Şimdi Ara

Bench presste partnersiz çalışma riski? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
4.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Salonda antrenman yapan insanlardan yardım iste ağır gireceğin zaman
  • Siz siz olun partnersiz çalışıyorsanız yapamayacağınız tekrarı yapmaya çalışmayın. 80 kilo geldi yapıştı üstüme sesim de zor çıkıyo Birisi görüp koşmaya başladı arkasından 10-15 kişi bana doğru koşunca ben iyice korktum 1 hafta gidemedim salona
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

Siz siz olun partnersiz çalışıyorsanız yapamayacağınız tekrarı yapmaya çalışmayın. 80 kilo geldi yapıştı üstüme sesim de zor çıkıyo Birisi görüp koşmaya başladı arkasından 10-15 kişi bana doğru koşunca ben iyice korktum 1 hafta gidemedim salona

Hocam mesela kaçıncı tekrarda kaldın öyle.Yani 80 kg bench presse başladın o kaldıramadıgın tekrardan bir önceki kaldırdıgın tekrarda anlaşılmıyor mu bırakılması gerektiği Bilmediğimden soruyorum yani.

• 8 tekrar yapcaktım 7'yi yaptım 8'de kaldım. Çok rahat anlaşılıyor ben sınırlarımı aşmaya çalıştığım için öyle oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelmessos

decline bench press alt göğsü çalıştırır diye biliyorum. Üst için incline.

kafam karıstı kardesım pardon
    halbukı alt gogus ıcın hıc dec b press calısmıyorum nıe ole yazdıysam
  • Önce barla birlikte 30 kg , sonra 35 kg , son sette de 40 kg kaldırdım.Son sette 3x12 yaparken zorlandım 11de bıraktım nerede zorlanacağı anlaşılıyormuş sağolun.
  • aslayalansoyleme kullanıcısına yanıt
    115 kg incline nizami bir şekilde yapıyorsun? Kaç senedir yapıyosun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit_tecimer

115 kg incline nizami bir şekilde yapıyorsun? Kaç senedir yapıyosun?

7. ayım
    8 senelık amatör müsabık geçmişim var başka bir branşta
    temelim olduğu için çabuk arttırabiliyorum ağırlıkları gerçi bu ara sabit kaldım gitmiyor daha fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslayalansoyleme -- 24 Şubat 2014; 21:24:49 >
  • İyi Partnerde zor bulunuyor gerçekten 5 kişiden 1'i anca olaydan cakiyor. Adama anlatıyorum. Son tekrarda sıkıntı oluyor sadece hafif parmak desteği ver çıkartırım diye. Adam Son tekrar da barı elimden kapıp götürüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iki kere altında kaldım ben 25 kiloyla süperdi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

Partner şart abi ağır gireceksen. Geçen gün alt göğüse ilk defa 40 KG (bar hariç) girdim ilk başta kaldıramadım tutacaklardan barı arkadaş ile kaldırdım yardımsız şekilde tamamladım ama ilk kaldırışı yapamıyorum.

Azıcık göğüs kası yapabilmek için kaç kilo bench press yapıyor olmak gerekir? 40 kilo ile azıcık göğüs yapılabilir mi yoksa 40 kilo ağırlık yetersiz midir azıcık göğüs kası yapabilmek için? Azıcık göğüs kası kaç kilo ile yapılabilir? Şu an 34 kilo ile çalışıyorum ama görüntü olarak hiç göğüs çalışmayan bir insandan farkım yok. Görünüş olarak hiç göğüs çalışmayan bir insandan bir farkım yok. Görünüş olarak hiç göğüs çalışmayan bir insandan bir farkım olması için kaç kilo ağırlık gerekir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vivaldi dinleyen adam -- 16 Haziran 2016; 17:47:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aslayalansoyleme

geçen ay üst gogus calısıyorum dec b press 100 kg barla felan 115 110 felan denk gelıyo tam emın degılım
    4 set 12 tekraryapıcam dınlenme aralıklarını cok kısa tutuyordum
    lan 4. set 8. tekrarda tıkandım daha gıtmıyo salondada kımse yok gogsume ındırdım beklıyom oylenası baskı yapıo ama
    neyse 2-3 dk sonra bırı geldı 60 kiloluk bi çocuk koş koş dedım hemen
    geldı ben asagıdan basıom o yukardan cekıo kalkmıyo kollarımda derman yok
    en son dedımb oyle olmıcak sök ağırlıkları
    yavaş yavaş söktüde öyle kurtuldum

4x12 110 incline yapan ha, nick post uyumu

• 2 yıl önceki cevabımmış bende diyorum bu ne. Yalnız o zamanlar 40 basarken şimdi 125 kg kadar çıkmışım. Belli bir kilosu olmaz ki bu işin herkesin sınırı bellidir zamanla ufak uak arttıracaksın işte. Yapamayacağın ağırlığa girip sakatlanma yeter.
  • quote:

2 yıl önceki cevabımmış bende diyorum bu ne. Yalnız o zamanlar 40 basarken şimdi 125 kg kadar çıkmışım. Belli bir kilosu olmaz ki bu işin herkesin sınırı bellidir zamanla ufak uak arttıracaksın işte. Yapamayacağın ağırlığa girip sakatlanma yeter.

