Şimdi Ara

Bence en iyi isy böyle kesilir...... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
2.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşım bot ve tickett kullanıyor adam. Saklamıyor zaten bunu. En iyisini yapıyor.
  • 1-char başına 50 ytl filan harcıyoruz
    2-1 ay olmadı bugün serverın 23. günü
    3-lvl konusuna gelince meslek sırrı
    4-bizde isy u 52 lvl de kestik ; arkadaşın biride 49 da kesti zor bir olay değil
    5-banlanma olayına gelince ; bizde sabırsızlıkla o günü bekliyoruz
  • quote:

SÖZÜM EWİL VE ANGEL SOUL A Bİ GÜN BUNUN CEZASI ÇOK AĞIR OLACAK!!!!!!

ne yapacan birader benimi öldürecen???
  • quote:

Orjinalden alıntı: ___mua___

quote:

• Kardes Sen yinede tek buldun ben 70 lvl lerin arasından aldım işy hemde dandik server deil İxian da yapabilirsen orda yap ama sen onuda yapamazsın kardes başkada bir şey demiyorum ama yinede hela olsun Güzel Kasma
  • quote:

Orjinalden alıntı: SyntaxTR

Kardes Sen yinede tek buldun ben 70 lvl lerin arasından aldım işy hemde dandik server deil İxian da yapabilirsen orda yap ama sen onuda yapamazsın kardes başkada bir şey demiyorum ama yinede hela olsun Güzel Kasma

Sanki sen çift buldun o 70 lik dediğide son saniyede gelen 70 likler 70 arasında isu alıcak gibi bir charın yok senin xiandaki herkez biliyor
  • quote:

ben sana cezasını ben wericem demedim bir gün birisi werecek dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F0188DFF7 -- 23 Aralık 2006; 17:37:59 >
  • 1mm0rtaL senin char ne Xianda bayağı iyi olmalısın?
  • Kutudan Ne Çıktı!!!!!
  • Yuvvvv Bazılarınız ne kadar kıskanıyosunuz sizeneki Tebrik edin medeni bir şekilde... Bende çok medeniyim ya Çaktırmayın bende Sandal Kullanıyorum yoqsa bukadar savunmazdım neyss Tekrar tebriqler
  • botçuu botçuu
  • Tebrikler ii is.
    Siz bu oyunun cogu hatasini acigini cozmussunuz baya ustalasmissiniz.Bende bi aralar bir baska oyunda bole ustalasmistim cok kisa surede cok super charlar yaratiyoduk tabiki ekip isile.
    Uzun lafin kisasi Tebrikler.
    Turklerin gucunu dunyaya gosterin
  • banada verin botu bende keserim
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4F3

botçuu botçuu

• quote:

Orjinalden alıntı: feriox

süt içtiğine göre çocuksun daha aferin sana

yoo illa çocuklar süt ichmeski..babamda içer annemde bende anneannemde sütle insanın büyüklüğünün bi alakası yok yani orda espri yapmış espriyle karşılık wer bare..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NinJaFu -- 24 Aralık 2006; 1:10:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1a93a7

1-char başına 50 ytl filan harcıyoruz
    2-1 ay olmadı bugün serverın 23. günü
    3-lvl konusuna gelince meslek sırrı
    4-bizde isy u 52 lvl de kestik ; arkadaşın biride 49 da kesti zor bir olay değil
    5-banlanma olayına gelince ; bizde sabırsızlıkla o günü bekliyoruz

neden oyundan zevk almak ıcın kendın oynamıyorsun? onun zevkıne var mesela ben bu gun cıceklerı keserken benım yanımdakı cıcekten adama kalkan dustu ben dellendım tabıigian kesıyorum para bıle vermyor adam ıkı giant kestı ıkısınde de item dustu adama bende sınırlendım cıktım oyundan :) evet 49 lvl de kesen arkadası duydum ona kestırebılmek ıcın baya yırtınmıssınız :)))))
    bu arada sızı kıskanan falan yok bunu da soylıyeyım..elin botu kasıyıor char benım dıye sevınıyorsun muhahaha.....komıksınız sadece....tıckete dıyecegım yok cunku yasal bı sey...ama su lanet botlara hala aklım sırrım ermıyor....

