Şimdi Ara

bende aranızdayım artık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ve N80 alarak başlamak istiyorum.Tavsiye edermisiniz..?

• N80 gusel alet N80 ana topicini iyice okuduktan sonra karar vermelisin bence
    http://forum.donanimhaber.com/m_4808562/tm.htm

Hosgeldn bu arada
  • BUNUN ICIN TOPIC ACMANA GEREK YOKTU CEP TELEFONU TAVSIYLERI VAR ZATEN FORUMDA AYRICA MADEM ACTIN ILK YORUM BENDEN OLSUN N80 ALICAKSAN AZDAHA BEKLE N93 AL
  • ben etmem N80e o kadar para wereceğine biraz daha bekleyip N73 ya da N93 alabilirsiniz N80 hayal kırıklığı olarak adalandırılıyor kullanan kişilere sorarsan nedenlerini net bir şekilde alabilirsin...
  • arkadaşım yorumlardan bazıları arızalı bazılarınız kamerası kötü çekiyordu.ama onun yerine n73 alabilirsin (tabi bekleyebilirsen)n73 de hemde carl zeiss optik var bu büyük ayrıcalık yani
  • O fiyata özellikleri az kalıyor benim fikrim bu
  • bence de beklemen hakkında en hayırlısı olacak sanrım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • n80 yerine n73ü beklemen daha uygun
    zaten n73 ağustosta çıkıyor ve 612 euro fiyatla denmiş,tabi tr fiyatı farklı olur
    www.testmobil.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 21 Temmuz 2006; 18:18:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gren

n80 yerine n73ü beklemen daha uygun
    zaten n73 ağustosta çıkıyor ve 612 euro fiyatla denmiş,tabi tr fiyatı farklı olur
    www.testmobil.com

BENCEDE BEKLEMEN DAHA İYİ OLUR
  • N80'in fiyatı kesinlikle çok uçuk, o fiyatı haketmiyor,eğer illaki o tip pahalı bi şey istiyorsan sana tavsiyem N93'ü beklemendir. gerçi o biraz daha pahalı olur ama en azından her türlü özellik fazlasıyla var onda,N80 bence tam bi hayal kırıklığı!
  • bekle bencede... N73 nokianın ilk iyi 3mp si olucak
  • inşallah diyelim bare
  • Oysaki N80 i çok beğenmiştim.şimdi korkuttunuz beni.N93 tavsiye ediyorsunuz ama biraz büyük değilmi veya da n93 çıkınca bide n95 falan çıkmasın sonra onu bekleriz.bekleye bekleye bi hal olduk.Nokia nın 2010 kadar 1000 değişik modelinin tasarımını şimdidenhazırlamışlar bile diye duydum..Vay Para avcıları vay..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarsist

ve N80 alarak başlamak istiyorum.Tavsiye edermisiniz..?

Şey pardon ben anlamadım neye başlıycaksın????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkangsk -- 21 Temmuz 2006; 21:13:14 >
  • Ana topicten devam edelim ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.