Şimdi Ara

Bence Türkiye'nin Eurovision'da 2. olmasının sebebleri ve Almanya'nın 1. olma nedenleri..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün akşam 55.si düzelenen Eurovision şarkı ve show yarışmasının 1.si Almanya oldu 2. Türkiye 3.Romanya...
    Bence 1. kesinlikle Almanya olmamalıydı.. İllede Türkiye olmalıydı demiyorum ama Almanya'nın performansı berbattı ..

Almanya;
    1) Berbat canlı performans...
    2) 0 show ???
    3) Saçma sapan sözler (Sana mavi don aldım vs vs...)

Almanyanın kazanmasındaki etkenler : Çok reklam yapılması , Neredeyse hergün farklı bir avrupa kanalına konuk olarak katılması , myspace , facebook ve almanyanın lenaya özel açtığı sitelerce desteklenmesi + en büyük etmen kızın çok sempatik tatlı ve güzel olması (Sexy değil ama çok güzel ve tatlı..)

Türkiye;
    1) Müthişş canlı performans
    2) Olağan üstü show..(Robotun kendini lazer ile kesip içinden hoş bir bayan çıkması vs)
    3) Dünya barışına kardeşliğe vurgu yapılan sözler..

Bu yarı final performansımız .. Finali henüz bulamadım..
    Fakat şunu söyliyeyim , tüm yabancı sitelerde (youtube gibi) Türklerden çok yabancılar Türkiyenin 1. olmasını istediklerini belirtiyorlar.. Avrupalılar bile politik olduğunu kabul ediyor onların yorumlarına bakarak.. Zaten 3 büyükler Türkiye'ye oy verdi.. 12 Fransa 12 İngiltere 10 Almanya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stofin -- 30 Mayıs 2010; 11:40:33 >

• Kız çok itici.
    Almanya'nın kazanma sebebine gelirsek bu sene Türkiye'den başka güzel şarkı yoktu ve bütün Avrupa da Türkiye'ye nasıl oy vermeyiz diye yırtındığı için Almanya saçma bir şekilde 1. oldu. Yani milletin önünde başka seçenek yoktu Avrupa vatandaşı da gitti almanya'ya verdi. Ayrısa İsrail Avrupa'daysa Türkiye asya ve avrupa'yı bağlıyor sayılamaz ?
  • Seneye adam gibi biri katılacaksa bizden bizde reklam yapmalıyız, bunu dh olarak biz bile organize edebiliriz. Youtube, Facebook, MySpace gibi yerlerde sürekli bizim şarkıyı ön plana iteriz gerekirse yabancı taklidi yapıp adamların dikkatini çekeriz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC DC

Seneye adam gibi biri katılacaksa bizden bizde reklam yapmalıyız, bunu dh olarak biz bile organize edebiliriz. Youtube, Facebook, MySpace gibi yerlerde sürekli bizim şarkıyı ön plana iteriz gerekirse yabancı taklidi yapıp adamların dikkatini çekeriz...

Bence Türkiye'nin Eurovision'da 2. olmasının sebebleri ve Almanya'nın 1. olma nedenleri..

:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC DC

Seneye adam gibi biri katılacaksa bizden bizde reklam yapmalıyız, bunu dh olarak biz bile organize edebiliriz. Youtube, Facebook, MySpace gibi yerlerde sürekli bizim şarkıyı ön plana iteriz gerekirse yabancı taklidi yapıp adamların dikkatini çekeriz...

• Bizim şarkımızla,bizden başka herhangi bir ülke katılsa 1. olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NuTeRX -- 30 Mayıs 2010; 12:06:37 >
  • almanyanın fena reklamı yapıldı. ben almanyanın şarkısını sanki 2 yıl öncesinden hatırlıyor gibiyim. o derece bilinç altına bi şkilde yerleşmiş şarkı.

işe hafif siyasette eklenince almanya 1. oldu. ama en önemli faktör reklam.
    yoksa manga ile o kızın yaptığı müzikler harcadığı efor kyaslanamaz bile..

bir rock parçasını canlı söylemek kolay iş değil
  • aynen nuterxe katılıyorum

• Bu da fenaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbaps3

üç büyükler Türkiye'ye oy verdi diyorsun? O ülkelerden yüksek puan almamızın tek sebebi orda yaşayan Türklerdir.

Dostum Almanya için dediğin doğru olabilir 3 milyon Türk var fakat İngiltere hep yüksek puan veriyor orada yaşayan Türkleri toplasan 500 bin etmes ordan çıkacak oy en fazla 50bin Türklerden.. İngiltereden en az 2-3 milyon oy çıktı.. Sittin sene uğraşsan 12 toplayamazsın ordaki Türklerden.. Keza Fransa'da ona yakın ama Fransada Türkler dediğin gibi etkin olmuş olabilir .. Şahsen Fransa'ya şaşırdım ben...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stofin -- 30 Mayıs 2010; 12:14:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stofin

quote:

Orijinalden alıntı: nbaps3

üç büyükler Türkiye'ye oy verdi diyorsun? O ülkelerden yüksek puan almamızın tek sebebi orda yaşayan Türklerdir.

Dostum Almanya için dediğin doğru olabilir 3 milyon Türk var fakat İngiltere hep yüksek puan veriyor orada yaşayan Türkleri toplasan 500 bin etmes ordan çıkacak oy en fazla 50bin Türklerden.. İngiltereden en az 2-3 milyon oy çıktı.. Sittin sene uğraşsan 12 toplayamazsın ordaki Türklerden.. Keza Fransa'da ona yakın ama Fransada Türkler dediğin gibi etkin olmuş olabilir .. Şahsen Fransa'ya şaşırdım ben...

bu yıl oyların yarısını komisyon vermiyor mu ?

• Almanya'nın şarkısı iyiydi işte neden kıskanıyonuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: stofin

Almanyanın kazanmasındaki etkenler : Çok reklam yapılması , Neredeyse hergün farklı bir avrupa kanalına konuk olarak katılması , myspace , facebook ve almanyanın lenaya özel açtığı sitelerce desteklenmesi + en büyük etmen kızın çok sempatik tatlı ve güzel olması (Sexy değil ama çok güzel ve tatlı..)

Söylediklerine aynen katılıyorum Almanya'nın şarkısı 1.liği hakedecek kadar iyi değildi bence. İlk 5 bile fazla çok daha iyi şarkılar, sesler vardı. Ama dediğin gibi televizyonda, internet üzerinde çok iyi reklam yapmış adamlar. Birde şarkıdan çok söyleyene oy veriyorlar internetteki yorumları görüyoruz kızın sevimliliğinden sempatikliğinden ne kadar çok bahsediliyor nerdeyse her mesajda çok tatlı, ay çok şirin bilmem ne... sese, şarkıya bakan onlar kadar fazla olsaydı oylama sonucu böyle olmazdı eminim. Kim ne derse desin Almanya'nın bu şarkısı ancak liselerde yapılan müzik yarışmalarında 1.liğe oynar. Ama eurovision'da her zaman hakedenin kazanmadığını biliyoruz o yüzden fazla takılmamak lazım...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.