Şimdi Ara

Ben böyle sansın ta......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 ay önce alkollu ve ehliyetsiz birisi en soldan en saga kırdı gece vakti sapagı kacıracaktı cok suratliydi sol camusluk ve tamponu paracaldı sonra arkadaslarını cagırdı arabanın ruhsat sahibini daga dogrusu o adam ustlendive kaza yı gormeyen polis %40 bana yazdı.kaskodan yaptırdım kaskoyu bozduk, aldım arabamı duruken ters yonden motyor kaydı altıma girdi degişen ve boyanan tamponu mahvetti,yaptırmadım Bodruma gitmiştim 19 mayısta donuste sol camurluk ve tampona araba surtmustu verdim servise kaskomun son gunu yaptırdım dun aldım 5 dakka sonra onumde ki bayan surucu ani fren yaptı solda park yeri gormus megersem kokleidm freni 10 cm kala durdum ama arkamdaki bayan mitsubisihi lastikleri kabakmıs bammm bir carptı tampon cizildi bagaj kapagını naltı biraz coktu içeri ama mitsubishi mahvoldu sag kapısı bile açılmıyordu.hızı 30 km yoktu.
    yine servise gidicek servistekiler dalga gececek bu sefer kesin.8de 8 kadın hatalı bulundu benden yine para cıkmayacak ama aramaı satarken heryeri boyalı oldu ya of offfffffff.Kaybettigim servis zamanıda cabası.

• arkadaşım sen en iyisi bi banyo yap.

bu kadar şanssızlığın başka bi izahı olamaz yaw

çok geçmiş olsun
  • dostum çok geçmiş olsun bu kadarınada yuh ne bu şans bu kadar iyi tarafı hiç birinde senin veya başkalarının yaralanmaması tekrar geçmiş olsun
  • geçmiş olsun.
    bu şekilde kötü olaylar zincirini yakaladıysan... bir kurban kestir derim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: istako

arkadaşım sen en iyisi bi banyo yap.

çok geçmiş olsun

+ 1
  • hocam geçmiş olsun.
    hangi güzergahları kullanıyosun genelde?
    söyle de oralarda gezmiyelim.
  • Kardeş geçmiş olsun Allah'a şükür size bişey olmamış. Adağın falan mı vardı da unuttun Serkes in dediği gibi sen kes bi adak da dağıt ihtiyaç sahiplerine.

+1
    quote:

Orjinalden alıntı: serkes

geçmiş olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-Kayıt yaptım ama bu ne?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun.SAdaka ver bence
  • quote:

çok geçmiş olsun

ya ben 5 vakit namaz kılıyorum bu cumle uzerine soylemek zorunda kaldım kusura bakmayın.Acıbadem kadıkoy goztepe sahil yolu uzeridneyim kırmızı peugeot 306 gorunce dikkatli gidin bence.arabanız kendiliginden arabama carpabilir. :)
  • yaw şaka zaten ciddiye alma
    ama serkes in söylediğini ciddiye al bence . bi adak veya sadaka verebilirsin . çözüm olmasa bile sevap hanen kabarır en azından
    tekrar geçmiş olsun
  • Hocam bi yere yardım fln yap...KAzalardan ve belalardan en iyi kurtulma yolu budur
  • Her işte bir hayır vardır birader.İsyan etmek olmaz.İyi yanından bak hiç bir cana zarar glemediğine göre en azından ilerde torunlarına anlatacak komik bir anın oldu.Bu olanlar olmasaydı bu günleri belkide hatırlamayacaktın.Ve hatırlamadığın gün yaşamadığın gündür.Yine de geçmiş olsun.
  • Bab yanlış anlama ama hata sende

Arkadaşlarını çağıyorsana sana ısrar ediceksin bunlar değildi diyeceksin

Biraz üsteliceksin ha üstelemek istemiyorsan

Açık açık diceksinki benim prim 1 milyar yıllık %40 indirimimi SEN wericeksin tamam derse sende kabul ediceksin Kİ!

