Şimdi Ara

Bence Clean Master işe yaramıyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende çok bir artısını görmedim yüklediğimden beri, konu vesile oldu sildim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetay74

greenify den başkası yalan. altta çalışmıyor da.
    snapdragon batteryguru+greenify ile yağ gibi akıyor s5 mini.

Tek işe yarayan program Grenify.Gerisi faso fiso..

• Bence de çalışmıyor.Yavaşlatıyor telefonu.Yok çok yavaş virüs vb. İşlemci de neden 40 derece anlamıyorum

• Haklisiniz bende de note2 var. Her tarama yaptigimda 2gb dosya sildigini soyluyor ama oyle bisey yok tabi takup ediyorum yakindan 1 haftadir suphelerim vardi bu basligi gorunce yalniz olmadigimi anlamis oldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok gereksiz bir program arkadaşlarıma söylüyorum işe yaramadığını ısrarla kullanmaya devam ediyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kar parsı kullanıcısına yanıt
    Aslında istediğimiz programın arka planda çalışmamasını sağlayan bir program var ama root gerekiyor. Android'de en büyük sorun ram optimizasyonu olduğu son gelen haberlerden de anlaşılıyor 5.1'deki ram optimizasyon sorununu 5.1.1 de düzelticekler

Programın linki;
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ramdroid.appquarantine&hl=tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarryPotter93 -- 15 Mart 2015; 18:36:34 >
  • Tabii ki de bir işe yaramıyor.Arkada ram harcamaktan başka birşey yaptığı yok Sadece çöp dosyaları silmesi iyi birşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: HarryPotter93

Aslında istediğimiz programın arka planda çalışmamasını sağlayan bir program var ama root gerekiyor. Android'de en büyük sorun ram optimizasyonu olduğu son gelen haberlerden de anlaşılıyor 5.1'deki ram optimizasyon sorununu 5.1.1 de düzelticekler

Programın linki;
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ramdroid.appquarantine&hl=tr

Tavsiye için teşekkürker hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: kar parsı

Merhaba arkadaşlar.
    Teknolojiden çok anlamam ama clean master programının çok üçkağıtçı bir program olduğunu düşünüyorum.

Note 2 kullanıyorum.Uygulamalarda reklamını görüyordum.Gereksiz dosyaları sileceğini telefonu hızlandıracağını söylüyordu.İndireyim dedim ne olacak daha hızlı telefonu kim istemez.

Çalıştırdım.Bir sürü dosya sildiğini söyledi.Şu kadar ram temizledim falan filan.
    Batery doctor oyun hızlandırma ne varsa yükledik.Tabi minnet duygumuzu göstermek için 5 puan verdik.

Aylarca kullandım.Hastalık gibi sürekli ram temizledim.Sürekli uyarı veriyordu yok şu kadar gereksiz dosya var yok telefon yavaş çalışıyor.

Bu programla aramda ilk çatışma sürekli bildirim gönderip telefonun uyarı ışığının sabaha kadar yanmasıyla başladı.Ayrıca telefon menü geçişlerinde donuyordu.Önce çok program yüklediğim için olduğunu zannettim.

Birde birçok dosya sildiğini söylüyordu.Onun hesabına göre her ay 16 gb hafıza kartı almam gerekir.

En sonunda program sildim.Telefon rahatladı.Yağ gibi akıyor.Clean master varken ne kadar yavaş çalıştığını farkettim.

Bu konuyu neden açtın derseniz,bu programı yapan arkadaşların haksız kazanç elde etmelerine sinirlendim.Google playde 4.7 puan almışlar.100 milyon kişi indirmiş.50 milyon kişi kullansa her gün 2 kere tıklatsa günde 100 milyon tık eder.

Arkadaşları tebrik etmek lazım.Yalanlarını bu kadar güzel süsleyip pazarlamak büyük başarı.

Belki işine yarayan arkadaşlar vardır.Onlar da anlatsın belki yanılıyorumdur.

Benim tavsiyem programı silin.

Aynen kardeşim ben de bir faydasını göremedim kaldırdım, yerine daha küçük boyutlu CC kurdum; şimdilik memnunum. Pc de uzun yıllardır kullanıyorum, bir sabıkası yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetay74

greenify den başkası yalan. altta çalışmıyor da.
    snapdragon batteryguru+greenify ile yağ gibi akıyor s5 mini.

Deneyeceğim.
  • Uygulama yedekleme özelliği olmasa çoktan silmiştim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.