Maç başlıyalı 15dk oldu sivas 1-0 önde tahminim doğru çıkıyor şu anda,umarım değişir ama ben böyleyim ne yapim şu takım kazanacak diyorum kazanıyor şu takım şampiyon olacak diyorum oluyor arada bir geçen hafta olduğu gibi istisnalar çıkıyor.Keşke dediğim olmasa
uff oldu abisi maazur gör lütfen. xD
quote:
Orjinalden alıntı: Tom amca
Arkadaşlar bence sivas galatasarayı yenecek fenerbahçe şampiyon olacak sivas ligi ikinci bitirecek galatasarayımızda malesef üçüncü bitirecek içimde böyle bir his var.Tahminlerim hep doğru çıkıyor bi geçen hafta derbide yanıldım ama bu sefer kesinlikle dediğim çıkacak malesef
alooo oaradmısın fenermi şampiyon olacak dedin ilk yarı sonuçlarına baktınmı?
quote:
Orjinalden alıntı: dephyr
quote:
Arkadaşlar bence sivas galatasarayı yenecek fenerbahçe şampiyon olacak sivas ligi ikinci bitirecek galatasarayımızda malesef üçüncü bitirecek içimde böyle bir his var.Tahminlerim hep doğru çıkıyor bi geçen hafta derbide yanıldım ama bu sefer kesinlikle dediğim çıkacak malesef
Tom Amca git banyo yap yanlış görüyon
Maç bitsin geleceğim bu başlığa yine şimdilik bişi yazmıyorum Şampiyonluğumuzu ilan edelimde bi
quote:
Orjinalden alıntı: The MasteR
quote:
Orjinalden alıntı: dephyr
quote:
Tom Amca git banyo yap yanlış görüyon
Tom amca çok sallıyorsun yaa. Yavaş ollll
tom amcaaa tom amcaaaa aloo oradamısın sesim geliyürmü?
yenilcek gollermi bunlar ya şaka gibi bizimkilerde de iş yok zaten
quote:
...ben böyleyim ne yapim şu takım kazanacak diyorum kazanıyor şu takım şampiyon olacak diyorum oluyor...
banyo yaparken abdestde al emice
En azindan adam birşeyde hakli: Sivas ikinci olacak.