Şimdi Ara

Bence Clean Master işe yaramıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teknolojiden çok anlamam ama clean master programının çok üçkağıtçı bir program olduğunu düşünüyorum.

Note 2 kullanıyorum.Uygulamalarda reklamını görüyordum.Gereksiz dosyaları sileceğini telefonu hızlandıracağını söylüyordu.İndireyim dedim ne olacak daha hızlı telefonu kim istemez.

Çalıştırdım.Bir sürü dosya sildiğini söyledi.Şu kadar ram temizledim falan filan.
    Batery doctor oyun hızlandırma ne varsa yükledik.Tabi minnet duygumuzu göstermek için 5 puan verdik.

Aylarca kullandım.Hastalık gibi sürekli ram temizledim.Sürekli uyarı veriyordu yok şu kadar gereksiz dosya var yok telefon yavaş çalışıyor.

Bu programla aramda ilk çatışma sürekli bildirim gönderip telefonun uyarı ışığının sabaha kadar yanmasıyla başladı.Ayrıca telefon menü geçişlerinde donuyordu.Önce çok program yüklediğim için olduğunu zannettim.

Birde birçok dosya sildiğini söylüyordu.Onun hesabına göre her ay 16 gb hafıza kartı almam gerekir.

En sonunda program sildim.Telefon rahatladı.Yağ gibi akıyor.Clean master varken ne kadar yavaş çalıştığını farkettim.

Bu konuyu neden açtın derseniz,bu programı yapan arkadaşların haksız kazanç elde etmelerine sinirlendim.Google playde 4.7 puan almışlar.100 milyon kişi indirmiş.50 milyon kişi kullansa her gün 2 kere tıklatsa günde 100 milyon tık eder.

Arkadaşları tebrik etmek lazım.Yalanlarını bu kadar güzel süsleyip pazarlamak büyük başarı.

Belki işine yarayan arkadaşlar vardır.Onlar da anlatsın belki yanılıyorumdur.

Benim tavsiyem programı silin.

• Ortada bir yalan yok. Kullanım şeklin yanlış o kadar. Clean Master ı kurup temizliği yapıp kaldıracaksın. En sağlıklı kullanım şekli bu diye düşünüyorum. Yoksa virüs programları da aynı şekilde çalışıyor. Arkada bir tarama yapıyor ve sistemi yavaşlatıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

Ortada bir yalan yok. Kullanım şeklin yanlış o kadar. Clean Master ı kurup temizliği yapıp kaldıracaksın. En sağlıklı kullanım şekli bu diye düşünüyorum. Yoksa virüs programları da aynı şekilde çalışıyor. Arkada bir tarama yapıyor ve sistemi yavaşlatıyor.

O zaman keşke istediğimiz zaman çalışan bir program olsaydı.Hatırlatmak isterim ki bu bakım aracı.Virüs programı için cm security var.Sürekli tık almak için arka planda çalışmak ve telefonun performansına katkı sağlamamak yalan değil midir?Programın uygun kullanım şekline göre tasarlanmaması yalan değil midir?

Alternatif bir program kurmak yerine arada bir silip kurmak işinize geliyorsa sizin bileceğiniz iş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kar parsı

quote:

Ortada bir yalan yok. Kullanım şeklin yanlış o kadar. Clean Master ı kurup temizliği yapıp kaldıracaksın. En sağlıklı kullanım şekli bu diye düşünüyorum. Yoksa virüs programları da aynı şekilde çalışıyor. Arkada bir tarama yapıyor ve sistemi yavaşlatıyor.

O zaman keşke istediğimiz zaman çalışan bir program olsaydı.Hatırlatmak isterim ki bu bakım aracı.Virüs programı için cm security var.Sürekli tık almak için arka planda çalışmak ve telefonun performansına katkı sağlamamak yalan değil midir?Programın uygun kullanım şekline göre tasarlanmaması yalan değil midir?

Alternatif bir program kurmak yerine arada bir silip kurmak işinize geliyorsa sizin bileceğiniz iş.

Senin için öyle olduğu gerçeği değiştirmez. Elbette her ürün süslü laflarla satılmak zorundadır.

• quote:

quote:

quote:

Senin için öyle olduğu gerçeği değiştirmez. Elbette her ürün süslü laflarla satılmak zorundadır.

Hocam kusura bakmayın ama eğer bir program bana hızlanmayı vadedip karşılığında yavaşlatıyorsa yalancılıktır.

Sizin değer yargılarınıza göre bir ürünü satmak için yalan söylemek,umut tacirliği yapmak uygunsa bir şey diyemem.

Tabi ki ürünü satanların ürünüm eksik demelerini beklemem.Ancak bir ilaç zayıflamayı vaadedip şişmanlatıyorsa bunu eleştirmek gerekir.

Ayrıca gerçekten kastınız nedir anlamadım.Ben tecrübelerime göre clean masterın telefonuma zarar verdiğini söylüyorum.Eğer ben kullandım telefonumu hızlandırdı deseydiniz size saygı duyar susardım.

Dakikada bir uyarı veren,insanların alışkanlığını kullanan,fayda sağladığını söyleyip daha çok ram ve şarj harcayarak telefonuma zarar veren bir program bu.

