Şimdi Ara

Aynı model aracı tekrar aldım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

quote:

Orijinalden alıntı: bozak07

Şuan 30 bin yapanlar aynı getze :)

Hocam 30 olsa yine iyi. Bi tanıdığım 2011 model benzinli getz aldı hatasız boyasız. 35 bin lira verdi temiz bulamadı ama onu bulana kadar. midesi bulandı piyasadan. O da bulunca hemen aldı paraya bakmadı

crdi'inin gücüne mi hasta
  • Sattigi arabayi tekrar geri alan veya ayni baska araci satin alan insanlarin psikolojisini anlayamam sanırım. Ilginc bir durum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cruze satıp İnsignia aldım. Insignia'yı çok cazip bir fiyata satabilirsem Cruze alırım paraya sıkışırsam.

• B6 1.6 fsi var.Satma durumu olsa,yeterli maddiyat olursa alacagim tek arac 2.0 tsi b6 passat :) en begendigim kasasi bu passatin birde 10 yildir bizde olunca boyle oluyor.Daha fazla para olursa ibre 3 5 c e gosterebilir tabii.

• quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Benim arkadaş 1 yıl önce 30 bine sattığı 2011 model Clio yu 1 yıl sonra başka kişiden 40 bine aldı.Şansına aldığı araç önceden sattığı kendi Clio şuymuş.

1 yılda aracin sıfırına 10 bin TL zam gelmez. Eğer fiyat buysa tam bir ticari facia olmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Benim arkadaş 1 yıl önce 30 bine sattığı 2011 model Clio yu 1 yıl sonra başka kişiden 40 bine aldı.Şansına aldığı araç önceden sattığı kendi Clio şuymuş.

1 yılda aracin sıfırına 10 bin TL zam gelmez. Eğer fiyat buysa tam bir ticari facia olmuş.

Aynen dediğiniz gibi arkadaş için tam bir ticari faciaydı.Kazıklandığını çok sonra anladı.

• 95 xei corolla (2011-2014)

98 gli corolla (2015-2016)

2009 civic (2014-2014)

2010 civic (2016-.....)

• 'Boşadığım avradın tekrar topuguna bakmam!!'

Derdi sevdiğim bir abim
  • temmuz 2013 de 18 bine fiat 500 aldım, 2015 de tam 2 yıl sonra 27 bine sattım.
    10 bin daha ekleyip imzamdaki aracı aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erka1907

temmuz 2013 de 18 bine fiat 500 aldım, 2015 de tam 2 yıl sonra 27 bine sattım.

Ne alaka???
  • quote:

Orijinalden alıntı: tefennili

quote:

Ne alaka???

3 soru işareti koyunca pekiştirme mi yapmış oluyorsun?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tefennili

quote:

Ne alaka???

3 soru işareti koyunca pekiştirme mi yapmış oluyorsun?

Açılan konu ne? "Daha önce sattığınız bir aracı, geri aldınız mı?" peki siz ne yazmışsınız? "Fiat 500 aldım, 2 sene sonra sattım, yerine Skoda Fabia aldım" Bunda ki mantığı anlayamadığım için sordum sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

quote:

quote:

Hocam 30 olsa yine iyi. Bi tanıdığım 2011 model benzinli getz aldı hatasız boyasız. 35 bin lira verdi temiz bulamadı ama onu bulana kadar. midesi bulandı piyasadan. O da bulunca hemen aldı paraya bakmadı

Keşke öyle olsa hocam araç benzinli malesef. Hayırlı olsun güzel araba dedim geçtim ne diyim bu saatten sonra

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

quote:

quote:

Keşke öyle olsa hocam araç benzinli malesef. Hayırlı olsun güzel araba dedim geçtim ne diyim bu saatten sonra

• boşadınız, aradan yıllar geçti tekrar aldınız

• MYılmaz4646 kullanıcısına yanıt
    Hay maşallah :) valla şimdi böyle insan düşünüyor o para verilir mi diye araba aramaya bir başladın mı da lanet olsun fazla olsun temiz olsun diyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Paco-De Lucia

Sende attan inip kaplumbağa binmissin..

A180 at, passat kaplumbağa isr e klass falan ne oluyor acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hay maşallah :) valla şimdi böyle insan düşünüyor o para verilir mi diye araba aramaya bir başladın mı da lanet olsun fazla olsun temiz olsun diyorsun

Valla hocam arkadaş da aynısını söyledi. Araç aramaya başladığında 32-33 yazan ilanları gönderiyordum pazarlık yapsın diye bütçem yetmiyor diyodu ama sonra 35 bine almış :) artık nasıl canına tak ettiyse

• Konusunu açtığım 2009 model 48000 km Vti otomatik 308 almıştım. Cidden çok temiz kullanılmış bir araçtı. Çok iyi bir renge sahipti. (Füme)
    Şanzımanı kötü olsa da çok güzel zaman geçirdim. Şahsen sesini çok seviyorum. Motor BMW üretimi idi.
    Daha sonrasında benzin fiyatlarının gitgide artması sonucu üzülerek sattım.
    Yaklaşık 9 ay kullandım. Benzinli araç kullanmak çok zevkliymiş.
    Kendisini yakın bir arkadaşa sattım. Son olarak Gelin arabası olarak gördüm.
    Daha sonra makyajlı kasa e-Hdi 308 aldım. Tamam az yakıyor ama benzinliden dizele geçince özellikle kışın biraz traktörümsü. Fakat bu da koltuğa iyi yapıştırıyor.
    Not:Geçen sene ki benzin fiyatı bu sene ki mazot fiyatından ucuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kavurma verin lan ! -- 13 Şubat 2017; 16:30:18 >
  • 4 tane Fiestam oldu hepside 2006 model. İkisi makyajli kasa ikisi makyajsiz. 3ü lpg'li biri dizel. Yeni kasa fiesta alacam yakinda 5. Fiesta olacak :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.