Şimdi Ara

Aynı model aracı tekrar aldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bugune kadar yaklaşık 6 aracım oldu .İlk puntoyu 2010 da 23 bine almıştım.Geçen hafta ise hem daha yaşlı hemde daha fazla km'de puntoyu 31 e aldım.

Daha önce clio4,megane 2 hb,fiesta flnda aldım ama Bu tenekede ne var bilmiyorum ama beni kendine çekiyor

Zamanında 25 'e kar ederek sattığım aracı şimdi 31 e aldım (boya değişen sıfır ,100.km 'de ) sanıyorum kazıklandım.

Sizde de sattığınız aracın aynısı geri alanınız oldumu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_zula -- 12 Şubat 2017; 21:24:24 >

• afferim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım sıfır aldığı 307 yi yaklaşık 10 sene sonra satıp, 1 sene sonra sattığı kişiden geri alıp 1 sene sonra bir daha satmıştı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aynı kasa

Auris 1.6 active skypack multidrives ile açtığım sezonu

Auris 1.6 premium skypack multidrives ile devam edip

Auirs 1.33 ile sezonu kapattim.

1.33 çok durmadı 20 gün sonra sattım.

• 2012'de 55000 km'de 20000 tl ye sattığım 2010 hyundai getz'i şimdi almaya kalsam imkansız o paraya alamam.

Bu durum normal. Araç fiyatlarinin durumu malum...

• Hayırlı olsun. Bende 2014 yılından beri 3. B8 Passatı kullanıyorum

• Geçen yıl yakın bir arkadaşım Hyundai Sonata'sını (Dizel otomatik) bir müşterisine satıp. Sıfır Hyundai i30 SW Dizel otomatik (7 vites çift kavrama) almıştı. Bir ay bile kullanmadan Sonatayı sattığı adama yeni aracını cüzzi bir fark karşılığında verip eski Sonata'sını geri almıştı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mercedes A180 satıp Passat aldım her an satıp A180 alabilirim
  • xnoname kullanıcısına yanıt
    Sende attan inip kaplumbağa binmissin..

• eve 3 tane focus, 4 tane megane 2 girdi 8-10 yıllık dönemde; megane'ların iki tanesi aynı anda bulundu evde iki yıl falan. biri 1.5 dci 100 bg privilege, diğeri 1.5 dci 80 bg dynamique idi, renkleri bile aynıydı.

onun dışında strada 1.9 vardı, satıp tata telcoline pick-up aldık ama strada'yı arayınca telcoline'ı satıp gene rengine kadar aynı strada aldık. 307 vardı 1.4 hdi, kısa bir süre 1.6 hdi versiyonunu misafir ettik sonrasında, renk gene aynı kırmızıydı.
  • Benim için garip bir durum amcaoğlu da 308 benzinli satıp dizelini almıştı.Yahu ne gerek var aynı veya üst segmente farklı aracın tadına bak.Sanırsam ben yapmam hiç bir araba bulunmadık Bursa kumaşı değil sonuçta
  • İki yıl sürdüğüm 2011 Benzinli C4'u sattim, 2 aylik qashqai arası sonrası 2012 dizel C4 aldım (Hepsi otomatik). Mutluyum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitto -- 12 Şubat 2017; 23:7:9 >
  • superficista S kullanıcısına yanıt
    Şuan 30 bin yapanlar aynı getze :)

• quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

Arkadaşım sıfır aldığı 307 yi yaklaşık 10 sene sonra satıp, 1 sene sonra sattığı kişiden geri alıp 1 sene sonra bir daha satmıştı

Hocam o 1 senelik zaman aralığından sonra aracın huyunda suyunda bir değişiklik olmuş muydu? Yoksa bıraktığınız gibi miydi herşey:)

• Bir kere yolumu ayırdıysam bir daha geri dönmem

• aynı model aracı tekrar almam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurr10

quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

Arkadaşım sıfır aldığı 307 yi yaklaşık 10 sene sonra satıp, 1 sene sonra sattığı kişiden geri alıp 1 sene sonra bir daha satmıştı

Hocam o 1 senelik zaman aralığından sonra aracın huyunda suyunda bir değişiklik olmuş muydu? Yoksa bıraktığınız gibi miydi herşey:)

araç arkadaşımın aracıydi. Kendi satıp kendi geri aldi. 1 sene içinde 4 lastik değişmiş, bakım yapılmış, lpg takılmıştı. Zaten bildiği arabaydi. Denk geldi geri aldı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim arkadaş 1 yıl önce 30 bine sattığı 2011 model Clio yu 1 yıl sonra başka kişiden 40 bine aldı.Şansına aldığı araç önceden sattığı kendi Clio şuymuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paco-De Lucia

Sende attan inip kaplumbağa binmissin..

sedan gereksinimi var çocuk oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozak07

Şuan 30 bin yapanlar aynı getze :)

Hocam 30 olsa yine iyi. Bi tanıdığım 2011 model benzinli getz aldı hatasız boyasız. 35 bin lira verdi temiz bulamadı ama onu bulana kadar. midesi bulandı piyasadan. O da bulunca hemen aldı paraya bakmadı

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.