Şimdi Ara

ben yawaş yawaşş kaçar arkadaş ;) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaş gidersen hakkımızı helal etmeyiz görürsün o zaman gel işte nereye gidiyon boşver insanlar naparsa yapsınlar--GİTMEEEEEE
  • quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

quote:

Orjinalden alıntı: Usta_AsH

arkadaş van_hoydonk tan bahsetmiş
    adam 1 telefon alıyo 1 ay kullanıyo 20-30 milyon azaltarak satıyor
    6260 getirtmişti başkasına satmak için fakat telefonu resmen kendisi kullanıyor idi
    1 saatten beri radyo dinliyorum süper yazmıştı...
    doubanktan 590 a aldıgı 3230 u 1 gün sonra 600 e satmış.
    daha birsürü pazarlama kazıkçılığı var bunun

Sanane...!!!

Benim sürekli tel değiştirmem sana batıyor mu..!! Daha kaç kere ceza alacaksın benim yüzxümden... Ben Yaşı 12 olanlarla muhatap olmak istemiyorum...

Ayrıca face'in buradan ayrılma sebepleri bununla sınırlı değil msn'!de konuştuğumda öss olduğunuda söylemişti...

Hak vermeniz gerekir diye düşünüyorum...

aç benim son 100 mesajımı oku.. hala da 12 yaşın o kadarda alay edilcek kadar küçük olduğunu HERKES için düşünüyorsan çekip giderim!! yetti artık harbiden yani.. bi daha bu konuya bakmicam.. şu olayı aşın artık;
    "Yeni nesil sizden şanslı ve ort 12 yaşından itibaren forumlara takılıyor."
    bunu şuna benzetiyorum.. eskiden benim yaşımdakiler tel. alınca sizler tarafından çok garipseniyodu.. artık aşıldı.. işte bi gün buda böyle olacak emin ol!! bi adam öyle diye bütün 16- lerin öyle olduğunu düşünmeyin.. ben 14 üm ama olsun yinede bende çok çektim eskiden!! YETTİ ARTIK!!

• yapma face gitme
    senin gibi insanlara ihtiyacı var bu forumun lütfen gitmeeeeeee
  • quote:

Orjinalden alıntı: gren

van hoıjdonkun stili o
    herkes yapamaz ama van hem beğendiği pek çok teli alır,zevkini aldıktan sonra zarar etmeksizin gider bir başka teli alır
    ve burada verdiği objektif bilgilerlede faydalı olur
    face 01tr
    herkesin bütçesi farklı olabilir dolayısıyla herkesde bütçesine göre alır satar
    bu senin gitmen için bir sebep değil bence

bu kısma sonuna kadr katılıorm bnde...ama öss içn sorun oluosa haklısın..bnmde burdan ayrılmam yakındr zten bu sebepten dolayı
  • face yede hak verin adam işi gücü yokmuş gibi araştırıyor nerde kuytu işlenmemiş kaliteli haber varsa bulup getiriyor.. forumada millet marka kavgasına girmiş adam aynı anda hem nokia dan hem se den hemde panasonicden model öneriyor.. piyasayı iiği analiz ediyor , hangi model tutar ilerisi nasıl bunları görmeye çalışıyor.. face gibi kalite yorumlar yapan adam çok az forumda
  • bu forumda bu topicin işi ne yaa!!gidin msn de sohbet edin!!!!
  • quote:

6260 getirtmişti başkasına satmak için fakat telefonu resmen kendisi kullanıyor idi

sanane ahmetten
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguzhano

quote:

quote:

Sanane...!!!

Benim sürekli tel değiştirmem sana batıyor mu..!! Daha kaç kere ceza alacaksın benim yüzxümden... Ben Yaşı 12 olanlarla muhatap olmak istemiyorum...

Ayrıca face'in buradan ayrılma sebepleri bununla sınırlı değil msn'!de konuştuğumda öss olduğunuda söylemişti...

aç benim son 100 mesajımı oku.. hala da 12 yaşın o kadarda alay edilcek kadar küçük olduğunu HERKES için düşünüyorsan çekip giderim!! yetti artık harbiden yani.. bi daha bu konuya bakmicam.. şu olayı aşın artık;
    bunu şuna benzetiyorum.. eskiden benim yaşımdakiler tel. alınca sizler tarafından çok garipseniyodu.. artık aşıldı.. işte bi gün buda böyle olacak emin ol!! bi adam öyle diye bütün 16- lerin öyle olduğunu düşünmeyin.. ben 14 üm ama olsun yinede bende çok çektim eskiden!! YETTİ ARTIK!!

Güle güle:...

Gidene kal demem kalana git demem...

• konuyu bu topicde buralara getirmek van dostuma bağlamak yanlış.. ancak adamın cep tel bölümü altına açtığı bu topicde bi sorun yok sorun msjında cep telefonları ile ilgili değindiği ayrıntıları, önerdiği tellerli göremeyen konuyu başka bi yerinden tutup yorumlayan bizlerde..

adam sadece veda hutbesi yazmamış ki orda.. son yorumlarında size önerdiği telefonlar, tel seçiminde size yardımcı olacak dikkat edilmesi gerekilen püf noktalar işlenmiş.

Allh aşkına şu forumda millet n92, 93..vs almış başını gitmişken bu adam niye 6270, n91 önermiş bi düşünün. İşte face01tr farkı buydu. İşte onu geri çağırmamızın temel nedeni..

valla mobil linux moto kaynağı face yok artık
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: oguzhano

quote:

quote:

Sanane...!!!

Güle güle:...

Gidene kal demem kalana git demem...

bencede güle güle

çavvvvvv

• GİDEN GİDENE NE OLDU BURASI BÖYLE YAA KEPENK İNDİRSİN BU BÖLÜM O ZAMAN UZMANLAR GİDİYO
  • hadi güle güle..
  • ÖSS ise eğer kardeş gitme nedenin sana çalışmalarında başarılar dilemek isterim...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.