Eğer tekrar kurup kaldıracaksam neden programı kullanayım.Başka bir şey kullanırım.Aptal mıyım?
    Markette istediğin zaman çalışan birçok uygulama var.
    Olması gerektiği gibi

• İşe yaramıyor ki zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçte olsa farketmene sevindim zira androiddeki hızlandırma programlarının hepsi çöp.Hızlandıracaklarına yavaşlatıyorlar.Bir bakmışsın biri cpuya yüklenmiş telefon yaniyor ayrıca boş yere rami yer arkada çalışıp uyku moduna girmeyi engeller bu şekilde hepsi gereksiz.Ayrıca battery programları da aynı mantık.Elle 10 snde yapılacak işler için telefonu kasarlar ekstra bi halta yaradıklari yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Defrag nedir ne işe yarar ?
    19 yıl önce açıldı
    bu pandora box ne işe yarıyor ?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 14 Aralık 2020; 14:47:6 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaRQuE

Istediginiz zaman çalışan (arka planda çalışmayan) SdMaid uygulaması var. Tavsiye ederim.

Tavsiye için teşekkürler hocam.Ben de ccleaner yükledim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MaRQuE

Istediginiz zaman çalışan (arka planda çalışmayan) SdMaid uygulaması var. Tavsiye ederim.

Tavsiye için teşekkürler hocam.Ben de ccleaner yükledim

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 14 Aralık 2020; 14:47:0 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben uygulama kullanmak yerine bos zamanlarimda es dosya yoneticisi ile gizli/acik dosyalari kontrol ediyorum. Gereksiz oldugunu dusundugum dosyalari siliyorum. Catche,temp gibi.

Yada uygulama yoneticisinden bazi uygulamalarin verilerini temizleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumu -- 6 Mart 2015; 19:45:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende uygulamayı şöyle bir teste aldım
    şimdi bir temizleme yaptım 250 mb sildi.Sonra az oyun oynadım ve internette takıldım 2 saat birkez daha tarama yaptım 350 mb sildi.
    şimdi mantıken 2 saatte 350 mb gereksiz dosya birikti.
    Sonra 1 hafta boyunca temizleme yapmadım.Mantıken 2 saatte 350 mb gereksiz dosya çıkıyorsa 1 haftada telefonun 64 gb hafızasını dolması lazım gereksiz dosyayla ama 1 hafta sonra temizleme yaptıgımda 550 mb çıktı bu yöntemle işe yaramaz aldatıcı bir program oldugunu kanıtladı.Yüklemeden önce takılma olmazdı yükledikten sonra telefon yavaşladı takılmalar oldu.

Yani işin kısası bende işe yaramadığı kanaatindeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Bende uygulamayı şöyle bir teste aldım
    şimdi bir temizleme yaptım 250 mb sildi.Sonra az oyun oynadım ve internette takıldım 2 saat birkez daha tarama yaptım 350 mb sildi.
    Sonra 1 hafta boyunca temizleme yapmadım.Mantıken 2 saatte 350 mb gereksiz dosya çıkıyorsa 1 haftada telefonun 64 gb hafızasını dolması lazım gereksiz dosyayla ama 1 hafta sonra temizleme yaptıgımda 550 mb çıktı bu yöntemle işe yaramaz aldatıcı bir program oldugunu kanıtladı.Yüklemeden önce takılma olmazdı yükledikten sonra telefon yavaşladı takılmalar oldu.

Hocam şunu anlatmak isterim.

Normalde virüs taranırken dosya çoksa tarama uzun sürer.Dosayalar tek tek taranır.

Ancak bunlar animasyon yapmışlar 5 saniye.Telefonunda çok dosya olsa da az dosya olsa da animasyon bitince bitiyor.

Ancak merak ediyorum bu adamlar nasıl 4.7 aldı.Büyük yayınların bunu ortaya çıkarması gerekirdi.

Ben mi yanılıyorum diye merak ediyorum ama tecrübelerim doğru olduğumu söylüyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Bende uygulamayı şöyle bir teste aldım

Hocam şunu anlatmak isterim.

Normalde virüs taranırken dosya çoksa tarama uzun sürer.Dosayalar tek tek taranır.

Ancak bunlar animasyon yapmışlar 5 saniye.Telefonunda çok dosya olsa da az dosya olsa da animasyon bitince bitiyor.

Ancak merak ediyorum bu adamlar nasıl 4.7 aldı.Büyük yayınların bunu ortaya çıkarması gerekirdi.

Ben mi yanılıyorum diye merak ediyorum ama tecrübelerim doğru olduğumu söylüyor

İşte bilgisiz insaN çok akıllı telefon şimdi herkesin elinde normal yani 4.7

• Ben clean master i 2,3 ayda bir yukleyip telefonumu temizleyip tekrar siliyorum

• Kesinlikle kötü bir uygulama telefonu yavaslatıyor

• Clean master yükleyin önbellek silin ve uygulamayi kaldırın. Arkada gereksiz ram kullanıyor.

• greenify den başkası yalan. altta çalışmıyor da.
    snapdragon batteryguru+greenify ile yağ gibi akıyor s5 mini.
  • Clean Master'ın bize verdiği rakamlar atmasyon.Dediğiniz gibi daha çok temizlediğini söylüyor yani rakam uçuk.CCleaner var markette bilgisayardaki gibi sade arayüzüyle işimizi görüyor.
  • Rakamlar gerçekten uydurma. Kaldırıp deneyelim tavsiyeleri bakalım fark olacak mı performansta.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.