• espri yaptığını düşünmemişimki böyle yazmışım aklı sıra dalga gecmiş
    ayrıca sana soracak değilim ne cevap vereceğimi avukatlığa soyunmayın surda ya
    botun nesini savunuyorsunuz diğer oyuncuların hakkını gasp ediyorsunuz sadece

quote:

Orjinalden alıntı: NinJaFu

quote:

Orjinalden alıntı: feriox

süt içtiğine göre çocuksun daha aferin sana

yoo illa çocuklar süt ichmeski..babamda içer annemde bende anneannemde sütle insanın büyüklüğünün bi alakası yok yani orda espri yapmış espriyle karşılık wer bare..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ___mua___

şurada asıl konu nasıl 65 olduğum değil
    isy kestim ss ini olay budur karıştırmayın şimdi bottur çizmedir sandaldır...

yorum yapacaksan isye odaklan başka birşey düşünme :D

herkes biliyor nasıl 65 olduğumu

Not : bunu neden diyorum .. bu sandal konusu yüzünden 3 gün ceza aldım
    bir dahada bahsetmek istemiyorum

Bot fln yerine POSTAL'dan bahsetsek olur mu
  • Botun savunulacak bir tarafi yok (!)
    bu laf anlayana anlamayanasa botun savunmaya ihtiyac duyulacak bir tarafi yok bot kullanmak illegal de degil baska biseyde degildir.O yuzden kimsenin botun avukati olmasina ihtiyaci yok asil sorun omru hayatini bu oyuna adamis yada adamak zorunda kalmis piskolojik bir takim sorunlar ceken kisilerdir.Kimbilir kaciniz bu oyna baskalarken ben bir oyuna hayatta para vermem dediniz ama gorunen oki joymax bir oyun yapmis icine hirsizligi koymus gercek parayida sanki sanal bir olaya cevirerek silk adi altinda milleti soymaya baslamis.Eger nette bir aratirsaniz yabanci forumlarda karsilacaksiniz bugun en objektif tartismalarina bu japon firmalari belki oyunu bedava verio ama fazlasila oyunculari hirslandirarak aliyolar.Kim bu oyun parali olunca wow oynamak warken gelir bunu alir.Butun uzakdolu oyunlarinda war iste bu oyundaki avantaji nakite donusturme taktigi ve verdikleri emekten cok daha fazlasini almaktalar kisacasi milleti yasal yollarla dolandirmakta ve soymaktalar.Ve kimiside gelmis burda bu firmalari savunmakta kendisinin soyuldugunu farketmemekte ve bot un cikis amacini anlamamaktalar.Open Source bugun niye warsa botta o yuzden wardi.Tabi SRObot brz farkli onlarda milleti dolandiriyo.Ama ben OpenKore gibi botlardan bahsediyorum.Amacim botu savunmak deil ne haddime botu savuncagima gider joymax i savunurum onun daha cok savunmaya ihtiyaci war.
    Okuma Zahmeti Gosterdiginiz icin saygilar.

Edit:yazim yanlisi ve son olarak gecen nette botun yasal olup olmadigini arastirirken bir forumda cok seviyeli bir tartisma gordum avukatlarin forumumudu bilemiyorum ama: -gercek dunyadaki yasalar sizce ne zamandan beridir sanal dunyada ulasmaya sanal dunyayi yargilamayi basardi dersiniz.
    Cevap: Sanal dunyaya para girdigi zamandan beri.
    Tekrar Saygilar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeVeL -- 24 Aralık 2006; 15:48:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: XmanyakX

banada verin botu bende keserim

Sende bu çap varken botla manyang zor kesersin.
    Ööle zaten kuruyon botu kesiyo iso yu.
    Lord yarkan versiyonu da çıkmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nømad -- 24 Aralık 2006; 16:06:27 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.