Şimdi Ara

Ben onu çok seviyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • onun ablası ile benim annem ikimizi bir araya getirmek için çok uğraştılar.ama hiçbir zaman başaramadılar.çünki ne ben nede o evliliği düşünmüyordu.Derken aylar geçti bir gün tesadüfen onu gördüm.ve olan oldu.Aşık oldum çarpıldım vuruldum.Aracı koydum bizzat gittim konuştum ama malesef o hiçbir zaman beni reddetmekten kaçınmadı.
    ben yılmadım 1 ay her gün aradım.Yoluna çıktım.10000 üzerinde kontor harcadım 1 ayda ama pes etmedim.
    şimdi nişanlıyız...
    Onu çok seviyorum ve onunda beni sevdiğini biliyorum.okadar iyi okadar temiz kalpli biriki bazen hayran oluyorum.Bazende aptal düşünceler sarıyor.İnanın ayrılmak istesem ki isteyen yok bir bahanem bile yok bulamıyorum.Bir insan bu kadar tatlı olamaz numara yapıyor dediğim günler bile oldu.
    Bana birçok şey öğretti.birçok şeyin farkına vardım.çok canım sıkılırsa moralim bozuk olursa gidiyorum yanına ve sanki yeniden doğmuş gibi oluyorum.Belki bir kurtuluş ama sadece onunla olmak için ölmek istemiyorum.Ben onu çok seviyorum

Bunları nedenmi buraya yazdım ?
    Yazacak yer bulamadım.kendisi zaten biliyor.arkadaşlarımda biliyor.bağıramadımda.mecbıuren buraya içimi döktüm

Tek temennim sizlerinde gerçekten hayatının tamamını birlikte geçirebileceği anlaşabileceği mutlu olabileceği birilerine bir an önce kavuşması.İnanın boşa yaşadığınızı anlıyorsunuz.Ben mutluyum.Allah herkezi benim gibi mutlu etsin.

• Allah mesut etsin ve bi yastıkda yaşlanın...
  • inş hep böyle devam eder. çünkü insanlar bişeyi elde edince onun ne kadar mükemmel olduğunu unutuyolar ve sıkılabiliyorlar.
  • herkez değil hocam herkes

Ömür boyu mutluluklar size

• Aferin be hocam, pes etmemişsin, yılmamışsın... İkiniz de mutlu olmayı hakediyorsunuz, mutluluklar... Darısı başkalarının başına (Benim de)
  • quote:

Orjinalden alıntı: suree

inş hep böyle devam eder. çünkü insanlar bişeyi elde edince onun ne kadar mükemmel olduğunu unutuyolar ve sıkılabiliyorlar.

etrafıma baktığımda artık eskisi kadar güzel kız göremiyorum.
    ve konu aşkım olduğunda gerisi biraz teferruat oluyo.sende haklısın gerçi, insanlar bazen şeytana uyabiliyor.elindekilerin değerini bilemiyebiliyorlar.ama inşallah aklımız başımızda kalır
  • Eklemeden edemedim..

HErkese böyle güzel ve anlamlı duygular yaşamayı nasip etsin..

Benim hala umudum, var birgün bir yerde ben de böyle birini bulacam
  • quote:

Orjinalden alıntı: -neyane-

quote:

inş hep böyle devam eder. çünkü insanlar bişeyi elde edince onun ne kadar mükemmel olduğunu unutuyolar ve sıkılabiliyorlar.

ve konu aşkım olduğunda gerisi biraz teferruat oluyo.sende haklısın gerçi, insanlar bazen şeytana uyabiliyor.elindekilerin değerini bilemiyebiliyorlar.ama inşallah aklımız başımızda kalır

ben bu konuda çok umutsuzumda o yüzden inş siz hep mutlu olursunuz. ama genel olarak benim dediğim gibi oluyo insanlar biri onu reddedince gözünde büyüyo değeri artıyo ama birlikte oluncada büyü bozuluyo sanırım. neyse sen mutluymuşun önemli olan bu

