Şimdi Ara

Ben yandım siz yanmayın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 19.01.2011 tarihinde Veste 3D TV 42PF8219 42'' LED TV televizyon aldım. Televizyonla ilgili sorunlar:
    1- mkv uzantılı bazı filmleri açmıyor.
    2- mkv uzantılı bazı filmleri kesik kesik çalıştırıyor.
    3- mkv uzantılı bazı filmlerde donuyor.
    4- Televizyonun arkasında -özellikle akşamları daha belirgin- cızırtı var.
    5- Usbden kayıt diyor, kumandada tuşu var ama nasıl yapıldığı belirsiz. Servis gelir, duvara dört delik, kumanda müşterinin eline tutuşturulur, hadi eyvallah.
    6- 2D görüntü 3D'ye çeviriyor, ama baş ağrıtıyor.
    7- Usb'den çalıştırılan divx 720p filmlerde netlik sıfır.
    8- Usbden film izlerken 5-6 dakikada bir ekranda saçma sapan çizgiler oluşuyor.
    9- Özellikle hızlı görüntülerde netlik gidiyor.
    7- Servis çağrılır, bugün gelemezlermiş(!) Neden? Kar yağmış. Mesai devam ediyorsa servis de gelecek.
    8- Ve en kötüsü televizyon donuyor. Kumandanın hiç bir tuşu çalışmıyor. Televizyonu fişini çekmek gerekiyor.

• Geçmiş olsun iade edemiyor musunuz?
  • İade etmek için nasıl bir yol izlemem gerekiyor?
  • Eğer tarih 2011 doğruysa iade edemezsiniz tabii ki, o zaman garanti süresi içindeyse değişim isteyebilirsiniz Vestel'i arayıp. Yok, tarih 2012 ise yine müşteri hizmetlerini arayıp koşulsuz iade hakkınızı kullanabilirsiniz. Ayıplı mal kategorisine giren ürün satın almış bulunduğunuzu ve bunun size bildirilmediğinden sorumluluk kabul etmediğinizi ve TV'nin iadesini istediğinizi söyleyin yeter.
  • keşke vestel almasaydınız nereden bu kanıya veya tavsiyeye uyup da aldınız mümkünse geri iade etmeye calışın samsung sony philips toshiba ve lg gibi markalar varken vestel de neyin nesi?
  • Axess'e 36 taksit olması beni yanılttı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kampanyafiyati.com

Axess'e 36 taksit olması beni yanılttı.

öde öde bitmez bu taksitler ne işkenceye takılmışsınız
  • ben 15 gun once aldım gayet memnunum ben 3d player 5,1 ses sıtemı ve bu 3d led tv yı aldım ama sızın saydıgınız sorunlardan hıc yasamadım sanırım sızınkı arızalı cıkmıs defolu olabılır degısımını ısteyın sorunlarınız duzelıcektır. lg nın 570s modelını alıcaktım 106 ekran olanınndan ama o fıyata bu tv ıle beraber ses sıtemı ve 3d player ı 36 ay taksıtle aldım gayette memnunum umarım sızın sorununuzda hallolur.
  • filmlerin kalitesi yüksektir işlemcisi yetmiyordur tvnin, tvden filmmi izlenir yaw, birtane media oynatıcı+taşınabilir hdd al doldur hd filmleri izle ayrıca son güncellemesi cıkmışsa tvnin güncelle sorunlar düzelecektir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.