Bende güzel olmak istiyorum. 41 yaşam hikayesi, Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Fatih Dağdelen ile değişen 41 hayat!
YAZAR HAKKINDA
Estetik cerrahinin ve teknolojinin her geçen gün ilerlemesiyle de günümüzün insanı, güzellik adına kendi kendini tepeden tırnağa değiştirebilecek duruma geldi. Ülkemizde de plastik cerrahi son yıllarda büyük adımlarla ilerledi.
Artık kimse yurtdışında ameliyat olmayı düşünmüyor. Ülke sınırları içerisinde birçok uzman bu işi başarılı bir şekilde yapıyor.
Eğitim 1993 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesini bitirmiştir. 1993-1994 tarihleri arası Şanlıurfa Halfeti Merkezi Sağlık Grup Başkanlığı hizmetinde bulunmuştur. 1994-1996 Şanlıurfa Birecik Devlet Hastanesi Acil Bölüm direktörlüğü yapmıştır. 1996-2002 tarihleri arasında Kayseri Erciyes Ünv. Plastik ve Rekonstrüktif cerrahi ve Özel Estetik Plastik cerrahi kliniğinde görev yapmıştır. 2003 Nisan – 2003 kasım tarihleri arasında Medipol Hastanesi Plastik Cerrahi Kliniği direktörlüğü ve 2003-2004 tarihleri arasında Özel Çengelköy Hastanesi Plastik ve Cerrahi Kliniğinde görev yapmıştır. 2004 Dora Klinik Estetik ve Plastik cerrahi merkezini kurmuş ve halen devam etmektedir. Yurtdışı Eğitim New Jersey – (Dr.Gregory Pistone) Saç Ekimi Eğitimi – A.B.D almıştır.
Kurslar Euraps Meme Cerrahisi Kursu. Mayıs 2006, İstanbul Meme Cerrahisi Kursu, Estetik Plastik Cerrahi Kongresi 2006, İstanbul Maksillofasyal Cerrahi ve Distraksiyon Kursu, Hacettepe Üniversitesi, 2003 Estetik Noninvaziv yöntemler; Vakıf Gureba Hastanesi Mikrocerrahi International Symposium and Workshop- Mersin 2001 Maxillofasyal Cerrahi Workshop GATA, Ankara 2003
Ana Uzmanlıklar Saç Ekimi Burun Meme Vücut Yüz Genital Bölge Estetiği Yara-yanık konuları