• quote:

quote:

quote:

ben bu konuda çok umutsuzumda o yüzden inş siz hep mutlu olursunuz. ama genel olarak benim dediğim gibi oluyo insanlar biri onu reddedince gözünde büyüyo değeri artıyo ama birlikte oluncada büyü bozuluyo sanırım. neyse sen mutluymuşun önemli olan bu

suree Allah insanların karşısına mutlu olabilecekleri birini her zaman çıkarmıyor.Ve çaba göstermeden hiçbirşey kazanılmıyor.Bazen çıkıyor karşımıza ama azı açık ayran budalası gibi öööle bakıyoz.İçimizden bişiyler git koş,o senin desede yapamıyoruz.Benim hiç aklıma gelmezdi başıma geldi bu biliyormusun.
    Yemin ederim abartmış gibi olmıyayım ama bazen telefonumda telefon numarasına bakıyorumda onu tanımadığım zamanlar o numraya herşeyi verebilirdim.Şimdi bir daha bakıyorum değerini hiç yitirmemiş bir altın gibi değerli.

Sana akıl vermek haddime değil ama birinden hoşlanıyorsan seviyorsan mutlu olabileceğine inanıyorsa,üzerine düşeni yap.onu elde et.sonrası nasılsa gelir

• sen şanslısın demekki bu konuda. ben sadece beklerim kısmette varsa olur. ama şuna inanıyorum böyle şeyler insanın karşısına hep ummadığı bir anda çıkıyo. ama herzaman ii olmuyo tabii sonuç. birini sevmek birarada olabilmek için yeterli değil herzaman.
  • quote:

sen şanslısın demekki bu konuda. ben sadece beklerim kısmette varsa olur. ama şuna inanıyorum böyle şeyler insanın karşısına hep ummadığı bir anda çıkıyo. ama herzaman ii olmuyo tabii sonuç. birini sevmek birarada olabilmek için yeterli değil herzaman.

bulunduğun ortam,aile yapın,gelenek görenekler en oluyo bazen.bir arkadaşım trabzondan kız kaçırdı gizlice evlendi...
    abileri geldi kızı aldı götürdü çocuğuda vurdu.Ama öldüremediler. :D
    gecen 2 ay oldu trabzona gitti kızı görmeye öteki abisi sopayla dövdü bu defa.. en son belediye başkanı aracı oldu 3 hafta önce izmire yerleştiler.Şimdi çok mutlular ama başında ve göğsünde hala şişlikler var.kurşun yarasıda geçti sayılır.

pişmanmısın dedim.evet dedi.neden dedim
    oraya kadar gidiyon yanına bi tabanca al demi dedi. gülmekten koptuk.
    Ama yenge biraz eli maşalı.geçen kahveden almış getirmiş duyduğuma göre

• quote:

quote:

sen şanslısın demekki bu konuda. ben sadece beklerim kısmette varsa olur. ama şuna inanıyorum böyle şeyler insanın karşısına hep ummadığı bir anda çıkıyo. ama herzaman ii olmuyo tabii sonuç. birini sevmek birarada olabilmek için yeterli değil herzaman.

bulunduğun ortam,aile yapın,gelenek görenekler en oluyo bazen.bir arkadaşım trabzondan kız kaçırdı gizlice evlendi...
    abileri geldi kızı aldı götürdü çocuğuda vurdu.Ama öldüremediler. :D
    gecen 2 ay oldu trabzona gitti kızı görmeye öteki abisi sopayla dövdü bu defa.. en son belediye başkanı aracı oldu 3 hafta önce izmire yerleştiler.Şimdi çok mutlular ama başında ve göğsünde hala şişlikler var.kurşun yarasıda geçti sayılır.

pişmanmısın dedim.evet dedi.neden dedim
    oraya kadar gidiyon yanına bi tabanca al demi dedi. gülmekten koptuk.
    Ama yenge biraz eli maşalı.geçen kahveden almış getirmiş duyduğuma göre

