Şimdi Ara

BENCE SİVAS GALATASARAYI YENECEK FENER ŞAMPİYON OLACAK SİVAS İKİNCİ OLACAK (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
0
Favori
3.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son haftalarda şampiyonluğu vereilecek tek türk takımı fb dir ve tom amca da fb nin bir üyesidirBunlar kendi güçleri yetmeyince hep başkalarından medet umarak şampiyon olmak hevesindedirler,bu hafta da oftaş ı tutarlar.Eeee ondan sonraki hafta neyi tutacaklar anladınız siz onu

• talihsiz bi başlık olmuş
  • Tom maçı galatasaray kazanınca neymişin göstercektin hadi gülüm bekliyoruz
  • Hey Tom come on
  • Böyle olmıcak en iyisi tom emmi nin kutusuna mesaj atmalı. belki konuya girmeye korkuyodur.
  • Fake bi fenerli olması muhtemel
  • tom amca

• Evet bütün galatasaray'lı arkadaşları kutluyorum.Ben bir fenerbahçeli olarak gönlümden geçeni söyledim.Ama kabul ediyorum son haftalarda galatasaray beni şaşırttı.Hocası olmadan Türk oyunculardan kurulu takımıyla yürekli oynayarak gerçekten büyük takım olduğunu gösterdi.Önce bizi eze eze yendi top oynatmadı ve sahaya tek yabancı ile çıkmıştı oysa biz 2-3 Türkle çıktık sahaya tam kadroyduk yani.Ama galatasarayın o genç Türk oyuncuları bizim yıldızlar topluluğu takımımızı resmen çimlere gömdü.Açıkcası o gün bu bana çok dokundu.Aslında bir Fenerbahçeli olarak en çok acı veren şey denizlide galatasaraya kaptırdığımız şampiyonluktu.Ben hala onu unutamıyorum kabusum oldu adeta bu yüzden aynı şeyin galatasarayın başına gelmesini istiyorum.Ey Fenerbahçeli yöneticiler bişeyler yapın aynı acıyı yaşatalım bizde.Artık oftaşa teşvikmi veriyorsunuz başbakanımı arıyorsunuz yoksa federasyonamı ayar veriyorsunuz bişeyler yapın.Hala bir şansımız var ve ben buna çok inanıyorum.Bu sefer içimdeki his diyorki KESİN OFTAŞ YENECEK BİZ ŞAMPİYON OLACAZ.Bu sefer söylediğime ve Fenerimin şampiyon olacağına o kadar çok inanıyorumki eğer buda olmazsa eğer galatasaray şampiyon olursa olduğu gün buraya en büyük tek büyük galatasaray yazacam ve bir Fenerbahçeli olarak bunu kabul edecem.

• aaaaa TOM AMCA hoş geldin ya arakadaşlarda seni merak etmişlerdi şu anda sanırım ülke sınırları dışından yazıyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tom amca

Evet bütün galatasaray'lı arkadaşları kutluyorum.Ben bir fenerbahçeli olarak gönlümden geçeni söyledim.Ama kabul ediyorum son haftalarda galatasaray beni şaşırttı.Hocası olmadan Türk oyunculardan kurulu takımıyla yürekli oynayarak gerçekten büyük takım olduğunu gösterdi.Önce bizi eze eze yendi top oynatmadı ve sahaya tek yabancı ile çıkmıştı oysa biz 2-3 Türkle çıktık sahaya tam kadroyduk yani.Ama galatasarayın o genç Türk oyuncuları bizim yıldızlar topluluğu takımımızı resmen çimlere gömdü.Açıkcası o gün bu bana çok dokundu.Aslında bir Fenerbahçeli olarak en çok acı veren şey denizlide galatasaraya kaptırdığımız şampiyonluktu.Ben hala onu unutamıyorum kabusum oldu adeta bu yüzden aynı şeyin galatasarayın başına gelmesini istiyorum.Ey Fenerbahçeli yöneticiler bişeyler yapın aynı acıyı yaşatalım bizde.Artık oftaşa teşvikmi veriyorsunuz başbakanımı arıyorsunuz yoksa federasyonamı ayar veriyorsunuz bişeyler yapın.Hala bir şansımız var ve ben buna çok inanıyorum.Bu sefer içimdeki his diyorki KESİN OFTAŞ YENECEK BİZ ŞAMPİYON OLACAZ.Bu sefer söylediğime ve Fenerimin şampiyon olacağına o kadar çok inanıyorumki eğer buda olmazsa eğer galatasaray şampiyon olursa olduğu gün buraya en büyük tek büyük galatasaray yazacam ve bir Fenerbahçeli olarak bunu kabul edecem.

