Bildirim
Clean Master kullanılmalı mıdır?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bence gayet güzel bir program. Bir akrabamın tavsiyesi üzerine yüklemiştim. Kullanım olarak oldukça rahat. İşlemci sıcaklığını azaltabiliyorsunuz, gereksiz dosyaları silebiliyorsunuz vb. bir çok kullanışlı özelliği var. Ben tavsiye ediyorum usta.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de zenfone 2 kullanıyorum çok yararlı bi program oyun oynarken ısındığında gereksiz uygulamaları kapatarak işlemciyi soğutuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
CCleaner kullan derim.
Arkada boşuna ram tüketir ve telefonu yorar. İndirip telefonu temizleyip silmeniz daha iyi olur.
Ccleaner programını tavsiye ederim.
Bataryadan cok yer
Kullanmamanizi oneririm
Kullanmayın şöyle programlar.Aksine rami dahada yoruyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sunduğu gereksiz dosya temizleme hizmeti zaten telefonumun fabrika ayarlarında olduğundan ben kullanmıyorum. Zaten başka bi espirisi yok. Gm discovery için önermiyorum.
Gerçekten gereksiz bir program.Yararından çok zararı var .. önermem -
Greenify varken
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 23 Eylül 2020; 22:22:45 > -
Ram kullanımını düşürmek için kullanıyorsanız gereksiz. Açık uygulamaları Battery Master tarzı uygulamalarla sonlandırmak veya cooler master tarzı bir programla işlemci soğutmak yeterli.
Ram kullanımı siz ne yaparsanız yapın %90 altına düşmez. Sebep nedir derseniz, Android temel anlamda Linux tabanlı bir işletim sistemi. Tüm Linux sistemlerde ise, isterseniz 128 GB RAM olsun RAM kullanımı, performansı arttırmak için hep yüksektir. Temel bileşenler her zaman RAM üzerinde tutulur ve erişim hızı artar. Bu sebeple MAC veya Linux türevlerine sahip bilgisayarlar Windows olanlara göre daha seridir. Bu sebeple siz RAM temizliği yapsanız da uygulamalar tekrar açılacağı için kısa performans ve şarj kaybı yaşanır.
Kısaca özetlemek gerekirse, RAM temizleme adına olan hiç bir programa itimat etmeyin, telefonunuzu daha çok yorar ve şarjı tüketirsiniz. -
ben kullanıyorum memnunum da.
bildirimleri kapatmama rağmen Whatsapp can be safer tarzı bildirimler gelmesi can sıkıcı.onu da zaten iplemiyorum gidiyo -
Temizlik için CCleaner kullanıyorum. Clean Master'a göre daha sade. CM'ın içinde bence gereksiz bir sürü ıvır zıvır var. Yok işlemci sıcaklığı, yok batarya durumunu düzelt falan.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X