yaw tom amca ittire ittire nereye kadar gidecen daha. olmuyo işte uğraşma boşuna.
quote:
Orjinalden alıntı: peugeot206WRC
Tom amca memiş gibi ne dese tersi çıkıyo....
forewer tom amca
quote:
Orjinalden alıntı: Tom amca
Evet bütün galatasaray'lı arkadaşları kutluyorum.Ben bir fenerbahçeli olarak gönlümden geçeni söyledim.Ama kabul ediyorum son haftalarda galatasaray beni şaşırttı.Hocası olmadan Türk oyunculardan kurulu takımıyla yürekli oynayarak gerçekten büyük takım olduğunu gösterdi.Önce bizi eze eze yendi top oynatmadı ve sahaya tek yabancı ile çıkmıştı oysa biz 2-3 Türkle çıktık sahaya tam kadroyduk yani.Ama galatasarayın o genç Türk oyuncuları bizim yıldızlar topluluğu takımımızı resmen çimlere gömdü.Açıkcası o gün bu bana çok dokundu.Aslında bir Fenerbahçeli olarak en çok acı veren şey denizlide galatasaraya kaptırdığımız şampiyonluktu.Ben hala onu unutamıyorum kabusum oldu adeta bu yüzden aynı şeyin galatasarayın başına gelmesini istiyorum.Ey Fenerbahçeli yöneticiler bişeyler yapın aynı acıyı yaşatalım bizde.Artık oftaşa teşvikmi veriyorsunuz başbakanımı arıyorsunuz yoksa federasyonamı ayar veriyorsunuz bişeyler yapın.Hala bir şansımız var ve ben buna çok inanıyorum.Bu sefer içimdeki his diyorki KESİN OFTAŞ YENECEK BİZ ŞAMPİYON OLACAZ.Bu sefer söylediğime ve Fenerimin şampiyon olacağına o kadar çok inanıyorumki eğer buda olmazsa eğer galatasaray şampiyon olursa olduğu gün buraya en büyük tek büyük galatasaray yazacam ve bir Fenerbahçeli olarak bunu kabul edecem.
Tom amca, siz dahil pek çok kişi Galatasaray, GençlerbirliğiOftaş'a yenilebilir ve Fenerbahçe şampiyon olabilir diyor. Elbette bu bir ihtimal ve zayıf da olsa gerçekleşme ihtimali sıfır diyemez kimse. Ama benim anlamadığım neden kimse Fenerbahçe'nin Trabzonspor deplasmanını konuşmuyor ? O maç formalite maçı mı ? 3 puan cepte keklik mi ? Yoksa Galatasaray'ın oftaş karşısında birazcık da olsa yenilgi ihtimaline karşılık, Fenerbahçe'nin Trabzonspor gibi deplasmanda puan kaybetme olaslığı yok mu ?
Efsane topik. Ancak bu Tom Amca sizin sandığınız gibi aptalın teki değil aksine çok da zeki bi adam. Burayı okuyup okuyup gülüyordur kesin. :)
quote:
Arkadaşlar bence sivas galatasarayı yenecek fenerbahçe şampiyon olacak sivas ligi ikinci bitirecek galatasarayımızda malesef üçüncü bitirecek içimde böyle bir his var.Tahminlerim hep doğru çıkıyor bi geçen hafta derbide yanıldım ama bu sefer kesinlikle dediğim çıkacak malesef
quote:
Orjinalden alıntı: Tom amca Evet bütün galatasaray'lı arkadaşları kutluyorum.Ben bir fenerbahçeli olarak gönlümden geçeni söyledim.
