Şimdi Ara

ben yawaş yawaşş kaçar arkadaş ;)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • face01tr Katılım zamanı: 12 Şubat 2005, daha dün gibi geliyor

bu foruma tek şey için üye oldum, oda kendime güzel bi cep telefonu almaktı.. günler, haftalar derken aylar geçti ve ben hala pc başına oturmuş telefon bakıyor daha kendime almamışım bide üstüne millete telefon tavsiye ediyordum.. şimdi geriye dönüp bi bakıyorumda elde ne var koca bi sıfır

ben sıkıldım bu oyundan arkadaş , belki onlarca sıkı dost, arkadaş edindim, sayısını tahmin bile edemediğim binlerce kişinin telefon seçiminde doğru kararlar verebilmesi için elimden geleni yaptım.. bugun bakıyorumda bu forumda telefon alacaklar için tavsiyede bulunmak çok büyük bi hataymış.. ben ayrım yapmadım; herkesi kendim gibi güç bela geçinen ayın sonunu zor getiren bi memur çocuğu olarak gördüm.. ellerindeki parayı nasıl en iyi şekilde kullanırlar, onlara nasıl bi telefon önersem ki bi alıp 3 - 5 sene kullansınlar, bıkmasınlar.. hep bunun için uğraştım. Markaların ne idüğü belirsiz bi pazarlama stratejisi ile bi kaç özelliği pas geçip piyasaya sürdüğü modeller içinden en iyiyi en güzeli tavsiye etmeye çalıştım..

ben çok büyük hata etmişim arkadaş, çok safmışım.. adamlar milyarlık telefonlarla dalga geçiyorlar 3 ayda bi tel değiştiriyorlar.. daha bunu anlamzken bu 2 günde piyasaya girdi girmedi dediğimiz telefonu alıp satanı gördüm ben bu forumda.. sonra sordum kendi kendime, ben kimlerle dans ediyorum.. ben bu adama doğru karar vermesi için yardım etsem ne olur etmesem ne olur.. ben bu forumdan ufak ufak gider arkadaş.. belki seneye, belki cebimde para olunca belkide hayalimdeki telefonu alınca geri dönerim

şu son 8 aydır piyasanın içini dışını bellemiş, ugandada satılan telefondan, linux kullanan pda telefon karışımı aletlere kadar tel konusunun bokunun çıktığı noktaya demir atmış bu arkadaşınızın son yorumlarını okuyun..

bi kaç tavsiye..

*cebinizde 3310 bile yok ve beklemekten sabır taşına döndüyseniz bile biraz daha sabır.. sömestr (yarıyıl) tatili sonunda telefon alın ( Sözüm benim gibi bi kere alıp uzun süre kullanacak adama

*telefon alırken birinci önceliğiniz mobil müzik olmalı. mobil müzik demek tam kadro media oynatıcı yazılım, hafıza kartı desteği, stereo dış hoparlör, kulaklık girişi olmazsa olmalar arasında olmalı demek..dolaylıda olsa uzun batarya desteği şart demek

*telefonların 1.3mp, 2mp, 3mp, yada vga olması sizi yanıltmasın. bu foto kalitesi, foto netliği yada foto parlaklığı ile ilgili bi olay değildir. ''mp''(megapixsel) demek resmin boyutlarıyla ilgili bir olaydır. eğer siz çeşitli foto yazıcılarıyla(hp photosmart xxx) standart ölçülerdeki fotoğraf kağıdına hatta bi kaç boy büyüğüne dahi olsa olur baskı alacaksanız vga kamera modülüne sahip (640x480) bir telefon bile yeterli.. lütfen foto kalitesi ile max. foto boyutu(mp) karıştırmayın. tel seçiminde bu sizi yanıtmasın.