Ben senin yerinde olsam paraya ihtiyacım yok ama SÜRÜNDÜRÜRÜM

Adamda 10 milyar hasar warsa böle bişide önce 3 isterim 2 ye kafi olurum o parayıda 1 akşamda yerim çatur çutur

Mesala 6 ay önce arkadaş kaza yaptı alkolu duran araca wurdu arkadaş gitti ben kullanıyorum dedi

Polis tamam dedi ama butun harman kardon koporlerleri aldılar arabadaki

-----------------------------------

Bişi daha anlatayım bir tanıdğımıza önden wuruyorlar arabayı hatılamıyorum

Gidiyor sigortadan parayı alıyor

Arabayı yaptırmıyor akşam wakti arkadaki jeep kayıyor buna wuruyor

Jeepin sahibi iniyor pardon el freni çekmemişisim fln dior

Bizimki ne yapıcam dior SİGORTA YOK dior

ÜStüne bir tane de tamir parası burdan alıyor hemde fazlasyıla

Ama bu arabada böle olayların sonu yok murat abi ile hesapladık arabanın peşinatını bu şekilde TOPLAMIŞ

-----------------------------------------

Aynı şekilde sigorta dolandırıcılığı ülkemizde çok yaygın genedle motorcular wede modcular bu işe çok giriyor

Mesala ön tampon değişiceksin kendininkini wur al parayı sigortaadn kendininkini onar sat elinde en az 1 milyar para kalıyor

Bunu öne arka yap 1.75 milyara çıkarsın

Arabayı kadırıma çıkar ön tekerleri eline al servistede 4 lü set hasarı al 4 tane orj jant 2.250 - 2.5 arası artı lastikler ile en kral jantı alırsın

Mimlenmeden herşey yapılabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drahte 1905 -- 30 Mayıs 2006; 11:12:17 >

• geçmiş olsun kardeş.abi istanbul burası.10 km/s hızla da gitsen gelir vururlar.kaçışı yok adak yada bagış yapmak en iyisi
  • ya artık eski parcayı gormedne ve yeni parca cıkısını yetkili servisten faturasını gormeden onay vermiyor sigorta artı kyalan oldu o tarz kandırmacalar.
    Alokllu suruc ve ehliyetsiz di ayrıca arkadaslarını cagrıdıgında ben tektim onlar 3 kişi oldu 2 arabada.ispat sansım yoktu mahkemey gidicketi yoks ao zmanda bişey ispatlayamayacagım icin traifk sigortasından bile alamayacaktım.Neyse boyle işte.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nescafe07

quote:

çok geçmiş olsun

+ 1

+2

• Alakasız bulabilirsin ama kırmızı araçlar her zaman trafikte dikkat çekerler. Bence o araba sırf renkten diğer şoförleri üzerine çekiyor..
  • kesinlikle...

ya da bir kaç muhtaca sadaka ver

az sadaka çok belayı def eder

quote:

Orjinalden alıntı: serkes

geçmiş olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cem_hakan

2 ay önce alkollu ve ehliyetsiz birisi en soldan en saga kırdı gece vakti sapagı kacıracaktı cok suratliydi sol camusluk ve tamponu paracaldı sonra arkadaslarını cagırdı arabanın ruhsat sahibini daga dogrusu o adam ustlendive kaza yı gormeyen polis %40 bana yazdı.kaskodan yaptırdım kaskoyu bozduk, aldım arabamı duruken ters yonden motyor kaydı altıma girdi degişen ve boyanan tamponu mahvetti,yaptırmadım Bodruma gitmiştim 19 mayısta donuste sol camurluk ve tampona araba surtmustu verdim servise kaskomun son gunu yaptırdım dun aldım 5 dakka sonra onumde ki bayan surucu ani fren yaptı solda park yeri gormus megersem kokleidm freni 10 cm kala durdum ama arkamdaki bayan mitsubisihi lastikleri kabakmıs bammm bir carptı tampon cizildi bagaj kapagını naltı biraz coktu içeri ama mitsubishi mahvoldu sag kapısı bile açılmıyordu.hızı 30 km yoktu.
    yine servise gidicek servistekiler dalga gececek bu sefer kesin.8de 8 kadın hatalı bulundu benden yine para cıkmayacak ama aramaı satarken heryeri boyalı oldu ya of offfffffff.Kaybettigim servis zamanıda cabası.

Allah senin başına gelecek büyük belalardan küçük olaylarla koruyor birde böyle düğün

• quote:

Orjinalden alıntı: C4_1400

hocam geçmiş olsun.
    hangi güzergahları kullanıyosun genelde?
    söyle de oralarda gezmiyelim.

tam aksine, güzergahı söyle de asıl oralarda gezelim. sende bu şans olduktan sonra bütün davarlar seni bulur, biz yırtarız.
    Hocam ilk defa beneden daha kötü şansa sahip birisini duyuyorum. Genelde nerde pislik var beni bulur ama hadi hakkımızda hayırlısı...
    Çok geçmiş olsun. Aman banyo olayını ihmal etme!
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.