Ne bu şimdi Tom amca,yakışıyor mu sana bir öylesin bir böyle
Ya arkadaşlar anlayın işte tom amca bir GS lı ama uğur yapıyor. Tersini söyleyerek istediği şeyin gerçekleşeceğine inandırmış kendini aslında. Bunuda şimdiye kadar başarmış oftaş maçınıda alır şampiyon olursak tom amca ya teşekkürlerimi yolluycam
quote:
Orjinalden alıntı: HydRopHyte
quote:
Evet bütün galatasaray'lı arkadaşları kutluyorum.Ben bir fenerbahçeli olarak gönlümden geçeni söyledim.Ama kabul ediyorum son haftalarda galatasaray beni şaşırttı.Hocası olmadan Türk oyunculardan kurulu takımıyla yürekli oynayarak gerçekten büyük takım olduğunu gösterdi.Önce bizi eze eze yendi top oynatmadı ve sahaya tek yabancı ile çıkmıştı oysa biz 2-3 Türkle çıktık sahaya tam kadroyduk yani.Ama galatasarayın o genç Türk oyuncuları bizim yıldızlar topluluğu takımımızı resmen çimlere gömdü.Açıkcası o gün bu bana çok dokundu.Aslında bir Fenerbahçeli olarak en çok acı veren şey denizlide galatasaraya kaptırdığımız şampiyonluktu.Ben hala onu unutamıyorum kabusum oldu adeta bu yüzden aynı şeyin galatasarayın başına gelmesini istiyorum.Ey Fenerbahçeli yöneticiler bişeyler yapın aynı acıyı yaşatalım bizde.Artık oftaşa teşvikmi veriyorsunuz başbakanımı arıyorsunuz yoksa federasyonamı ayar veriyorsunuz bişeyler yapın.Hala bir şansımız var ve ben buna çok inanıyorum.Bu sefer içimdeki his diyorki KESİN OFTAŞ YENECEK BİZ ŞAMPİYON OLACAZ.Bu sefer söylediğime ve Fenerimin şampiyon olacağına o kadar çok inanıyorumki eğer buda olmazsa eğer galatasaray şampiyon olursa olduğu gün buraya en büyük tek büyük galatasaray yazacam ve bir Fenerbahçeli olarak bunu kabul edecem.
Tom amca, siz dahil pek çok kişi Galatasaray, GençlerbirliğiOftaş'a yenilebilir ve Fenerbahçe şampiyon olabilir diyor. Elbette bu bir ihtimal ve zayıf da olsa gerçekleşme ihtimali sıfır diyemez kimse. Ama benim anlamadığım neden kimse Fenerbahçe'nin Trabzonspor deplasmanını konuşmuyor ? O maç formalite maçı mı ? 3 puan cepte keklik mi ? Yoksa Galatasaray'ın oftaş karşısında birazcık da olsa yenilgi ihtimaline karşılık, Fenerbahçe'nin Trabzonspor gibi deplasmanda puan kaybetme olaslığı yok mu ?
Değerli dostum öyle bir olasılık yok.Çünkü o maç garanti.Çünkü bizim paramız var.Aziz baba ordaki maçı futbolcular almasa bile daha önce g.antep maçında 3-0 dan 4-3 aldığı gibi almasını bilir.Şu anda eminim zaten dört koldan uğraşıyordur.Bakın galatasarayın sahasınıda kapattıracaz seyircisiz yensinler bakalım oftaşı.Benim bu kadar yok böyle olacak yok şöyle olacak biz şampiyonuz dememin sebebi Aziz babaya olan güvenimdir.Unutmayın son söz masa başında söylenir.Bu konulardada en iyisi Fenerbahçe.Ali Şen bunu her zaman açık bir şekilde söyler.Aslında diğer takımlar bizim şampiyonluklarımızı incelemeli çünkü masa başında nasıl son söz söylenir ancak böyle öğrenebilirler.
tom amca kafanmı güzel.
Tom amca senin bu söylediklerin adnan polat gelmeden önceydi adnan polat geldi aziz yıldırım bitti adnan polat siyasetiyle bitirir aziz yıldırımı
Her Fb'li arkadaşımı söylediğimi söylüyorumPazar günü görüşeceğiz...
quote:
Orjinalden alıntı: ribas
tom amca kafanmı güzel.
