Şimdi Ara

Ben The Bodyguard; iPhone’u kem gözlerden korur!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekran görüntüleri için http://appdelisi.net/iphone/ben-the-bodyguard

Gerek iş, gerekse özel hayatımızın tüm detaylarını artık iPhone'da tutar olduk. Bazısı bu bilgileri direk "Notes" uygulamasında notlar halinde saklarken, bazıları da (benim gibi) 1Password Pro gibi yazılımlar kullanıyor. Ben The Bodyguard, aslında iPhone'umuzda yaşayan, aksanlı ingilizcesi ile kişisel bilgilerimizi kem gözlerden koruyan fransız bir güvenlik uzmanı :D

Ben'e güvenerek kaydedebileceğimiz ilk konu şifre ve kişisel bilgilerimiz. Facebook, Gmail gibi sitelerde kullandığımız şifreler, banka ve kredi kartı numaralarımız ve pek çok bilgiyi güvenlik altına alabiliriz. Bunları kaydederken hazır şablonları kullanabileceğimiz gibi, özel şablonlar da hazirlayabiliyoruz.

Gizli notlarımız da Ben ile koruma altında! Basit ama özel notlar almak istediğimizde rahatlıkla faydalanabileceğimiz Notlar bölümü notla beraber ayrıca yazdığımız tarihi de kaydediyor.

Eğer telefon defterine saklamaktan çekindiğimiz kişiler varsa Ben bizim için bu sorunu da çözüyor. Telefon defterimizdeki kayitlardan aktarma yapabileceğimiz gibi, yeni kisi kayıt etmek de mümkün. Bu şifre altındaki kayıtlardan direk numarayı aramamızda da yardımcı olan Ben, arama listesini silmeyi unutmayın diye uyarı da bile bulunuyor.

iPhone ne yazık ki hatırlatmaları ekranın ortasında, herkesin görebileceği şekilde yaptığı için bizi zor durumlara sokabiliyor. Ben gizli hatırlatmaları kaydettikten sonra uyarıları da üstü kapalı veriyor. Alarm zamanı gelince ekrana sadece "Ben'in söylemek istedikleri var!" şeklinde bir uyarı ile sizi detaylar için yazılıma çağırıyor.

Son olarak Ben bizim için fotoğraflarımızı da enkript ederek koruyor. Mevcut resimleri ya da yeni çektiklerimizi bu bölümde istenmeyen gözlerden korumak mumkun.

Ben The Bodyguard, kişisel tve özel tüm hayatımızı, her görenin eline alıp kurcalamaktan zevk aldığı iPhone'da kem gözlerden gerçekten koruyacaktır. Ben, ser verip sır vermeyen bodyguardımız olacak, en gizli saklı randevularımızı unutmamızı engelleyecek, tüm bilgilerimizi ve fotoğraflarımızı koruma altına alacak! Biraz kabarık fiyat etiketiyle eksi puan alsa da konu özel hayat olunca verdiğiniz paraya değebilir...

• Konunun adına bakınca birde bodyguard falan deyince kılıf koruma tarzı bişey zannettim.:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

Konunun adına bakınca birde bodyguard falan deyince kılıf koruma tarzı bişey zannettim.:)

aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: velfecir

quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

Konunun adına bakınca birde bodyguard falan deyince kılıf koruma tarzı bişey zannettim.:)

aynen

+111111111111111111111111111111
  • Geliştirirlerse mesaj saklama ve numara engelleme gibi güzel özellikler gelirse milat olur bu program..
  • 4.99$ vermeye değmez bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimhd -- 11 Haziran 2011; 16:19:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.