*bence bu teller beklenmeli.. ben sekiz aydır bekliyorum, kasmanıza gerek yok siz bi kaç ay bekliceksiniz, relaxx

motorlola a910 (hitt)

nokia n91 (hitt)

motorola slvr l7 (hitt)

motorola v3i ??!

motorola v3x ??!

nokia 6270

face01tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 17 Kasım 2005, 22:29:34 >

• olm nereye ya.yapamazsın.şimdide sen gidiyorsun.ya yapma takıl gene ya.senin paylaşımcılığın verdiğin önemli bilgileri kim verecek bize özellikle linux moto hakkında samet gidemezsin dostum
  • oldumu yani bu foruma sırf katkı sağlayan birinin direk bazı olaylara kızarak ağzını mühürlemesi sen bu foruma daha çok katkıda bulunacaksın....
  • Arkadaş gitmene gerek yok. İçinden geldiği şeylere yaz sadece herkesin gelir düzeyi, zevkleri, ihtiyaçları farklı kuşkusuz. Sanki bu durumu biraz geç fark ettimişsin gibi. Boşver. Her koyun kendi bacağından asılır. Sen yazacağını yaz gerisini salla. Kalite düşmesin.
  • dostum senin olmaman mobil cihazlar için büyük kyıp yapma böyle sende olmazsan bu forum çekilir mi
  • SAKIN GİTMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

• biz seninle azmı yorumalrda bulunduk.msn de az sohbetimiz olmadı eğer gidersen sabaha kadar mesaj çekerim sana sürekli çağrılar atarım işletirim seni
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Atak'ım ndn bu kadar düşük?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • face01tr
    bak hakkımı helal etmem sana ...
    E oğlum bak sırf İsviçre'ye sövdük diye bir hafta ceza aldık.
    Bir hafta böyle dolanacaz
    Biz gidiyoz mu burada dostlarımız, emeklerimiz, paylaşımlarımız var..
    Hepimiz yıllandık burada. Ha önümüze en iyi telefonları döksünler o zaman tadı mı çıkar
    gren le teknode ile ysn89 ile seninle paylaşmadan tartışmadan almanın.?
    Hepimiz ilk tel alınca paylaşalım hevesiyle buraya koşuyoruz. Ya da bir soru/sorun oldumu
    DH var deyip buraya geliyoruz. Elbette insanların düşünceleri farklı. Dünyada 5 milyar değişik
    insan var. Biz ceza aldık ama KAÇMIYORUZ. ŞİMDİ SEN KAÇIYO MUSUN YOKSA KALIYO MUSUN ??

• Artık gitme demicam zaten iyice hazırsın bu sefer.Her şeyi yanında götür.Anılarımızı,umutlarımızı,sevgimizide al belki lazım olur!...Ve şimdi gidiyorsun,evet git!Hayır gitme!
  • usta nereye ya yazdıklarını o kadar ilgi ile takip ediyorum ki ; senin gibi bilgili adamların sayısı çok az...Mesela senin gibi megapikseli büyüdükçe netliğin artmadığını anlayacak arkadaş sayısı baya bi az...adam akıllı yorumları senden okuyoruz öyle saçma sapan başlıklar varki.

mesela yok bu telefona en baba kulaklık hangisi , yok 1,5 milyarım var ne alıyım , yok şunu alsam mı almasammı ,yok en iyi ortam telefonu hangisi.....saçma sapan şeyler....

işin özü şudur ki kardeş ; insanları istediğin halde görmek zor , o yüzden en azından arada istediğin gibi gördüklerinin ve seni merakla takip edenlerin destekçisi ol..

dipnot : bak seninle hiç diyaloğumuz olmadı gibi bir şey ama ben bunları yazma gereksinimi duydum ; artık kıymetini sen anla... ha illaki gitcem dersen ; o zaman kendine çok iyi bak , hakkını helal et, kusur işlediysek affet...

İyi Günler.