tomamca eskı gunlerı hatırladı sanırım
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: HydRopHyte
quote:
Değerli dostum öyle bir olasılık yok.Çünkü o maç garanti.Çünkü bizim paramız var.Aziz baba ordaki maçı futbolcular almasa bile daha önce g.antep maçında 3-0 dan 4-3 aldığı gibi almasını bilir.Şu anda eminim zaten dört koldan uğraşıyordur.Bakın galatasarayın sahasınıda kapattıracaz seyircisiz yensinler bakalım oftaşı.Benim bu kadar yok böyle olacak yok şöyle olacak biz şampiyonuz dememin sebebi Aziz babaya olan güvenimdir.Unutmayın son söz masa başında söylenir.Bu konulardada en iyisi Fenerbahçe.Ali Şen bunu her zaman açık bir şekilde söyler.Aslında diğer takımlar bizim şampiyonluklarımızı incelemeli çünkü masa başında nasıl son söz söylenir ancak böyle öğrenebilirler.
tom amca 2005-2006da neden masa başı oyunu yapmadınız?
Tuttum bu adamı
Tom amca fan kılap kurcam yakında
Tom amca Jerry'in olayım kovala kovala yor beni
bakıyorumda hiçbir fenerli bu topice bişey yazamamış
quote:
Orjinalden alıntı: My_CaRizMa
quote:
Orjinalden alıntı: My_CaRizMa
Ne forumu adamlar arazi oldu kayıplara karıştı ya ne telefona çıkıyolar ne msn leri açık yığıldı kaldılar heralde yere
quote:
Orjinalden alıntı: xhoax
Ya arkadaşlar anlayın işte tom amca bir GS lı ama uğur yapıyor. Tersini söyleyerek istediği şeyin gerçekleşeceğine inandırmış kendini aslında. Bunuda şimdiye kadar başarmış oftaş maçınıda alır şampiyon olursak tom amca ya teşekkürlerimi yolluycam
Kimden: Tom amca Kime: xhoax Tarih: 6 Mayıs 2008; 15:56:38 Başlık: Slm
Dostum valla helal olsun sana çünkü bu kadar kişinin içinde ne yapmak istediğimi bir tek sen anladın.Gerçekten ben fanatik bir GALATASARAY'lıyım ve böyle bir uğrğum olduğunu keşfettim.Eskiden çok iddaalı konuşurudm şöyle yenecez böyle yenecez derdim ama yenilirdik.Çok iddaa kaybetmişimdir.Sonra böyle bir uğura inanmaya başladım.İlk önce 5-1 yendiğimiz maçta denedim.Çevremdeki herkese fenerden en az 5 yiyecez dedim.Maçı izledim tam tersi oldu 5 attık daha sonra en son şampiyonlukta çevremdeki fenerlilere maçtan önce kesin şampiyonsunuz filan gibi şeyler söyledim ama tam tersi çıktı ve denizlide fener hezimet yaşadı biz şampiyon olduk.Bu sene ilk maçta kadıköyde biz yenecez dedim ama tam tersi çıktı yenildik.Bende tekrar uğurumu denemeye başladım.Kupada fenere elenecez yenilecez dedim tam tersi çıktı iki maçtada eze eze yendik.Derbide fener yenecek dedim tam tersi çıktı biz yendik ve 3puan öne geçtik.Sivas yenecek fener lider olacak dedim ama tam tersi çıktı biz yendik ve liderliğe devam ettik.Artık son hafta dostum bu yüzden yine uğurumu deniyorum ve fener şampiyon olacak diyorum ki tam tersi çıksın.Yoksa böyle saçma iddaaları kimse söyleyemez.Ben takımımın şampiyon olması için kendi uğurumu deniyorum bunuda belki hakaret belki küfür yemeyi göze alarak yapıyorum.Çünkü çok iyi bir GALATASARAYLIYIM.Umarım beni sen anlamışsındır dostum.Bu arada lütfen şampiyonluğu ilan edene kadar forumdaki kimseye bişey söyleme.Eğer şampiyon olursak istersen bu yazıyı açtığım topice koyarsın.Ama lütfen şimdi söyleme uğur bozulmasın
Tom amca bana bir pm atmıştı ve Şampiyon olduktan sonra istersem kendi açtığı topiğe koyabileceğimi söylemişti ve onu temize çıkarmak için yukardaki mesajı sizlerinde okuması için kopyalayıp yapıştırdım.
Alemsin vallahi Tom amca ne diyeyim ancak söz verdiğim gibi sana teşekkürlerimi yollayabilirim uğurun tuttuğu için