Şimdi Ara

Bence Suçlu Ersun Yanal Değil...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dun baya huzunluydum soyle oturup dusunemedim ama bugun biraz daha farkina variyorum olanlarin. Herkes Ersun Yanal'a yukleniyor ama sahada adam akilli is yapan, hirsli oynayan tek bir futbolcu yok ki.

Volkan sut gelse de yesem diye bekliyor, Bekir allaha emanet. Kadlec desen en kotu bu kadar oynar. Sow cirpiniyor ama kesinlikle tam Sow bu degil. Takimin en onemli 2 ismi Emre ve Meireles sanki hazirlik maci oynuyorlar o kadar isteksizler.

Hani bazi takimlarda futbolcular paradan veya baska bir seyden rahatsizlarsa boyle yapip yollatirlar. Mesela gecen sezon Alex'i ayni boyle yollattilar hic kimse inkar etmesin. Alex gitti kopek gibi basmaya basladilar ilk 3-4 macta.

Ne yapsin Ersun Yanal Volkan'i, Meireles'i, Gokhan'i mi kessin ? Futbolcularda bir gariplik var ama anlamadim gitti. Yillardir hucum istiyoruz dediniz adam her mac 3 forvet cikiyor bu kadro hucum yapamiyorsa hicbir kadro yapamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rusyadan hazır gelen 4 maçta 3 gol atan Emenike burada iki maçta kayboldu.

4 aydan beri oynamayan Gökhan Gönülü bu kadar üst düzey maçta oyuna sokan kim.

Oyuncuları hazırlayacak kim. Ben miyim. Ersun Yanal da yönetim ve başkan kadar suçlu.

Taktiksel bir sorun var. Ersun Yanal kariyerinin dibine doğru giderken biz aldık.

Mıy mıy mıy konuşmalarla takımı bu adam motive edemez zaten.
  • Bende katılıyorum bir gariplik var hiç bastırmıyorlar geçen seneki kadıköydeki benficayı rezil etmiştik ki o zamanki kadroya göre şuan çok daha iyiyiz. Bence Hocayı fazla takmıyorlar. FT nin takımı böyle oynasa sopayla girişirdi galiba .
  • O zaman sahada adam akıllı iş yapan hırsla oynayan futbolcu olsa hocaya da gerek kalmaz bu mantıkla.
    Tamam iyi futbol iyi futbolcularla oynanıyor ama takım ortaya bir karakter koyamadı. Bunun sorumlusu da hocayla birlikte futbolculardır.
    Ersun Yanal da masum değil yani. O futbolcuları sahaya sürmek onun insiyatifinde değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ağaçkakan

O zaman sahada adam akıllı iş yapan hırsla oynayan futbolcu olsa hocaya da gerek kalmaz bu mantıkla.
    Tamam iyi futbol iyi futbolcularla oynanıyor ama takım ortaya bir karakter koyamadı. Bunun sorumlusu da hocayla birlikte futbolculardır.
    Ersun Yanal da masum değil yani. O futbolcuları sahaya sürmek onun insiyatifinde değil mi?

Kimi oynatsin abi ? Futbolcularin hicbirinin dunya umrunda degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadro seçimlerini Ersun Yanala yapıyorr.
    Tabikide o suçlu olacak..

Webo'yla ilk 11'mi olur böylesine önemli bi maçta?
    Sol'da hasan ali oynamalıydı.
    GG İl 11 Baslamalıydı veya Topuz. Topuz bekirden, hada hızlı hamle yapıyordu ve orta sahaya geliyordu vs.. Bekir çıkamadı dün.
    Alper ilk 1 Baslamalıydı.
    vs...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gungorio

quote:

Orijinalden alıntı: Ağaçkakan

O zaman sahada adam akıllı iş yapan hırsla oynayan futbolcu olsa hocaya da gerek kalmaz bu mantıkla.

Kimi oynatsin abi ? Futbolcularin hicbirinin dunya umrunda degil.

Holmen'e neden lisans çıkmadı? Alper neden oynamadı? Kadlec sol stoperde iyiyken neden Topuz-Alves-Kadlec-Hasan Ali dörtlüsü denenmedi?
    Emenike neden ilk 11 çıkmadı? Maç içinde neden oyuna değişikliklerle müdahale edilmedi? Bunlar hep sorulacak sorular.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alper dururken Emre'yi bu kadar dakika sahada tutan kendisi. Hazır gelecek diye aldırdığı Emenike'yi Webo'ya yedek tutan kendisi. En doğru kadroyu çıkarsın hele ondan sonra futbolculara sıra gelir.
  • Takımda herkes problemli futbolcusundan tut TD'sinden başkanına kadar.
  • Maç devam ederken bu adam ne zaman değişiklik yapsa kaybediyoruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.