Sürekli yeni ağırlık plakası almak da para olarak masraf oluyor bana. Ben 40 kilonun üzerine çıkmayı düşünmüyorum. 40 kilo çok düşük bir ağırlık mıdır bench press için? Yani bebe ağırlık mı oluyor? 40 kiloyla bir şey olmaz mı?

Şu anda 2 tane 17 kilo ağırlık var. Dambılların her birinin ağırlığını 20 kiloya yükseltecem yani dambılların toplam ağırlığını 40 kiloya yükseltmiş olacağım. Şu anda 34 kilogram. 34 kilogram ile bench press'de tek set 17 tekrar yaptım. Ağırlıkları 40 kiloya yükseltecem ama daha fazla artış yapmayacağım. Sürekli yeni ağırlık plakası alıp duruyorum ve dambılların kendi plastik ağırlıkları hacim olarak fazla yer kapladığından dolayı onları çöpe atıp onun yerine ağırlığı daha fazla olup hacim olarak daha az yer kaplayan demir ağırlıklar takıyorum ( Bütün ağırlıklar beraber olarak dambılların bar kısmına sığmıyor çünkü). Sürekli parasal olarak masraf oluyor. Başka şeylere harcayacak param kalmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vivaldi dinleyen adam -- 16 Haziran 2016; 21:36:41 >

• 40 kilo dediğin nedir. 20-20 kg dumbbell'mi ? Ben bar ile çalışıyorum normalde 60 ile falan ısınıyorum. Zamanla yetmeyecek zaten anlarsın o zaman yetersiz kaldığını.
  • quote:

40 kilo dediğin nedir. 20-20 kg dumbbell'mi ? Ben bar ile çalışıyorum normalde 60 ile falan ısınıyorum. Zamanla yetmeyecek zaten anlarsın o zaman yetersiz kaldığını.

2 tane 20 kilo dambıl. Az mıdır bu? Ben bodybuilding yapmıyorum, sadece fit olmak istiyorum. 2 tane 20 kilo dambıl ile fit olunmaz mı? Hiçbir şey olmaz mı 2 tane 20 kilo ağırlık ile? Şu anda evde 2 tane 17 kilo ağırlık var. Ağırlıkları 20 kiloya yükselteceğim işte. Ondan sonra da koşu yaparak 2 kilo kadar vermeyi düşünüyorum. 172 santim boyunda 67 kiloyum. Vücudumun yağlı olmasının sebebi kas kütlemin az olmasıymış. Yani skinny fat diye tabir edilen görüntüden kurtulmak için 100 kilo ile falan mı bench press yapmak gerekiyor onu anlamadım ben? Kaç kilo ağırlık gerekiyor skinny fat diye tabir edilen görüntüden kurtulmak için? Amacım bodybuilding değil fitness. Yani fit olabilmek. Skinny fat olmamak. Napacam ben?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vivaldi dinleyen adam -- 16 Haziran 2016; 21:44:11 >

• Dene gör dostum bu sorulara net bir cevap verilmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halfmoon37 -- 16 Haziran 2016; 21:44:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bachdinleyenadam

quote:

40 kilo dediğin nedir. 20-20 kg dumbbell'mi ? Ben bar ile çalışıyorum normalde 60 ile falan ısınıyorum. Zamanla yetmeyecek zaten anlarsın o zaman yetersiz kaldığını.

2 tane 20 kilo dambıl. Az mıdır bu? Ben bodybuilding yapmıyorum, sadece fit olmak istiyorum. 2 tane 20 kilo dambıl ile fit olunmaz mı? Hiçbir şey olmaz mı 2 tane 20 kilo ağırlık ile? Şu anda evde 2 tane 17 kilo ağırlık var. Ağırlıkları 20 kiloya yükselteceğim işte. Ondan sonra da koşu yaparak 2 kilo kadar vermeyi düşünüyorum. 172 santim boyunda 67 kiloyum. Vücudumun yağlı olmasının sebebi kas kütlemin az olmasıymış. Yani skinny fat diye tabir edilen görüntüden kurtulmak için 100 kilo ile falan mı bench press yapmak gerekiyor onu anlamadım ben? Kaç kilo ağırlık gerekiyor skinny fat diye tabir edilen görüntüden kurtulmak için? Amacım bodybuilding değil fitness. Yani fit olabilmek. Skinny fat olmamak. Napacam ben?

hocam yalnızca fit olmak istiyosranız crossfit'e yüzmeye veya dövüş sporlarına yönelebilirsiniz. Bunun yanında düzenli bir şekilde yalnızca kendi vücut ağırlığınızı kullanacağınız egzersizler de yardımcı olacaktır ama tabi beslenme de önemli protein şart

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Del Toro

quote:

Orijinalden alıntı: aslayalansoyleme

geçen ay üst gogus calısıyorum dec b press 100 kg barla felan 115 110 felan denk gelıyo tam emın degılım
    4 set 12 tekraryapıcam dınlenme aralıklarını cok kısa tutuyordum
    lan 4. set 8. tekrarda tıkandım daha gıtmıyo salondada kımse yok gogsume ındırdım beklıyom oylenası baskı yapıo ama
    neyse 2-3 dk sonra bırı geldı 60 kiloluk bi çocuk koş koş dedım hemen
    geldı ben asagıdan basıom o yukardan cekıo kalkmıyo kollarımda derman yok
    en son dedımb oyle olmıcak sök ağırlıkları
    yavaş yavaş söktüde öyle kurtuldum

4x12 110 incline yapan ha, nick post uyumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.