Şimdi Ara

bende klima alacagım ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

en iyisi olacak

günde 1 yada iki saat kullanacagım (yersen)

bir alacagım iki odayı yerse bütün evi sogutacagım

asla kışın kullanmayacagım

en üst kat çatı yok 30 metre kare 9000 btu yetermi

en iyi markalar şunlarmış

regal
    arçelik
    seg
    aırfel
    vestel
    ddöküm
    baymak
    bunlardan hangisinikine tavsiye dersunuz

ama ha ucuz olacak
    en iyisi olacak

temmuzun ve agustosun ortasında 1 hadi taş patlasın 3 saat kullanacagım

hatta açıp açıp kapayacagım

• Elimizde ene uygun bunlar var,3. olan biraz daha yüksektir fiyatı,ama A sınıfı invertere

bende klima alacagım ama

bende klima alacagım ama

bende klima alacagım ama

Bu en baz modelimiz...
     bende klima alacagım ama

• baz model cuk oturdu
  • Bunların alayı fos ne iyisi bedava verseler sokmam :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyber_brain

Bunların alayı fos ne iyisi bedava verseler sokmam :))

galiba dalga geçmiş arkadaş sizde inanmışsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: a g o r a

yuhh yani... birol usta en dolu model derken son resimde..caponyada tükanmı açtı bu adam. sabunhane felan bir aralar burda tayukçuluk yaptığı gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9köy

quote:

farkındaysan bende dalga geçtim sen anlayamamıssın :DD
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 9köy

quote:

farkındaysan bende dalga geçtim sen anlayamamıssın :DD

ne yapim cehalet işte sizi inandı sandım:))
  • arçelik klimalar lg ile ortaklaşa üretiliyor neden kötülüyorsunuz
  • gözünü seveyim sen bu yazdığını beyaz eşya konusun da yazsana.orada bir candoğan hoca var.millet hoca, usta, üstad diye diye 20 yaşında ki çoçuk olmuş PİR.tam bir lg manyağı ve arçelik düşmanı.mecliste ki gibi grup kurmuşlar ve kulisleri çok iyi çalışıyor.onlar yüzünden beyaz eşya bölümününe yorum yazmayı bıraktım
  • Candoğanı anlamak her kula nasip olmaz tıpkı sizin gibi.
    15 satır yazı görünce okumayan yurdum insanı, önce candoğanın bütün mesajlarını oku ama sonrada anla.
    Tek bir marka değil her markanın alınabilir modelini öneriyor.
    Anlayacağını sanmıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde forum da can için siemens elemanı diyen eksik akıllar var.
    Buda lg diyor.
    Yuh

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Antika.

Birde forum da can için siemens elemanı diyen eksik akıllar var.
    Buda lg diyor.
    Yuh

çoçuğun nesini anlayacağım çoluk çombalak takımı.tek bildiğiniz tavsiye etmek.içini bile bilmediği cihazları tavsiye eden forum tayfaları.çoçuğun yaşı kadar benim sektörde çalışmışlığım var.nesini anlayacağım onun ya da senin.işiniz gücünüz google dan firmaları taratıp ürün tavsiyesinde bulunmak.
  • http://www.ebeyaz.com/urun/regal-rac-9-a-enerji-duvar-tipi-split-klima.aspx
    fiyat performans olarak değerlendirirsek tecrübesi olan var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AYIN KARANLIK YÜZÜ

gözünü seveyim sen bu yazdığını beyaz eşya konusun da yazsana.orada bir candoğan hoca var.millet hoca, usta, üstad diye diye 20 yaşında ki çoçuk olmuş PİR.tam bir lg manyağı ve arçelik düşmanı.mecliste ki gibi grup kurmuşlar ve kulisleri çok iyi çalışıyor.onlar yüzünden beyaz eşya bölümününe yorum yazmayı bıraktım

Ustam başkasını bilmem ,ama Candoğan yaşı küçük olabilir ama,gerçek olarak objektif bir arkadaştır.Vede içini görmediği hiç bir ürün hakkında yorum bile yapmaz. Ayrıca gayet mutavazi ve saygılıdır.Ona haksızlık ediyorsunuz.LG manyagı da hiç değil. Şu an kendisi bizzat farklı bir çamaşır makinesi kullanıyor vede denemediği hiç bir fonksiyon kalmadı + ve - ilede herşeyi gayet açık anlattı. Gıyabında kendisine haksızlık ediyorsunuz.Bu forumda bu kalitede adam sayılıdır.

Saygılar..

