Şimdi Ara

BEN NORMALMİYİM YOKSA HASTAMIYIM (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
3.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evli bir insanın sorumluluğu daha fazla olur. Oyunlardan uzaklaşmanız gerekli , aile bağlarına daha fazla önem verin
  • Bi doktara görün derim ciddi ciddi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tablocu

quote:

Orijinalden alıntı: CoupDeGrâce

Bize göre normal başkalarına göre hastasın .

Acikca belli

kesinlikle doğru yorum
    yalnız değilsin,güzel bee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-47FB47542 -- 3 Eylül 2011; 17:29:32 >
  • Yaşım 30 ve online oynadığım bir kaç oyun var o gece yatağa oynamadan girmişsem sabah uyandığımda kendimi eksik hissediyorum
  • bizim bazı ark.
    olum sen çoçuk musun diyor...ama o kahveye girince o pişpirilti bataktı akşama kadar. her akşam iş çıkışı kapagı oraya atıyor.
    bayıldıgı çay parasıda cabası..kahve ortamını bilirsin. amet abi tek varmı ----alt olur valla..geldin mi gittin mi ...enseye tokat .
    kalite yerlerde can çekişir çoguda evlidir vaktini saatini alan adamlar baktınmı tecrube onlarla vardır dışarda öyle görürsün ama oraya girince dr jekhıl mrs hyde ........hele birde sigara yasagı gelmese idi gelmeside insanları krize sinire sokmuş oyun oynarken sinirli birine sakın yanaşma..
    stresini atacak cubuguda yok siniri hep üstünde patlayabilir..
    biz buna göre neredeyiz sen karar ver...
  • yaş 35 bırakamadım sigarayı bıraktım ama oyunu bırakmak zor eskisi kadar olmasada arada fifa yapmadan duramıyorum bende kaliteli fps bulunca bitirmeden bırakmıyorum online olayına girmeye korkuyorum gecem gündüzüme karışacak diye
  • cok asiriya kacmadikca normal. yani arkadas cevreni, aileni falan ihmal etmedigin ve sosyal hayatindan da kopmadigin surece sikinti yok bence.. ayrica kahvede batak falan oynayacagina hergun her aksam, evinde konsolda oyun oyna daha iyi.
  • Hepimizde olan birşey bu. Bunu hastalık diye yorumlayan hastadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razura

olay budur benim yaşlılığımda inanın böyle olacak

• evliyim 1 çocuğum var ama hala oyun hastasıyım.boş zamanlarımda bile birini beklerken iphone oyun oynuyorum.ama aile ile de zaman gerçirmek lazım,ben bir ara abartmıştım sonra baktım hanım haklı ailemle oyun arası dengeyi kurmaya başladım,yaşım 60 da olsa gözlerimin görebildiği zamana kadar oyun oynarım
  • benim yaş 32

commodore64----yaş 6
    commodore128
    amiga 500
    amiga 1200
    ps1
    xbox
    ps2
    psp
    xbox360
    3ds
    ps3--------------yaş32

3 yıldır evliyim
    eşimin bitirdiği oyunlar mafia2,red dead,geow2,just cause2
    benim xbox oynadığım zamanlarda kendisi "my farm life" oynuyor.

zannediyorum biz karı-koca hastayız...
  • benim yaş 35 bende seviyorum ilk zamanlar pc ile başlamıştı ama artık konsoldayım.. ben genelde çok düşünen biriyim aklımı oyuna verince diğer sorunları bir nebze de olsa unutuyorum.. malum her insanın hayatı güllük gülistanlık değil..yani ben kederden içiyorum yok bu değildi herneyse.. yanlız değilsin arkadaşım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr_divx -- 5 Eylül 2011; 0:48:41 >
  • Hepimiz hastayız (tabi önyargılı,cühela kafalara göre....)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tbn57

29 yaşındayım, evliyim 1 çocuğum var yaklaşık 7 yaşından beri ateri olsun konsol olsun vazgeçemiyorum. evet bende hastayım :)
    eşim evdeki xbox a kumam diyor, gerisini düşünün artık.

30 yaşındayım ve konsol bozulduğu zaman eşimin gözlerindeki parıltı hala hafızamda :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: esember

quote:

Orijinalden alıntı: tbn57

29 yaşındayım, evliyim 1 çocuğum var yaklaşık 7 yaşından beri ateri olsun konsol olsun vazgeçemiyorum. evet bende hastayım :)
    eşim evdeki xbox a kumam diyor, gerisini düşünün artık.

30 yaşındayım ve konsol bozulduğu zaman eşimin gözlerindeki parıltı hala hafızamda :))

benim eşim de her gün konsolum bozulsun diye dua ediyor :)
    Allah bütün konsolları korusun :)
  • Torunlarımla Fifa Oynadıgımı Görür Gibiyim Şuan
  • Hocam o hastalık bende de var. Oyun oynadığımda sürekli, xboxa veya ps3 e bakarım. Yerleri nasıl düzmü duruyorlar vs Oyun oynamadığım zaman üstlerini örterim toz almasın diye böyle bi hastalık var bende
  • evi yak
  • Yaş 34 iki çocuk babasıyım,
    kendimi bildim bileli kara kutu atarilerden başladım oyun serüvenime,
    evlendikten sonra akrabalarımdan, eşimden,dostumdan aldığım tepkileri buraya yazsam inanın Leman dergisine 1 sene yetecek malzeme çıkardı heralde
    ama o veya bu şekilde daha yeni yeni kabullendiler oyun tutkumu.
    arada laf sokmuyorlar mı? evet ama eskisi gibi değil.
    ben bazen konsolu 1 hafta bile açmıyorum.
    ama açmasam da konsolun evde olduğunu bilmek bile beni oyun oynamış kadar pisikolojik olarak rahatlatıyor.
    bi defa bir arkadaşa konsolu hafta sonu için verdim,
    inanın içimde bir burukluk ve boşluk oluştu kendimi filme pc'deki uyduruk oyunlara vereyim dedim ama yinede olmadı.
    gerçi ben arkadaş gibi oyun konsoluyla illede göz teması kurmak gibi bir sevdam olmasa da pekte farklı durumlarda değiliz.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.