Şimdi Ara

ttnet ben seni ne yapayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dh adamlar kota asımı olmadıgı halde nasıl 57 mılyon ucret gönderirya :S subat ayına 1 hafta kala sınırsıza cevirmek için basvurdum subat ayına akdarda hıc kullanmadım öle dediler 3,82 kota ya 57 milyon verilirmiya babam bunun yuzunden ınternetı kapatcak yaw her ay 60 ytl odemekden bıkdım dıyor ne guzel sınırsıza gecdiydim

• Kusura bakmayında kotalı net kullanmak kadar salaklık yok. Çok mu zor yani 20 lira fazla vermek 30 lira olması lazım kotalının biz 1024 kotasız 40 lira.
  • yanlışın var 49
  • quote:

Orjinalden alıntı: Etkisiz Eleman

Kusura bakmayında kotalı net kullanmak kadar salaklık yok. Çok mu zor yani 20 lira fazla vermek 30 lira olması lazım kotalının biz 1024 kotasız 40 lira.

bunu babama anlat her ay ben sana 20 lira vercem.

• quote:

Kusura bakmayında kotalı net kullanmak kadar salaklık yok. Çok mu zor yani 20 lira fazla vermek 30 lira olması lazım kotalının biz 1024 kotasız 40 lira.

kotasıza gecdık nıe 57 ytl gelıyo ocak ayında daha kotalıydım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeZa® -- 17 Şubat 2009; 19:15:16 >
  •  ttnet ben seni ne yapayım

yardım edın nolur yoksa yarın kapatmaya gıtcekler

• Tarife değiştirdiğin sırada oluyor öyle bir durum.Kısa aylık ücret diye bi ücret alıyorlar.Gelecek ay 49 gelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • smile adsl'de sapıttı memnundum subat ayına 50 ytl dösemisler.Babam sinirlendi müsteri hizmetlerini arıyorsuan.
    Yıl Ay Upload Download
    2008 Aralık 1.692 MB
    1,652 GB 9.631 MB
    9,405 GB
    2009 Ocak 1.230 MB
    1,201 GB 8.501 MB
    8,302 GB
    2009 Şubat 496 MB
    0,484 GB 3.862 MB
    3,771 GB

Bu nasıl bir mantık ocak ayı 15 ytl geliyorsa subat 50 ytl biniyor
  • Doğaldır, bana 80 lira gelmişti babana söyle kapatmasın tarife değiştirince hem sınırlı hem sınırsız ücreti alıyolar. Bi dahaki ay 49 lira gelir
  • Biz 2 senedir kotasız kullanıyoruz dediğiniz gibi 49 du son bi kaç aydır 40.
  • nıye 57 mılyon gelıyo onu ögrenmek istedim yınede saolun
    @AlmosT saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeZa®

nıye 57 mılyon gelıyo onu ögrenmek istedim yınede saolun
    @AlmosT saol

Arkadasın dedigi gibi vergiler bizi yiyor dostum
  • sebebi ilk geçtiğin ay kotalıyken kullandığın mb kadar parayı ilk aya yansıtırlar bu yüzden 57 geldi

• quote:

Orjinalden alıntı: barocka

sebebi ilk geçtiğin ay kotalıyken kullandığın mb kadar parayı ilk aya yansıtırlar bu yüzden 57 geldi

tamamdır nese hakkımız varsa zıkkım yoksa yıne zıkkım olsun @ AlmosT saolsun
  • Sınırlı olan kotam geçenlerde 21 gb geldi nası oldu bende anlamadım 80 Lirada fatura geldi ne işse artıkbabam biraz sofrandı felan ama onunda işine yarıyor kapattıramıyor tabi
  • bugün başvurdum bende.Yarın haber veririz dediler bakalım.Biri kullanıyorum.Hemen geçirmediler sınırsıza.Yarın öğleye falan olurmuş.Ayda 40 civarı geliyordu.Zaten vergi indirimi ile beraber 45 filan gelecek galiba
  • quote:

Ben 48.9 ödüyorum.Çok da rahat.Bir keresinde 320 ytl gelmişti TTNetin aptallığı yüzünden.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gelbanagel

quote:

Ben 48.9 ödüyorum.Çok da rahat.Bir keresinde 320 ytl gelmişti TTNetin aptallığı yüzünden.

Sallama 69 mu 65 ytl mi ne sınır var
  • Gerçekten bu olayın mantıklı bi açıklamasını arıyorsan İNTERNET alt forumuna beklerim... ;)

Bu gibi körükörüne eleştirenler için mantıklı açıklamalar mevcut ;)
  • aekadaşım şu 61 lik sınır var diyenlere bu bi belgedir belki burda 61 geçmemiş tutar ama kotayı aşınca öyle en fazla 61 filan gelmiye ben kotalıyken çok 80-90 arası ödediğimi biliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.