alıntı: charcharodon carcharias

Alıntıları Göster
    ders çalışmak çözüm değil olay sende bitiyor başkalarının lafını dinleme herşeyi kafana takma

• quote:

Orijinalden alıntı: cnspnky

Music.

Alıntıları Göster
    En kötüsü de insanın niye mutlu olmadığını bilememesi oluyo... işte bunu çözemeyince o mutsuzluğu da kıramıyosunuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

benim notlar 80 aşşağı değil bende mutlu değilim artık hayat sıkıcı geliyo lise 1 okuyom

Alıntıları Göster
    benimde öyle
    notlarım iyi ama hep mutsuzum
    ailemde de sorun yok onlarda ilgileniyor yeterince yeri gelince hatta oyun bile oynuyorlar
    ancak yinede mutsuzum kafam bi kız mevzusunda kaldı sanırım ama çözemedim neyde kaldıgını
  • quote:

Orjinalden alıntı: junior

Derslerim biraz kötü, ders çalışmak canım istemiyor. çevrem kötü !

Ne yapsam ailemi mutlu edemiyor..

Olmuyor..

Kötü alışkanlığım felan da yok ama ne biliyim bir türlü mutlu olamıyorum.

Arkadaşım yaşın kanımca 15 civarı.En başta notmuş şuymuş buymuş kafana takmıycan.Kendini asla sosyal çevreden soyutlama,kız arkadaş edin.Bunları gerçekleştirdiğin zamn notların da zmanla yükselir.Bu dönemi bu şekilde geçirirsen en az zararla geçirmiş olursun,öbür türlü dizini çok döversin...Şekil A(Tecrübeyle sabittir)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.