Şimdi Ara

Bende Peugeot aldım :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşalr yardımlarınız için şimdiden teşekkürler bi ricam olucak

Gecen hafta 2006 model peugeot x design hdi arac aldım fakat direksiyon simidi yıpranmıs ben istanbuldan ivedi olarak temiz ikinci el dreksiyon simidi arıyorum fiyat hakkında bilgi ve elinde olan arkadaslardan yardım rica ediyorum..Acele etmemim sebebi persembe gunu aracımı sonaxa bırakacağım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozturkali -- 10 Mayıs 2010; 10:57:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozturkali

Arkadaşalr yardımlarınız için şimdiden teşekkürler bi ricam olucak

Gecen hafta 2006 model peugeot x design hdi arac aldım fakat direksiyon simidi yıpranmıs ben istanbuldan ivedi olarak temiz ikinci el dreksiyon simidi arıyorum fiyat hakkında bilgi ve elinde olan arkadaslardan yardım rica ediyorum..Acele etmemim sebebi persembe gunu aracımı sonaxa bırakacağım :)

öncelikle hayırlı olsun aracınız. Çıkmacılara bakın artık, yada deri kaplatın o daha ucuz olabilir.. aracınız 90 lıkmı yoksa 110 lukmu? yardım istiyosan öncelikle uygulamalar kısmı var başından sonuna kadar oku bende geçen sene aracımı aldığımda onları okudum çok faydalı bilgiler var.. hoşçakal.. bide resim koyarsan süper olacak..
  • teşekkür ederim resimleri sonaxtan sonra koyarım baya pis görünümü var bende önceki sahibi biraz kötü bakmış :))

90lık 110 luk olayını anlayamadım valla nası oluyo
  • quote:

teşekkür ederim resimleri sonaxtan sonra koyarım baya pis görünümü var bende önceki sahibi biraz kötü bakmış :))

1.6 dizeller 90 beygir ve 110 beygir olmak üzere 2 motor seçeneği var.. onu sordum size
  • Direksyon ikinci el temiz bulmanız zor, size önerim deri kaplatmanız yönünde olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail0307

quote:

teşekkür ederim resimleri sonaxtan sonra koyarım baya pis görünümü var bende önceki sahibi biraz kötü bakmış :))

1.6 dizeller 90 beygir ve 110 beygir olmak üzere 2 motor seçeneği var.. onu sordum size

pardon ya ben 206 aldım yazmamısım :) benimki galiba 70 beygir
  • 1.4 68 beygirdir o . (:
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayırlı olsun
    bende bi direksiyon var ama 307 direksiyonu

bencede deri kaplatın
  • Aracınız hayırlınuğurlu olsun güle güle iyi günlerde kullanın

Direksiyonunuzu deri kaplatmak hem daha ucuza mal olur hemde aracınızın görünümü daha iyi olur.
  • teşekkür ederim deri kaplattım en kısa zamanda resimleri koyacağım

bu arada bu aracı hersey dahil bakım falan 16.300 e geldi bana 78000 kmde sadece etek altı boyalı servise gösterdim herhangi bir kaza bela yok denildi kaskodan yapılmnış boyası fazla para vermedim galiba değilmi arkadaslar

bi sorum daha olacak on lastıkleri değiştirmeyi dusunuyorum hangi lastiğpi tercih edersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozturkali -- 12 Mayıs 2010; 16:14:41 >
  • sert suspansıyonlar nedenıyle michelin tabı kı. ama 307 baslıgında yenı bı marka lastıkten bahsedılmıstı. fıyatı ve performansı gayet uygunmus.
  • Bende michelin öneririm
  • ARkadaslar direksiyonu deri kaplattım resimlerini koyuyorum

Bende Peugeot  aldım :)
  • resimler

• resimler

• Benim direksiyon da yırtık pırtık.Ben de mi yapsam?Ne kadar mal oldu bu işlem?
  • Aynen ne kadara mal oldu deri kaplama işlemi?
  • Füzel olmuş kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.Bagaj lazım olmasa alacağım ilk arabalardan birisi 206 HB dir.Deri kaplamayı ne kadara yaptırdınız?
  • teşekkür ederim sağolun arkadaslar biraz gec oldu ama cevaplamam 130 tlye yaptırdım 4 saat surdu kozyatağı carrefourun arkasında altınuc deri ve rorada yaptırdım isterseniz telefonunu veririm size hatta yazayım
    arkadaşın ismi ekrem altınuç GSM : 0 533 735 30 50 yardımcı olacaktır.
  • arkadşlar birde benim araca lastik alıcamda acaba goddyear lastık nasıl kullanan varmı ? 4 al 3 öde kampanyası varmış

genelde herkes michelin lastık oneriyor ama aralarında 25 lira fark var buda 4 lastikte 1 tane bedava geliyor goddyear aldığım zaman hangisini almalıyım kafam karıstı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozturkali -- 20 Mayıs 2010; 11:58:14 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.