|
En iyi B segment sedan/hb araç
En iyi B segment sedan/hb araç
(En Son Oy Tarihi: 18.10.2024)
-
-
Kullanım amacına, ihtiyaca göre değişir. Benim için bagajı da tipi de sağlamlığı da ekonomisi de ... farketmez seçin gönlünüzden geçeni diyorsan Fabia derim. -
Buranın kazananı Polo olur ama seçeneklerde yok. -
Fabia tek geçerim -
Eksik modelleri de ekleyin.
Honda Jazz
Toyota Yaris
Citroën C3
Wolksvagen Polo -
Polo corollo, civicle filan aşık atan bir model, gerek kalitesiyle gerek konforuyla, gerek verimliliğiyle gerekse de fonksiyonelliğiyle çoğu C segmentten öte bir model. Burada yer almaması gayet olağan -
Polo bu modellerin çok üstünde ve diğer eksik olanlar da, onları düşünmüyorum -
Seni takdir ettim mesleğinin hakkını veriyorsun. Başkası olsa kampana frenleri, jöle gibi şasisi, 1950'den kalma el freni, 5 cm'lik kolçağı bulunan bir aracı böyle fütursuzca övmeye haya ederdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acil Stop -- 6 Aralık 2023; 18:21:10 > -
civici tarif etmişsin, oysa ki mesajımda Polo’dan bahsetmiştim.
Neyse eklemeyi unutmuşsun, kendi kendine kaportası ın göçmesini eklemeyi unutmuşsun, 120 ile giderken kaputun titrediğini eklemeyi unutmuşsun. -
kafa geriden geliyor sanırım. Söylediğiniz modeller 2017 de kaldı.
-
Ayrıca kaportası göçen aracı hatırlarsın da çarpışma testinde kapısı açılan aracı hatırlamazsın. Sen böyle bir fanatiksin işte.
-
Algın nasıl bilememde sana geriden geliyor herhalde, 2017’lik bi durum yok. Bahsedilen Polo piyasaya çıktığında o zaman ki civic çamurluğu çöken kasaydı -
Bu meselenin fanatiklikle alakası yok. Keşke hondada kalite, işlevsellik, konfor ve verimlilikte Polo kadar olabilseydi.
İyiye iyi derdik. -
Polo nun bu modellerin çok üstünde olduğu beyanınızı ironi olarak algıladım umarım yanılmamışımdır..Listedeki Corsa ve Fabia kesinlikle Polo dan başarılı modeller
-
Polo niye övülmüş anlamadım. Geçenlerde arkadaşım illa kullan dene diye tutturdu diye Polo’sunu kullandım. Aman tanrım bisiklet gibi hissiyatı var aracın. Kullanana saygım sonsuz. Parası ona yetmiştir ya da onu almayı tercih etmiştir ama en kötü C segmentten şaşmamak lazım. -
Arkadaş Kia Rio ile kafayı bozmuş eskisi vardı şimdi yenisini alacak Corsa 1.2 turbo varken 1.4 atmosferik alma diyorum ama dinleniyor pek
-
Polo, diğerleri kötü iken iyi idi ama artık diğerleri de iyi dolayısıyla aralarından sıyrılamıyor artık.
-
Bir listede Reno varsa forum her zaman onu seçer. Bu değişmez bir kuraldır -
quote:
Orijinalden alıntı: daswagen
Polo corollo, civicle filan aşık atan bir model, gerek kalitesiyle gerek konforuyla, gerek verimliliğiyle gerekse de fonksiyonelliğiyle çoğu C segmentten öte bir model. Burada yer almaması gayet olağan2005 civic vtec 2 aracımı yıllardır tabiri caizse İsviçre saati gibi sorunsuz kullanmıştım. Sonrasında FB7 civic sonrasında da yakıt fiyatlarından dolayı 2016 yılında sıfır dizel polo almıştım. Daha 27 bin km de iken DSG hatası vermişti bu araç.
Beni forumda Honda fanatiği olduğum bilinir ama vw marka araçları da bir çok konuda öven birisiyimdir. Evet civic araçlarım içeriye yol sesi fazla alırdı fakat polo aracım da içeriye servis elemanı sesi çok alıyordu. Evet polonun iç malzemesi yumuşaktır fakat bir süre sonra tuşları parlamaya hatta soyulmaya başlar. Oysa ki 2005 civic aracımın tuşlarındaki yazılar dahi fabrikadan çıktığı gibiydi. Dikkat edin birisi 2005 diğeri de 2016 model.
Söylediklerim yanlış anlaşılmasın... Ben de polonun kendi sınıfında referans modellerden olduğunu savunanlardanım ve polo aracımı da severek kullandım... Fakat civic ile kıyaslanacak bir araç değil benim nazarımda. Ama siz vw fanboylarına sorsak, polonun kapı tokluğu Mercedes S serisinin kapı tokluğunu döver.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Seni takdir ettim mesleğinin hakkını veriyorsun. Başkası olsa kampana frenleri, jöle gibi şasisi, 1950'den kalma el freni, 5 cm'lik kolçağı bulunan bir aracı böyle fütursuzca övmeye haya ederdi. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X