Heheheh

Ama azimli olurken de dikkati elden bırakmamak lazımmış demek ki, çelik yelek falan gerekli olabilir

• quote:

onun ablası ile benim annem ikimizi bir araya getirmek için çok uğraştılar.ama hiçbir zaman başaramadılar.çünki ne ben nede o evliliği düşünmüyordu.Derken aylar geçti bir gün tesadüfen onu gördüm.ve olan oldu.Aşık oldum çarpıldım vuruldum.Aracı koydum bizzat gittim konuştum ama malesef o hiçbir zaman beni reddetmekten kaçınmadı.
    ben yılmadım 1 ay her gün aradım.Yoluna çıktım.10000 üzerinde kontor harcadım 1 ayda ama pes etmedim.
    şimdi nişanlıyız...
    Onu çok seviyorum ve onunda beni sevdiğini biliyorum.okadar iyi okadar temiz kalpli biriki bazen hayran oluyorum.Bazende aptal düşünceler sarıyor.İnanın ayrılmak istesem ki isteyen yok bir bahanem bile yok bulamıyorum.Bir insan bu kadar tatlı olamaz numara yapıyor dediğim günler bile oldu.
    Bana birçok şey öğretti.birçok şeyin farkına vardım.çok canım sıkılırsa moralim bozuk olursa gidiyorum yanına ve sanki yeniden doğmuş gibi oluyorum.Belki bir kurtuluş ama sadece onunla olmak için ölmek istemiyorum.Ben onu çok seviyorum

Bunları nedenmi buraya yazdım ?
    Yazacak yer bulamadım.kendisi zaten biliyor.arkadaşlarımda biliyor.bağıramadımda.mecbıuren buraya içimi döktüm

Tek temennim sizlerinde gerçekten hayatının tamamını birlikte geçirebileceği anlaşabileceği mutlu olabileceği birilerine bir an önce kavuşması.İnanın boşa yaşadığınızı anlıyorsunuz.Ben mutluyum.Allah herkezi benim gibi mutlu etsin.

böyle güzel birliktelikler sevgi dolu kalpler beni çok mutlu ediyor. gerçek sevgiyi bulmak inan çok zor bulunca kaçırmamak kaybetmemek ona çok iyi bakmak emek vermek lazım. emek olmadan sevgi olmaz. ne mutlu sana. sevdiğinle birlikte uzun mutlu neşeli sağlıklı bir ömür dilerim.

• hakederek elde etmişsin.beraberliğinizin uzun olacağına eminim.
  • Yani bu kız önceden seni reddeti, çıkmam dedi azimle çıkarttırdın kendini ha?

Helal olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: oligarşi

Yani bu kız önceden seni reddeti, çıkmam dedi azimle çıkarttırdın kendini ha?

Helal olsun

kendimi ona kanıtlamam çok uzun zaman aldı...yer yer ağladım ona hakaret ettim sen sevgiden ne anlarsın dedim.Yine olmadı.
    derken birgün beni bilardo salonunda bilardo oynarken görmüş.nasıl olduysa çok çekici ve sempatik gelmişim gözüne ki zaten öleyim daha sonra kabul etti.ama pişman olmadı hiçbir zaman.

Bence sizde bilardoya gidin

• hocam pm attım bi bakarsan ii olur
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: oligarşi

Yani bu kız önceden seni reddeti, çıkmam dedi azimle çıkarttırdın kendini ha?

Helal olsun

kendimi ona kanıtlamam çok uzun zaman aldı...yer yer ağladım ona hakaret ettim sen sevgiden ne anlarsın dedim.Yine olmadı.
    derken birgün beni bilardo salonunda bilardo oynarken görmüş.nasıl olduysa çok çekici ve sempatik gelmişim gözüne ki zaten öleyim daha sonra kabul etti.ama pişman olmadı hiçbir zaman.

Bence sizde bilardoya gidin

Allah göstertmiştir

• Bence onu böyle görme beklentilerin fazla olmasın zamanla mutsuz olabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.