Yine bir sallandırma vak'ası daha.. Gırtlaktan sıkıca kavranarak güç uygulanıp havaya kaldırılır ve nefesi kesilmeye yakın yere bırakılıp operasyon tamamlanır.. Karadenizde insanlar karşışındakini dinler.Böyle şeylerin yaşanması olağan demek hakarete girer. Zürt yazan adam doğru yazmıştır.Senin dilin dönmüyorsa adam ne yapsın.
quote:Orjinalden alıntı: oktrates @Strange ...Ağlama babası zengin bi kız bulursun olur biter. Belki de bulmuşumdur.
quote:Orjinalden alıntı: Bfs Yine bir sallandırma vak'ası daha.. Gırtlaktan sıkıca kavranarak güç uygulanıp havaya kaldırılır ve nefesi kesilmeye yakın yere bırakılıp operasyon tamamlanır.. Karadenizde insanlar karşışındakini dinler.Böyle şeylerin yaşanması olağan demek hakarete girer. Zürt yazan adam doğru yazmıştır.Senin dilin dönmüyorsa adam ne yapsın. Ben de Karanenizliyim. Kimseye hakaret ettiğimiz yok.İşin komik yanını ele alarak Karadenizde normal olabileceğini söyledim.
quote:Orjinalden alıntı: egzantirig kısaltmada aşmışlar artık Böle zorttan kısaltma olmaz PassenGer Kızı parası için tercih ettiğini biliyor mu peki? Yoksa alan memnun satan memnun mu?
quote:Orjinalden alıntı: oktrates PassenGer Kızı parası için tercih ettiğini biliyor mu peki? Yoksa alan memnun satan memnun mu? Zaten parası için tercih etmem yolunda bana baskı uyguluyor. O kadar yani...
quote:Orjinalden alıntı: B.S.S. Hey sen ! quote:Orjinal alıntı: StranGe_PassenGer Zaten parası için tercih etmem yolunda bana baskı uyguluyor. O kadar yani... Akıllı kızmış veselam.