• quote:

Orijinalden alıntı: mbirol

quote:

gözünü seveyim sen bu yazdığını beyaz eşya konusun da yazsana.orada bir candoğan hoca var.millet hoca, usta, üstad diye diye 20 yaşında ki çoçuk olmuş PİR.tam bir lg manyağı ve arçelik düşmanı.mecliste ki gibi grup kurmuşlar ve kulisleri çok iyi çalışıyor.onlar yüzünden beyaz eşya bölümününe yorum yazmayı bıraktım

Ustam başkasını bilmem ,ama Candoğan yaşı küçük olabilir ama,gerçek olarak objektif bir arkadaştır.Vede içini görmediği hiç bir ürün hakkında yorum bile yapmaz. Ayrıca gayet mutavazi ve saygılıdır.Ona haksızlık ediyorsunuz.LG manyagı da hiç değil. Şu an kendisi bizzat farklı bir çamaşır makinesi kullanıyor vede denemediği hiç bir fonksiyon kalmadı + ve - ilede herşeyi gayet açık anlattı. Gıyabında kendisine haksızlık ediyorsunuz.Bu forumda bu kalitede adam sayılıdır.

Saygılar..

birol bey ben haksızlık etmiyorum.arkadaş iyi hoş olabilir ama karşısında kini bilmeden yazıyor .dikkatinizi çektiyse ben genellikle arıza konularına yorum yazar polemiğe girmeden çıkar giderim.özellikle bosch siemens profilo aeg ürün gamında yıllarca yetkili serviste ter dökmüş onun daha görmediği yorum yaptığı makinaların üretimine bile girmiş biriyim.
    bir makina hakkında yorum yapıyorum hemen oradan bitiyor ve ukalaca milleti yanlış yönlendirmeyin o 2 makinada %100 aynıdır a dan z ye birebirdir yok şöyledir yok böyledir diye bu tarz yorumlarla beni küçük düşürmeye çalışıyor.diyorum ki aynı değil kardeşim ben cihazların içinden geliyorum sen daha o cihazları dükkanın da tamir etmene bile yıllar var.neredeyse senin yaşın kadar o makinalarla ömür geçirdim üretimin de bulundum sen anca google dan bildiklerini yazıyorsun.bırakda neyin ne olduğunu bilene biraz saygı göster.ondan tebrik bekleyen falan yok.bir insan her konu da uzman değildir.ama uzman olanı da okumayı bilmesi gerekir.ben sizin açtığınız yada yorum yaptığınız çoğu konuyu mutlaka okurum.okudukça öğreniyorum zira siz de tecrübe yazımı var google yazımı değil önemli olanda budur.
    sizce kaliteli görünebilir ama bende ki kaliteyi bir cihaz ile ilgili şöyle dediğin de ; ben yetkili servise gidip patlayan resimlerine bakabiliyorum. o kaiteyi kaybetmiştir.onun servise gidip rica ettiği resimlere ben bilgisayarımdan istediğim zaman bakabiliyorum.istediğim parçayı alıp parçalayabiliyorum.
    herkez her konuyu bilmekle yükümlü değil.önemli olan bildiğimiz konularda tanıdığımız cihazlar da yorum yapmaktır.yoksa herkezin az çok bildiği şeyler vardır.ama daha iyi bilen varsa da dinlemek icap eder.bazen sizin cevaplarınızı okuduğum da şöyle diyorum:adam biliyor arkadaş üstüne bir şey yazmak gereksiz.takip ediyorum çünkü muhakkak sizden birşeyler kapıyorum.çünkü soğutma geniş bir alan ve ben bu alanda sadece buzdolabı çeşitleri ve klimalar konusun da uzmanım.oysa daha türlü türlü çeşidi var.onlar konusunda da bilene sonsuz saygım var.siz bulunduğum şehirde olsanız sırf birşeyler kapmak için yanınıza gelir çantanızı bile seve seve taşırım
    yorumu yapanın yazımı kötü olur üslubu değişik olur hiç önemli değil.çoğu oto tamircisi konuşmayı bilmez ama arabanın altından girer üstünden çıkar.benim için önemli olan yanlızca teorik bilgi değildir çünkü o her yerde bulunur.önemli olan tecrübedir.
    ayrıca onun gıyabında da değil forumda da defalarca yazdım.
    zaten artık beyaz eşya konularına kolay kolay yazmıyorum.klimaya ve bilgisayar konularına yazıyorum.dikkat ediyorum beyaz eşyada zaten hep konular ,ne önerirsiniz ,hangisini alayım ,konuları var onlarda beni ilgilendirmiyor.arızalara da pm atıyorum .o konularada zaten bakıyorum yorum yapılmadan kapanıp gidiyor.

• Usta sende bende görüşümüzü yazdık.Daha uzatmadan kapatalım gitsin.Bende beyaz eşyadan geliyorum asıl(1985 ler)anlarım sistmi ama,şu yeni nesili hiç açmadım bakmadım,niyetimde yok,çokta yorum yapmam.

Ben kendimi yazmadım zaten.Google ben aramayı bırakta, google da ararken ben çıkıyorum artık.
    Soğutma benim hayatım oldu neredeyse,ama bu forumda hala ukala ziyniyetli o kadar adam varki bazen delirtiyorlar beni.Soğutma uçsuz bucaksız bir konu ,ben hala öğreniyorum zaman zaman yeni bir şeyler.Usta olsun bende taşırım çantasını,yaşı başı fark etmez...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mbirol

quote:

Saygılar..

birol bey ben haksızlık etmiyorum.arkadaş iyi hoş olabilir ama karşısında kini bilmeden yazıyor .dikkatinizi çektiyse ben genellikle arıza konularına yorum yazar polemiğe girmeden çıkar giderim.özellikle bosch siemens profilo aeg ürün gamında yıllarca yetkili serviste ter dökmüş onun daha görmediği yorum yaptığı makinaların üretimine bile girmiş biriyim.
    bir makina hakkında yorum yapıyorum hemen oradan bitiyor ve ukalaca milleti yanlış yönlendirmeyin o 2 makinada %100 aynıdır a dan z ye birebirdir yok şöyledir yok böyledir diye bu tarz yorumlarla beni küçük düşürmeye çalışıyor.diyorum ki aynı değil kardeşim ben cihazların içinden geliyorum sen daha o cihazları dükkanın da tamir etmene bile yıllar var.neredeyse senin yaşın kadar o makinalarla ömür geçirdim üretimin de bulundum sen anca google dan bildiklerini yazıyorsun.bırakda neyin ne olduğunu bilene biraz saygı göster.ondan tebrik bekleyen falan yok.bir insan her konu da uzman değildir.ama uzman olanı da okumayı bilmesi gerekir.ben sizin açtığınız yada yorum yaptığınız çoğu konuyu mutlaka okurum.okudukça öğreniyorum zira siz de tecrübe yazımı var google yazımı değil önemli olanda budur.
    sizce kaliteli görünebilir ama bende ki kaliteyi bir cihaz ile ilgili şöyle dediğin de ; ben yetkili servise gidip patlayan resimlerine bakabiliyorum. o kaiteyi kaybetmiştir.onun servise gidip rica ettiği resimlere ben bilgisayarımdan istediğim zaman bakabiliyorum.istediğim parçayı alıp parçalayabiliyorum.
    herkez her konuyu bilmekle yükümlü değil.önemli olan bildiğimiz konularda tanıdığımız cihazlar da yorum yapmaktır.yoksa herkezin az çok bildiği şeyler vardır.ama daha iyi bilen varsa da dinlemek icap eder.bazen sizin cevaplarınızı okuduğum da şöyle diyorum:adam biliyor arkadaş üstüne bir şey yazmak gereksiz.takip ediyorum çünkü muhakkak sizden birşeyler kapıyorum.çünkü soğutma geniş bir alan ve ben bu alanda sadece buzdolabı çeşitleri ve klimalar konusun da uzmanım.oysa daha türlü türlü çeşidi var.onlar konusunda da bilene sonsuz saygım var.siz bulunduğum şehirde olsanız sırf birşeyler kapmak için yanınıza gelir çantanızı bile seve seve taşırım
    yorumu yapanın yazımı kötü olur üslubu değişik olur hiç önemli değil.çoğu oto tamircisi konuşmayı bilmez ama arabanın altından girer üstünden çıkar.benim için önemli olan yanlızca teorik bilgi değildir çünkü o her yerde bulunur.önemli olan tecrübedir.
    ayrıca onun gıyabında da değil forumda da defalarca yazdım.
    zaten artık beyaz eşya konularına kolay kolay yazmıyorum.klimaya ve bilgisayar konularına yazıyorum.dikkat ediyorum beyaz eşyada zaten hep konular ,ne önerirsiniz ,hangisini alayım ,konuları var onlarda beni ilgilendirmiyor.arızalara da pm atıyorum .o konularada zaten bakıyorum yorum yapılmadan kapanıp gidiyor.

salladıgın buradan belli ne üretimi ülkemizde montaj olur üretim değil işte ne oldugun ortaya çıktı ciddiye alınacak kişi değilsin

ikile.

• 30 m2 alana 9000 Btu yeterli olmaz en düşük 18000 Btu almanızı tavsiye ederim ve Seg Regal Vestel 3 ü aynı :) Vesteli önerebilirim iyiliğinden degil 6 yıl garantisinden dolayı Ve önerdiğim model Vestel Nature Plus 18000 Şuanda kasa kalitesi olarak en iyisi bu diyebilirim yeni çıkardıkları şekil olarak cafcaflı olsada Kasa kalitesi bakımından iyi değil

Not : Vestelde Çalışıyorum :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.