Şimdi Ara

Ben böyle sansın ta...... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok geçmiş olsun bence de banyo olayını ihmal etme!
  • arkadaşım geçmiş olsun ben bu olayları çözmek için şöyle bir yöntem biliyorum;

bir tuğla alıyorsun ve hamama gidiyorsun. hamamda tuğlayı eritene kadar bir güzel yıkanıyorsun keseleniyorsun ve bütün aksilikler bitiyor

bu işin şakası tabiki, ama kurban kesme ve bağış yapma olayına bende katılıyorum
  • ya cok sukur yardım larımı asla esirgemem elimden geldigince ve kimse icin kotu dusunmem gereksiz bulurum. Ama satmak istiyorum arabamı artık.Bir ara motor dusundum ama boyle davarlar birde motoruma carpsalar kırılmadık kemigim kalmaz boyle insanlar tanıyorum sucsuz yere carpılıyorlar ve kırılmadık kemikleri kalmıyor.ne yapıcam sasırdım.
    Bu arada son kazada benim tampon cizildi ve tampon ustunde sol tarafta bagaj kapagının altında 5 cm lik gocuk oldu ama Mitsubishi Lancer mahvoldu anlamadım neden.camurlukları arkaya kaydı sag kapısı acılmadı kaput kalktı tampon haşat oldu.Peugeot 306 nın arkası bayagı saglam sanırım.
    aracımın on tampon ve sol camurluk degişti daha once sag camurluk ve surucu kapısı boyanmıs hasardan.simdi arka bagaj tarafı yapılıp boyanacak ve tamponda boyanacak. degeri cok dusmustur sanırım.
    Ayrıc Auto king de 3 yeri cizikler yuzunden ve ufak gocuk yuzunden boyandı.arabayı gor sahane ama boya ve degişen var.ayrıca cok arabaya bindim 40.000 km de su anda benimki; benden cok daha genc ama daha yuksek kilometredki arabalar yerine bunu kesinlikle tercih ederim.tek eksigi bence frenler.bir de virajlarda saglam kıc atıyor makaslarda iyi ama virajlarda kıc atması cok korkutuyor.lastiklerden sanırım.& yasında 40.000 k mdegişemiş lastikler dişler iyi ama catlak hep.Daha buyuk sorun bence frenleri.pek cok arabadan iyi gibi honda ile de aynı diyebilirim hatta biraz daha iyi.AMa bir volkswagen grup otoların yanından gecemez frenleri onlara gore cok kotu.Seat ve golf e bindim inanılmazlar.
    Eger arabamı degerinde satamazsam lastikleri degişip biraz kalın takıcam sanırım frende ve virajlarda faydası olur.
    Fikri olan yazsın cok ihtiyacım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_hakan -- 3 Haziran 2006; 11:43:10 >

• YAW ARKADAŞ BU ŞANŞ YAAA SEN ENNN İYİSİ GÖZÜNÜ DÖRT AÇ DİKKATİ OL YOKSA BU İŞ SADAKAYLA KURBANLA OLACAK GİBİ DİİL
  • inan benim kadar dikkatli araba kullanan olamaz sanırım.arkamdaki arabyı durduramam.benim geldigmi gore gore en soldan en saga kopru girişini kacırmamak icin 120 ile dalan arabaya (benim hızım o sıra 50 km yok) bişey yapamazdım. par kettigim yerde vurduklarında bişey yapamzdım.ana yol acıakrken ter syonden gelen ve ben durdugum halde altıma kayan motora bişey yapamazdım.zate nkazalrım hep 40 km hız sınırın altında dikkat edin.ne carptım ne surat yaptım.hepsi bana ve hataları yuzunden carptı.
  • valla geçmiş olsun bu kadar olayın peşpeşe gelmesi çok enteresan gerçekten...tekrar geçmiş olsun Allah beterinden saklasın...
  • Allah daha büyük kazalardan korusun ayrıca o kazalar olmamış olayda belki çok daha büyük bir belayla karşılaşabilirdin kim bilebilir???
  • YUH.
    Abi geçmiş olsun
  • Olayın sadaka vermekle vs çözüme kavuşmayacağı gayet açık , son derece batıl bir duruş var burda. olay tamamen şanssızlık. bizim vectrada böle bir dönem geçirmişi , gelen vurmuştu giden vurmuştu , aynı çamurluk 4 kere değişmişti. Olay tamamen istanbul trafiğinin keşmekeşliği ve eğitimsizlikle alakalı. Yoksa ister sadaka ver ister 15 vakit namaz kıl , olayı etkiyen koşullara baktığında bunla bir alakası olmadığı açık.