yaw tom amca kendini madara ettiğin yetmio daha çamur atıosun yook oftaş yenecek fb şampion olacakmış,,,,tmm fb nin hala şansı var ama,, sivas a da yener demişin cevabını aldın işte daha çıkıp iddaa da bulunuosun be

kardeşim,,, gs ın fb yi yenmesi içine oturmuş çok üzülmüşsün yazdıklarına bakılırsa ,her takımın başına gelir böyle şeyler üzülme

• hani GS liydin sen
  • quote:

Evet bütün galatasaray'lı arkadaşları kutluyorum.Ben bir fenerbahçeli olarak gönlümden geçeni söyledim.Ama kabul ediyorum son haftalarda galatasaray beni şaşırttı.Hocası olmadan Türk oyunculardan kurulu takımıyla yürekli oynayarak gerçekten büyük takım olduğunu gösterdi.Önce bizi eze eze yendi top oynatmadı ve sahaya tek yabancı ile çıkmıştı oysa biz 2-3 Türkle çıktık sahaya tam kadroyduk yani.Ama galatasarayın o genç Türk oyuncuları bizim yıldızlar topluluğu takımımızı resmen çimlere gömdü.Açıkcası o gün bu bana çok dokundu.Aslında bir Fenerbahçeli olarak en çok acı veren şey denizlide galatasaraya kaptırdığımız şampiyonluktu.Ben hala onu unutamıyorum kabusum oldu adeta bu yüzden aynı şeyin galatasarayın başına gelmesini istiyorum.Ey Fenerbahçeli yöneticiler bişeyler yapın aynı acıyı yaşatalım bizde.Artık oftaşa teşvikmi veriyorsunuz başbakanımı arıyorsunuz yoksa federasyonamı ayar veriyorsunuz bişeyler yapın.Hala bir şansımız var ve ben buna çok inanıyorum.Bu sefer içimdeki his diyorki KESİN OFTAŞ YENECEK BİZ ŞAMPİYON OLACAZ.Bu sefer söylediğime ve Fenerimin şampiyon olacağına o kadar çok inanıyorumki eğer buda olmazsa eğer galatasaray şampiyon olursa olduğu gün buraya en büyük tek büyük galatasaray yazacam ve bir Fenerbahçeli olarak bunu kabul edecem.

bir gün bütün fenerbahçeliler kabul edecek bu söylediklerini

yıllarca bize ürettiğiniz komplo teorilerinin iç dünyanın dışa vurumu olarak kabul ediyorduk şimdi alenen yazıyorsunuz artık helal valla daha neleri görücez bakalım ...

oftaşın başkanı kim biliyormusuuuun

• KENDİNİ REZİLL ETMEYE ÇOK MERAKLI İNSANLAR VAR ANLAŞILAN MEMLEKETTE ÇOK BÖLELERİ

ULA İNSANDA EN AZINDAN GURUR OLUR HALEN OFTAŞ YENCEK FLN BİR SÜÜR ZIRVA
  • bi de GS lıyım diyordu, her söylediği sallama boşverin takılsın kafasına göre buralarda...
  • ne değişik insanlar var bu forumda ya..bide iddaa edio ..yaw biz sampion olduktan sora sen ENBUYUK CİMBOM yzsan bunu kabul etsen ne olacak bizim için mühim deill biz ne olduğumuzun farkındayız..
  • tom amca falcı galiba
  • Tom amca memiş gibi ne dese tersi çıkıyo....
  • quote:

Arkadaşlar bence tom amcayı tebrik etmek gerekir.Çünkü derbide feneri eze eze yendiğimizi çimlere gömdüğümüzü ve bunuda hem hocasız hemde eksik kadromuzla yabancılardan yoksun bir şekilde başardığımız kabul etmesi söylemesi bir fenerli için büyük gelişme.Çünkü hala çevremdeki bazı komik fenerli arkadaşlarım o maçta fenerin daha iyi oynadığını yok alexin gol kaçırdığını o gol olsaydı her şeyin çok farklı olacağını v.s gibi saçma şeyler söyleyenler var.Bu fenerlilerin özünde var.Kabullenemezler yenilgiyi.Ama burada tom amcayı kutlamak lazım çünkü içinden geçenleri açık sözlülükle söylemiş.Şampiyonluğu son anda denizlide GALATASARAYIMIZA kaptırmalarının nasıl içine oturduğunuda söylemiş.Tom amca biz bunları biliyoruz sen bunları fenerli arkadaşlarına söyle

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.