Şimdi Ara

bu nası bişey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eskiden (hala böylesi varmı bilmiyorum) oyuncak trenlerde lokomotiften duman çıkıyorrdu bu sistemi bilen varmı? elektronik bi şekilde olmalı çünkü pille besleniyodu diye biliyorum. Böyle bişey geçse elime bakıcam ama yok!!!! (saçmaladıysam üzgünüm )

• ben de bunu hatırlıyorum sökmek nasip olmuştu hatırladığım kadarıyla (içinde ne olduğunu bilmediğim) plastik bir torba vardı bir motor her tur attığında bunu sıkıştırıyor vr duman çıkıyordu .yani dumanın oluşumu elektronik değil.ama dediğim gibi içinde ne var dı bilmiyorum...
  • evet bende sökmüştüm . plastik bir torba vardı . pillden alınan akım ile tprbanın olduğu kısımda bi direnç aracılığı ile duman çıkıyodu yanlış hatırlamıyorsam
  • walla bende ok merak ediyordum soktum ama cozemedim ilginç
  • Şaka oyuncaklarında sigara da vardı. Yanıyormuş gibi görünüyor, hatta nefes çekince duman bile çıkarıyor. Olay kimyasal sanırım. Bu yüzden çözmek zor.
  • yanlarından duman çıkaran bir oyuncak robot, kuzenim de vardı çocukken. kafasındaki bir delikten gaz yağı döküyorlardı. dumanı öyle çıkarıyordu. ama içini açamadım tabii ufacuk çocuktum. :)
  • İçindeki direnç ısınınca yağdan duman çıkartıyor...Az önce söktüm benim juniorun trenini.Gelmeden toplayayım bari.......Ama bizim tren yeni model galiba..Torba değil plastik bir piston var arada..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MU ARCHANGEL NE BU BÖLE LAN
    19 yıl önce açıldı
    Bu ne biçim bir sorun??
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • içinde bir ip gibi bir seyle yagl1 bir sünger var ak1m ipten geçince ipin direci yüksek oldugu için 1s1n1yor alt1ndaki pompa s1k1s1nca duman1 d1sar1 püskürtüyor
  • Benim küçükken bi robotum vardı kafasından makine yağını içinde bi torbaya koyuyodun o ısıtıyodu...Sanırsam ısı ile çalışıyo
  • tabiki bizim de bir trenimiz vardı. içinin açmadan durur muyum. motorun çektiği tekerleği motora bağlyan mil üsütnde bir dişli vardı. piston benzeri bir kol da o dişilinin en dışına bağlıydı. mototr bir tur attıkça dolayısıyla biri ileri bir geri hareket yapıyor diğer ucundaki taş ile sürtünüp duman çıkartıyordu. duman çıkarması elektronik bir şey değil. zaten treni elle hızlıca halıda götürürseniz yine duman çıkıyor.
  • benim hiç oyuncak trenim olmadııı ühhüüüü hatta bisikletim bile olmadııı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.