Şimdi Ara

ben noob muyum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar artık delirme noktasına geldim bu işi çözemedim.şimdi lvl 36 (tamam daha çok erken ama...) rogueum var.çift dagger kullanıyorum ve bu roguenun olayını çözemedim.stats ve talentler aşağıdaki gibi.

ben noob muyum?

ben noob muyum?

bu durumda ne doğru düzgün dmg verebiliyorum ne de hayatta kalabiliiyorum.roguenun işi görevi nedir.mesela warsong gulch da hiç bir etkinliğim yok.karşı taraf toplu hareket ettiği zaman hiç bişekilde birşey yapamıyorum.invis olayım diyorum adım adım 1 saatte adamın yanına geliyorum (zaten invis invis ilerlemek de bi başka zulüm) dikkatli bir oyuncuysa farkedip ilk hamleyi o yapıyor.he yok ilk ben daldım chipshotla diyelim teke tek güzel gidiyor ama dışarıdan biri dahil olduğu an bitiyor işim.warsong gulch bitiyor "dmg done" a göre sıralattığımda çok aşağılarda oluyorum.1 e 1 denk getirirebilirsem birini o zaman güzel oluyor hani mücadele felan edebiliyorum ama sonuçta karşı taraf da sürekli toplu geziyor.assassin bir rogue olarak nasıl bir strateji izlemem gerekir.gördüğüm bütün iyi roguelar 2 sword ve subtelty gidiyor.assassinin ne yapması lazım.

biraz dağınık oldu galiba; umarım derdimi anlatabilmişimdir.warsongda ezil ezil artık bıkma noktasına geldim.bu işi bilen tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_ram -- 15 Aralık 2008; 1:57:24 >

• Bende 70 rogue var 6-7 aydırda oynamadım hatırladığım kadar cevap vereyim.

assassin olarak kasmak ilk lvllarda zor olması çok normal
    talent olarak sana mob keserken combat talentları kadar sana yardımcı olamazlar.
    pvp olarakda direk iş yapman zor çünkü assassin olarak en güzel 1vs1 de karşındakini kitlersin
    ama 2 kişi sana dalıyorsa yine combat olmak daha mantıklı olacaktır.
    Savaşlarda hızlı olmak subtelty ile mümkün.
    Assassin olarak yanında bir mage yada sp falan olursa çok daha efektektif olursun.

Sana tavsiyem şimdilik wsg falan yapmaman ve combat talentlarına gitmen
    Zaten bu lvlda assassin ve combat arasında ucurum bir dmg farkı yok, ama combatla
    öldürülmem çok daha zor.

Birde tabi şunu unutma daha yolun başındasın 50 civarına gelince daha oturmuş olacak
    savaş sistemin merak etme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amboleos -- 15 Aralık 2008; 2:04:51 >
  • al eline 2 tane kilic combat yap talentlarini ve pvp den uzak dur max level a kadar :)

acelem yok ben tadini cikararak pvp yaparak levellayacak diyorsan yine combat ol inan daha cok vurur ve ayakta kalirsin o levellarda.
  • ben şunu anlamıyorum assassin talentini öneren veya kullanan hiç görmedim.herkes combat ve subtelty diyor hatta dagger yerine de sword veya mace öneriyorlar.dagger ve assassination bu kadar mı kötü ki kimse kullanmıyor.bu talentler arasında bir dengesizlik mi var? artık tercih değil de mecburiyetten mi diğerlerini seçicem.rogue diyince akla gelen (hangi platformda olursa olsun, en azından benim aklıma gelen) hançer ve suikasttir.yani sword alıp combat vereceksem warrior yada paladin felan açayım bari.
  • arkadasim sebebi sudur daggerla yuksek hasar verebilmek icin mob un playerin arkasindan vurman lazim playerda arkasina hizli bir sekilde gecebilirsin ama mob un arkadasina stun vs olmadan gecemezsin ve on taraftan vurursun. on taraftan vurdugun icinde damage in sınırlı olacaktir ve stealth olup mob a dalman gerekiyor daggerla daha cabuk kesebilmek icin.

sen su an level kasma durumunda oldugun icin eline aldigin 2 kilicla mobun onu arkasi diye ugrasmak zorunda degilisn hatta levellarken stealth bile olmana gerek yok ayrica o levellarda senin icin en guzel seyde extra atacktir ve bu da combat sword talentlarinda mevcut ancak tabii off hand in damage penalti sono kaldiran talent i adrenalin rush i vs i saymiyorum bile. ayrica pvp de de cok rahat bir sekilde oynarsin.

illede daggerdan hoslaniyorum diyorsan multilate talent i acabilecek level a gelene kadar biraz beklemen gerekecek derim. multilate le is biraz degisiyor cunku
  • Arkadaşım 80 olduktan sonra kafana göre ayarla ama kasarken combat harici gidersen cok zorlanırsın.. eline kılıc alman sart değil ama combat gitmen mecburi
  • yorumlarınız için teşekkürler.

kasarkenki zorluk yada kolaylık önemli değil benim için ama bir wsgye gittiğim zaman sonuçta 30-40 arası adamlar var ve ben 36 yım.biraz olsun bişeyler yapabiliyor olmam gerekmez mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: by_ram

yorumlarınız için teşekkürler.

kasarkenki zorluk yada kolaylık önemli değil benim için ama bir wsgye gittiğim zaman sonuçta 30-40 arası adamlar var ve ben 36 yım.biraz olsun bişeyler yapabiliyor olmam gerekmez mi?

Tabii ki biseyler yapabiliyor olman lazim ama senin gibi tek chari 36 lvl olan enchanti, max lvl itemi olan az sayidaki oyuncu bu tarz düsük level battlegroundlarda hep zorlanir.

Tavsiyeme gelince, 2 adet sword bul.. talentini combat + assasination olarak belirle. (istersen detayli bi talent build werebilirim.. ) Max level olan 80 levele gel.. Eger daha sonra düsük lvl bi karakterle pvp yapmak istersen, Ona göre kaliteli enchantlar icin 80 lvl charinla para kasar, olayin keyfini cikarirsin..
  • Dostum artık bu oyunda lvl kasanların çok büyük bölümü zaten lvl 80 karakterlere sahipgenelde bütün oyunu ezbere biliyorlar o bakımdan sorunun var bence. Oyuna uzun süre devam edeceksen önce lvl al. Şuan bulunduğun lvl 4 sene önceki wow.
  • 1- Lvl kasmak için combat tal yap

2- Çıplak dövüşüyormuşsun gibi düşün, armor hiç yok gibi, sonucta bir suikastçisin, karaoğlan bir warrior değil,
    mümkün oldugunca karşındakini stundan çıkarmadan kesmeye bak,

3- pvp/Gang için rakibinin en zayıf anını bekle, mobuda tenhada yakalamaya bak

4- Questleri stealth modda yapmaya çalış, vur kaç misali..

5- Biran önce max lvl yap, sonra zevkine bak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.