Şimdi Ara

BENDEKİ ŞANSA BAK....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 07.09.2007 Cuma akşamı Topkapı Vatan Bilgisayardan Dell Inspiron 6400 CD62 aldım (almaz olaydım). Kofigürasyonu biliyorsunuz . 1.6 C. Duo 2 MB L2 1024 ddr2 533 80 GB hdd 256 nekran kartı bluetooth falan. 106 x 12 cardfinans taksidiyle satın aldım. Eve geldim çalıştıralım dedim yarım saat sonra tık diye kilitlendi. Bizde normal karşılayıp yeniden ayarlar filan bütün haftasonunu onunla uğraşarak geçirdik. Bir şekilde kilitleniyor ve on off düğmesinden kapatmak zorunda kalıyorduk. Tam buna üzülüyorken birde Vatan Bilgisayar Pazartesi %25 indirim kampanyası yapmaz mı!!! Neyse dedik. Kurcalarken açılış ekranında f12 yapınca diagnostic diye sistemi check eden bir özellik var. Bunu yapınca memory hatası veriyor. (2000-0123) ve kilitleniyor. Hatayı kendiside görüyor zaten. Bende aldım götürdüm Vatan Bilgisayara şimdi test ediyorlarmış. Bakalım ne sonuç çıkacak. Pahalı aldığımamı üzüleyim bozuk çıkığınamı şaşırdım kaldım. İnşallah sizinde başınıza gelmez. Sizlere tavsiyem satın alırken (internet harici) bu diagnostic ekranından sistemi test edip alın benim gibi üzülmeyin. Offff of.

• hemen götürün vatana halledip versinler
  • Geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda haledilir. Ama ben en çok 3 gün arayla indirimi kaçırdığına üzüldüm. Kimse de size alırken pazartesiyi bekleyin demedi tabi. Halbuki eminim çalışanların %90'ı bunu biliyordur.Vatan Bilgisayar'ın ciddiyetsizliği işte. Sitesine girdiğinizde küçücük olarak yazıyordu ama benim dikkatimi çekmedi hiç. Onların da amacı buydu sanırm.
  • Bu arada öğlen aradılar ve cihazın değişim kararı alındığını bildirdiler. Akşam gidip alacağım kısmetse.
  • ooo şansın yawer gitmiş bu sefer desene forumdaki onca kötü haberden sonra müşteri memnuniyeti hakkında iyi örnekler görmek güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: viper37

Bu arada öğlen aradılar ve cihazın değişim kararı alındığını bildirdiler. Akşam gidip alacağım kısmetse.

İyi bari. Güzel şeyler de olmuyor değil..
  • Önce çok üzülmüştüm. Şimdi ise ilk satın aldığımdan daha heyecanlıyım.
  • Senin adina sevinmemek elde degil. Onca para ver sonra ..... Notebook unu degistirmeleri cok guzel. Umarim sorunsuz olarak kullanirsin
  • ne güzel ikinci 6400 ün hayırlı olsun
  • Ama ben maalesef Hp 6338 aldım. Kusura bakmayın soğudum bir kez. Yinede iyi dilekleriniz için sağolun.
  • kusura bakma ama üzülcen sanırım;; o ürünü pazartesiden önce götürüp iade edip paranı aldıktan sonra %25 indirimli olarak aynı makineyi alsaydın daha karlı olurdun....çünkü bir hafta içinde bozulan malın aynen iadesi hakkın var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.