• bu forum bağımlılık yapar ama zararlı bi bağımlılık değil
  • Bu forumdaki telefon muhabbetinden ben de sıkıldım. Sana hak veriyorum. Ama telefonlar hakkında bir çok şeyi de bu forumdan öğrendim. Senin gibi birikim sahibi arkadaşlar da forumdan giderse meydan o bahsettiğin adamlara kalacak. Gerçekten bilgilenmek için foruma girenler mağdur olacak.
  • la olm manyakmısın nesin dert edindiğin şeye bak ya. bak bizde bekle bekle en sonunda bi p910 aldık oda p800 çıkmadan başladık beklemeye kısmet p910 a oldu o da ikinci el ve çıktıktan kaç sene sonra. ne yapalım bazıları telefonu çok seviyorsa hem ben burdaki kısa süre içerisinde millete tavsiye ettiğim telefonlar konusunu hiç düşünmüyrum bile bir çok şey öğrendik burda mpx200 win2003 yüklemeyi bir sürü uygulama bulmayı sonuç itibari paylaşım be dostum olayı duygusal boyuta getirmeye gerek yok adı üstünde forum bu bilgi paylaşımı.
  • En azından arasıra bir ses ver.Yada o muhteşem bilgilendirici mesajlarından milleti
    mahrum etme.Benimde telim (3 yıllıktı) yılbaşında bozuldu.Ha D500 aldım alacam derken
    K750 çıktı .Ha onu aldım alacam derken bak yeniden yılbaşı olmuş ve ben de idarelik tel kullanıyorum.
    Allaha şükür 3-5 paramızda var ama sokaktan toplamadığım için ben de bastırıp alamıyorum eşime çocuğuma harcıyorum.Ama bu burada olmamı engellemiyor.Haklısın bende kızıyorum çoğuna ve bazende kendime.Burdan kaçabilirsin ama kendinden değil.Ve sen burda olmasanda burası aynı muhabbetleri yapacak.Ama senin olman ayrı bir renk.Teknode,Gren,Simba ve adını sayamadığım daha bir çok kişi içinde aynı şeyler geçerli.
  • realgs sana katılıyorum.bu forumda sen olmazsanda olmaz realgs

face umarım arada bir takılır gerçekten bu forumda bazı kişiler olmadan olmuyor
  • arkadaş van_hoydonk tan bahsetmiş
    adam 1 telefon alıyo 1 ay kullanıyo 20-30 milyon azaltarak satıyor
    6260 getirtmişti başkasına satmak için fakat telefonu resmen kendisi kullanıyor idi
    1 saatten beri radyo dinliyorum süper yazmıştı...
    doubanktan 590 a aldıgı 3230 u 1 gün sonra 600 e satmış.
    daha birsürü pazarlama kazıkçılığı var bunun
  • van hoıjdonkun stili o
    herkes yapamaz ama van hem beğendiği pek çok teli alır,zevkini aldıktan sonra zarar etmeksizin gider bir başka teli alır
    ve burada verdiği objektif bilgilerlede faydalı olur
    face 01tr
    herkesin bütçesi farklı olabilir dolayısıyla herkesde bütçesine göre alır satar
    bu senin gitmen için bir sebep değil bence
  • Walla kardeş nereye gidion yaw olurmu böle millet harbi gitmiş hatta bizim yazdıklarımızada bakmamış sanırsam ondan geri gelmio

Biri haber versede bizim yazdıklarımızı görse kesin geri gelirde arkadaşlar 1 sayfamı yazdık yani biraz bekliyelimde sonra söyleyin ok
  • nolur kal
  • quote:

Orjinalden alıntı: Usta_AsH

arkadaş van_hoydonk tan bahsetmiş
    adam 1 telefon alıyo 1 ay kullanıyo 20-30 milyon azaltarak satıyor
    6260 getirtmişti başkasına satmak için fakat telefonu resmen kendisi kullanıyor idi
    1 saatten beri radyo dinliyorum süper yazmıştı...
    doubanktan 590 a aldıgı 3230 u 1 gün sonra 600 e satmış.
    daha birsürü pazarlama kazıkçılığı var bunun

Sanane...!!!

Benim sürekli tel değiştirmem sana batıyor mu..!! Daha kaç kere ceza alacaksın benim yüzxümden... Ben Yaşı 12 olanlarla muhatap olmak istemiyorum...

Ayrıca face'in buradan ayrılma sebepleri bununla sınırlı değil msn'!de konuştuğumda öss olduğunuda söylemişti...

Hak vermeniz gerekir diye düşünüyorum...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.