Arkdşlar bırakın oynadıınız knight ı TURKO ya gelin çohk manyak etraf +10 shard dan geçilmio çohkta süper kasıosunuz benden size tawsiye ben adamımı bıraktım artk 2 günde 45 lvl oldum asas +8 shardlarım war biri ice damage biri MP drain sizde gelin
Bebe şebe serverı de gitsin daha ne uzatıyosun lafı
quote:
Orjinalden alıntı: 19-SerJaN-05
Arkdşlar bırakın oynadıınız knight ı TURKO ya gelin çohk manyak etraf +10 shard dan geçilmio çohkta süper kasıosunuz benden size tawsiye ben adamımı bıraktım artk 2 günde 45 lvl oldum asas +8 shardlarım war biri ice damage biri MP drain sizde gelin
zevk meselesi goruntu kalitesi derseniz usko ama yuksek lwl istiyosaniz trko ben 2 gunde 67 oldum
bence oynamayı bilmeyen turko ya gidiyo (bence) ...
quote:
Orjinalden alıntı: 19-SerJaN-05
Bu İş İçin Kaç Para Aldın GM den ?
Link verirsen geçmeyi düşünüyorum ama açması fln zormus herhalde uskoyu bıraktım canımı sıktı
quote:
Orjinalden alıntı: ::ConsTanTine::
ve de çabucak iyi olmak isteyen (bence)
1 tane account ver bana geleyim şu an almak kapalı alamıyom
herkezde +10 shard varsa ben oraya gitmem kardeşim nedir hele czyi düşünemiyorum artık yamur yerine meteor nova falan düşür heralde
bence oyunun zor olması oyuncu icin daha gusel daha anlamlı.. oyle susam sokağı gibi herkesin elinde shardlar raptorlar herkes lvl 321 .. boyle serverda oynuyacağıma gidre bugsbunny i izlerim daha iyi........
quote:
Orjinalden alıntı: OziDozİ
herkezde +10 shard varsa ben oraya gitmem kardeşim nedir hele czyi düşünemiyorum artık yamur yerine meteor nova falan düşür heralde
O serverın pek uzun ömürlü olcağını sanmıyorum ayrıca çok kısa sürede lvl kasmak her itemi istediğini an almak oyunun zevkini öldürür kısa bir süre sonra sıkılmaya başlarsın
quote:
Orjinalden alıntı: x_axis
bence oyunun zor olması oyuncu icin daha gusel daha anlamlı.. oyle susam sokağı gibi herkesin elinde shardlar raptorlar herkes lvl 321 .. boyle serverda oynuyacağıma gidre bugsbunny i izlerim daha iyi........
quote:
Orjinalden alıntı: x_axis
+1
BENCEDE OYUNDA BIRAZ ZORLUK OLMASI GEREKIYOR.AMA TABI ŞUDA ORADA LVL SINIRI 200 SE. BASILACAK ITEMLER +10 DEGILDE +100 KADAR FELAN ÇIKYORSA O ZAMAN ORASIDA ZOR BIR SERVERDIR MUHTEMELEN
la olm TURKO(senin tabirinle benm tabirimle TrKO)da bi knight diilmi ????şuna bak ya Turko knight diilmi????şunu düzgün yaz ayrıca her taraft +10 shard falan olması hiç güzel diil bence ama eğlenmek isteyenler için kaçırılmaz bir fırsat!!!!!!!!!!
ben bu kadar emek verip 66 yaptgım charı nie bırakayım? bence turko kalıcı deil...türkiyede varmı öyle patch çıkaracak biri...usa bile bir bugu düzeltmek için kaç ay uraşıor...turko oyunu bilmeyen arkadaşlar geçior...
quote:
Orjinalden alıntı: cocona
quote:
Orjinalden alıntı: ::ConsTanTine::
ve de çabucak iyi olmak isteyen (bence)
+1
Türk serverı dediğimiz server , %100 fun server
Adamların bi amacı yok , Öle oynuyolar , o kdr itemle cz manyak olur diyenler çıkar.
Sadece sendemi war o kdr item , adama 100 vurcan oda sana 100 vurcak böle sürüp gitcek.
Boss kesmenin bi zevki kalmaz..
Usko'da Bishopdan rom düşürdüğüm gün gibi de bi heyacan olamaz ve master açtığım , Raptor +8 aldığım..
Bu heyacanların hiç birini yaşayamazsın ..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme