Şimdi Ara

Bende Peugeot aldım :) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ozturkali

arkadşlar birde benim araca lastik alıcamda acaba goddyear lastık nasıl kullanan varmı ? 4 al 3 öde kampanyası varmış

genelde herkes michelin lastık oneriyor ama aralarında 25 lira fark var buda 4 lastikte 1 tane bedava geliyor goddyear aldığım zaman hangisini almalıyım kafam karıstı.

Kardeş devir ekonomi devri ben 2 yıl boyunca lassa kullandım keşke michelin kullansaydım demedim hiç onun için ekonomik olarak uygunsa alın goodyear kötü bir marka değil.Ayrıca 4 lastiğin 1 tanesi bedavaya geliyorsa bence durmayın alın ama fiyata ekleme yapıp kampanya maliyetini çıkarırlar mı bilmiyorum bu lastiği kampanya yapmayan satıcılardan sorun daha net olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adalet mülkün temeli

quote:

Orijinalden alıntı: ozturkali

arkadşlar birde benim araca lastik alıcamda acaba goddyear lastık nasıl kullanan varmı ? 4 al 3 öde kampanyası varmış

genelde herkes michelin lastık oneriyor ama aralarında 25 lira fark var buda 4 lastikte 1 tane bedava geliyor goddyear aldığım zaman hangisini almalıyım kafam karıstı.

Kardeş devir ekonomi devri ben 2 yıl boyunca lassa kullandım keşke michelin kullansaydım demedim hiç onun için ekonomik olarak uygunsa alın goodyear kötü bir marka değil.Ayrıca 4 lastiğin 1 tanesi bedavaya geliyorsa bence durmayın alın ama fiyata ekleme yapıp kampanya maliyetini çıkarırlar mı bilmiyorum bu lastiği kampanya yapmayan satıcılardan sorun daha net olur.

Sağolasın haklısın ben bi sorusturayım

• valla goddyear a gittim kampanyayı anlatayım

4 al 3 ode kampanyası 4 lastik 430 a geliyor nası oluyosa :)))

eğer aynı lastiği kampanyasız alırsan 95x4: 380 tlye geliyor hayret bişey valla bende siirlendim şimdi ne yapayım godyearmı alayım yoksa 50 lira fazla verip michelinmialayım karar veremedim birde 175 yerine 185 alsam olurmu acaba sıkıntı yasarmıyım arkadaslar .?
  • 50 lira fazla olsun michellin olsun sen boşver goodyear moodyear.

Michallen hem yol tutuşu hem sessizliği ile kendini kanıtlamış bir marka.

Birde lastik alırken lastiğin üretim tarihine dikkat edin yatmış lastik olmasın.

Bu arada direksiyon züper olmuş güle güle kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi login35 -- 9 Haziran 2010; 19:21:56 >
  • Arkadaslar aslında lastikçiye michelin eğer anlaşamazsam goddyear almak için gittim fakat jantlarımın 2 tanesinde eğrik ve 4 sibop değişimi gerektiğinden param yetmedi diye baska lastik almaya karar verdim o lastikte hankook optima k715 oldu hayırlısı olsun rot ayarları falan arac sanki sıfır gibi oldu direksiyondaki ağırlık bile yok oldu herkese teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozturkali -- 11 Haziran 2010; 22:55:06 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.