tavsiyeleriniz bekliyorum peugeot 306 sahibiyim seviyorumda ama artıkın 8 yaşında aklım çok karışık opel 1.3 cdtı var astra istiyorum ama param corsaya yeter sanırım biyandanda toyota corolla d-4d annemde chevrolet al takıl sakin sakin diyo :)) para para para... e performansta lasıım olmassa olmass bunu satınca 10binytlden fazla koyamam üzerine ben neee alııııcaaam
Getz al diyeceğim ama önyargılı arkadaşlara inanmadan önce git bir arabayı dene derim. Dizel ile benzinli arasındaki fark çok az olduğu için dizel almanı tavsiye ederim.
piyasası ne ??? getz benim isteklerime cevap verirmi bide hundayi hiç düşünmemiştim biraz emekli öğretmen arabası gibi geliyo bana tabi hiç denemedim yorum yapamam
Dizel Getz olarak 88Hplik modelden alacaksan 24bin YTL civarı sıfır alabilirsin. Daha performanslı olsun istersen 110HPlik model var o biraz daha pahalıdır. Hyundai'nin diğer modelleri dediğiniz tarza daha yakın olsa da, Getz son derece genç işi bir araba.
Neredesiniz bilmiyorum ama herhangi bir Hyundai Plaza'da Test sürüşü yapabilirsiniz. Bizim aracı aldığımız Maslak Oto'da test sürüşü için bir tane Getz bekliyordu hazırda.
denemek lazım tabi ilgine teşekr ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme