quote:Orijinalden alıntı: B.S.S.zürt yazana bir Eğer bu firma Metroysa benden de kocaman bir tükürük gelsin.
quote:Orijinalden alıntı: B.S.S.zürt yazana bir ismin normal hali ne zürt diye yazdığına göre deişik bi isim olmalı
quote:Orijinalden alıntı: coyjonquilEğer bu firma Metroysa benden de kocaman bir tükürük gelsin.Alıntıları Göster Adamla pazarlık yaptın ağladın tabi. O da Züğürt yazacakken Zürt yazdı tabi.
quote:Orijinalden alıntı: !!!Çağrıismin normal hali ne zürt diye yazdığına göre deişik bi isim olmalı Alıntıları Göster Zamanın behrinde PTT çalışanı ablam Kemal yazacağına Keman yazmıştı,gülsem mi kızsam mı bilemedim
quote:Orijinalden alıntı: coyjonquilEğer bu firma Metroysa benden de kocaman bir tükürük gelsin.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: coyjonquil Eğer bu firma Metroysa benden de kocaman bir tükürük gelsin. Yok Metro değildi... ben de diyorum muavin niye pişmiş kelle gibi bana bakarak sırıttı !!Çağrı Zümrüt Strange bana mal varlığımı açıklattırma şimdi B.S.S
quote:Orijinalden alıntı: oktratesquote:Orjinalden alıntı: coyjonquil Eğer bu firma Metroysa benden de kocaman bir tükürük gelsin. Yok Metro değildi... ben de diyorum muavin niye pişmiş kelle gibi bana bakarak sırıttı !!Çağrı Zümrüt Strange bana mal varlığımı açıklattırma şimdi B.S.SAlıntıları Göster zümrütü zürt die mi yazmış trabzona gelmişsin galiba,hoşgeldin
quote:Orijinalden alıntı: oktratesquote:Orjinalden alıntı: coyjonquil Eğer bu firma Metroysa benden de kocaman bir tükürük gelsin. Yok Metro değildi... ben de diyorum muavin niye pişmiş kelle gibi bana bakarak sırıttı !!Çağrı Zümrüt Strange bana mal varlığımı açıklattırma şimdi B.S.SAlıntıları Göster bilgileri alan adam Türkçe'den anlıyormu diye bi sorsaydın keşke
quote:Orijinalden alıntı: oktratesquote:Orjinalden alıntı: coyjonquil Eğer bu firma Metroysa benden de kocaman bir tükürük gelsin. Yok Metro değildi... ben de diyorum muavin niye pişmiş kelle gibi bana bakarak sırıttı !!Çağrı Zümrüt Strange bana mal varlığımı açıklattırma şimdi B.S.SAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: oktrates Strange bana mal varlığımı açıklattırma şimdi Vay be. Mal varlığın var demek. Benim açıklamakla tehdit edeceğim hiç bir şeyim yok.
quote:Orijinalden alıntı: greenhellbilgileri alan adam Türkçe'den anlıyormu diye bi sorsaydın keşke Alıntıları Göster bence hata sende kelimeleri çok dilinde yuvarlıyosun tiki kızlar gibi isminiz zümrt ne dedin bacım züürt diyorum yaaaa eeh sen bilirsin zürt yazıyorum,artık ne kadar doğruysa başka şekilde zümrüt zürt diye anlaşılmaz
quote:Orijinalden alıntı: .ceylan.bence hata sende kelimeleri çok dilinde yuvarlıyosun tiki kızlar gibi isminiz zümrt ne dedin bacım züürt diyorum yaaaa eeh sen bilirsin zürt yazıyorum,artık ne kadar doğruysa başka şekilde zümrüt zürt diye anlaşılmaz Alıntıları Göster @Çağrı... Geldim döndüm bile yakında yine geliyorum belli bi mekanda kalamıyoruz bi türlü @Strange ...Ağlama babası zengin bi kız bulursun olur biter. @greenhell Karadeniz de böle bişi yaşaman normal aslında @ceylan nediyooon kızıaaam sen yaaaııoouuaaa
quote:Orijinalden alıntı: oktrates@Çağrı... Geldim döndüm bile yakında yine geliyorum belli bi mekanda kalamıyoruz bi türlü @Strange ...Ağlama babası zengin bi kız bulursun olur biter. @greenhell Karadeniz de böle bişi yaşaman normal aslında @ceylan nediyooon kızıaaam sen yaaaııoouuaaaAlıntıları Göster anlından öperim ben o muavini
quote:Orijinalden alıntı: oktrates@Çağrı... Geldim döndüm bile yakında yine geliyorum belli bi mekanda kalamıyoruz bi türlü @Strange ...Ağlama babası zengin bi kız bulursun olur biter. @greenhell Karadeniz de böle bişi yaşaman normal aslında @ceylan nediyooon kızıaaam sen yaaaııoouuaaaAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: oktrates @Çağrı... Geldim döndüm bile yakında yine geliyorum belli bi mekanda kalamıyoruz bi türlü seferisin demek
quote:Orijinalden alıntı: Savage anlından öperim ben o muaviniAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Savage anlından öperim ben o muavini Öp öp
quote:Orijinalden alıntı: oktratesquote:Orjinalden alıntı: Savage anlından öperim ben o muavini Öp öp Alıntıları Göster öptüm gördünmü
quote:Orijinalden alıntı: Savageöptüm gördünmü Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Savage öptüm gördünmü Muhtemelen mileti aldığım yere bi gün gidersin öp o zaman
quote:Orijinalden alıntı: oktratesquote:Orjinalden alıntı: Savage öptüm gördünmü Muhtemelen mileti aldığım yere bi gün gidersin öp o zaman Alıntıları Göster Zürt naber?
quote:Orijinalden alıntı: akarasZürt naber?Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: akaras Zürt naber? Zürtüyorum
quote:Orijinalden alıntı: oktratesquote:Orjinalden alıntı: akaras Zürt naber? Zürtüyorum Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: oktrates quote:Orjinalden alıntı: akaras Zürt naber? Zürtüyorum aboo ne dedi