Sen bence bu adak laflarına aldırma , defansif sürüş sergile. Bu trafikte sık kaza yapmak bir lanet alameti değildir. Bu trafikte kaza yapmamak şaşırtıcıdır. Türk milletindeki bu batılda ne zaman son bulacak çok merak ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: istako

arkadaşım sen en iyisi bi banyo yap.

bu kadar şanssızlığın başka bi izahı olamaz yaw

çok geçmiş olsun

+1000
  • buyuk gecmıs olsun walla bende acıbademde calısıyorum belkı denk gelırım
  • usta sen eyüp camisine git tövbe et ne yaptıysan artık sonrada bir banyo yap bu iş böle hallolur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: düttürüleyla

Olayın sadaka vermekle vs çözüme kavuşmayacağı gayet açık , son derece batıl bir duruş var burda. olay tamamen şanssızlık. bizim vectrada böle bir dönem geçirmişi , gelen vurmuştu giden vurmuştu , aynı çamurluk 4 kere değişmişti. Olay tamamen istanbul trafiğinin keşmekeşliği ve eğitimsizlikle alakalı. Yoksa ister sadaka ver ister 15 vakit namaz kıl , olayı etkiyen koşullara baktığında bunla bir alakası olmadığı açık.

Sen bence bu adak laflarına aldırma , defansif sürüş sergile. Bu trafikte sık kaza yapmak bir lanet alameti değildir. Bu trafikte kaza yapmamak şaşırtıcıdır. Türk milletindeki bu batılda ne zaman son bulacak çok merak ediyorum.

YA İŞİN KOTUSU ZATEN BENİM HER ZAMAN DEFANSİF SURUS SERGİLERKEN BUNLARI YASAMAM.yegenim var arkadaslarım var deli gibi suruyorlar makaslar falan anlamsız hareketler.adamların kazası yok.ben de agresif surdugumde sorun yok ;cok az da olsa agresif surerim ayda 1-2 kez.ama ne zaman hızım dusuk olur ve cok dikkatli olurum kaza beni buluyor.
    Bazen acaba bendemi hep agresif kullansam millete dikkat etmesem onlar bana dikkat etse diyorum.ama agresif ve hızlı suruste ki kazalar boyle atlatılamayacagı icin vazgeciyorum.

• GEÇMİŞ OLSUN HERŞEYDE BİR HAYIR VARDIR
  • quote:

Orjinalden alıntı: kürsad

GEÇMİŞ OLSUN HERŞEYDE BİR HAYIR VARDIR

aslında bende buna inandım hep.umarım oyledir.allah belki bu sekilde beterlerinden sakladı.bunu bir tek o bilebilir.o yuzden ona bıraktım artık.Her işte bir hayır vardır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cem_hakan

quote:

Orjinalden alıntı: kürsad

GEÇMİŞ OLSUN HERŞEYDE BİR HAYIR VARDIR

aslında bende buna inandım hep.umarım oyledir.allah belki bu sekilde beterlerinden sakladı.bunu bir tek o bilebilir.o yuzden ona bıraktım artık.Her işte bir hayır vardır.

herşey olabilirdi belki senin arabanın serviste olduğu zamanlarda arabayla başına bir iş gelebilirdi yada ne bileyim bişeyler olabilirdi. aslında insanoğlu bazı şeyleri yargılamaması gerekiyor
  • bi kere bizim başımızada böle şeyler geldi ama ufak tefek hasarlardı

babam dobloyu yeni almıştı galeriden çıkarıp şirkete gitmiş önnde parketmiş akşam arabanın yanına geldiinde bi bakmış sağ ayna kırılmış
    iki gün sonra bizim otoparktan çıkarken sol arka camı balkon duvarına vurup parçaladı
    bi kaç gün sonra arabayı bankanın önnde bırakıp gitmiş döndüünde arabanın sol tarafı boydan boya çizilmiş bereket plastik bişele çizmişler bezle silince geçti
    daha sonra bizim şirketin pazarlamacısı(hayvan) parkederken bi şahine vurdu şahinin ön tarafı parçalandı(nası becerdiyse bide yandan vurmuş) çamurlukta ufak bi ezik wardı
    bi kaç gün sonra E-5 de giderken böle bi su sesi gibi bişe duyuo babam bi bakıo şeridin yan tarafına çatlayan yere zift dökmüşler daha kurumadan geçince adabanın yan tarafı komple zift oldu

sora şirkette çalışanlardan biri babama ee hani arabayı alınca bize baklava getircektin demiş tabe babamın kafaya ozaman dank edio baklavayı alınca hasarlarda kesilio

bence sende bi düşün böle bi adak adamış olablrmisin unutmuş olablrsn çünkü

• bu dedigini biliyorum ve bu sekilde ofkem biraz olsun diniyor.neyse baakım satamazsa mdgeri cok dusukse en azından lastikleri degişirim ve belki jantları.frene ve yol tutusa ihtiyacım var.yoksa araba baska yonlerden sorunsuz.
  • arabamı insallah yarın alacagım.Arabamın 14 jant. 185/65 lastiklaeir var. geniş tabanlı ve buyuk jant almayı dusunuyorum.yuvarlanma capı degişmemesi icin 16 " de ve 17" de hangi lastigi secmeliyim. yani 65 yanak dusucek dogal oalrak orjinal çap ın degişmemesi icin ne alabilirim.hatta markada yazarsanız sevinirim lastikte. 195 yada 205 taban genişligi olabilir. aslında cok yakmasın 195 yeter sanırım.
  • Birader geçmiş olsun,
    Doğa üstü olaylara pek inanmamakla birlikte senin negatif enerji (halk arasında nazar) çektiğini düşünüyorum.
    Negatif enerjiyi başkaları kadar biz kendimiz de yaratıyoruz.
    Bir şey kötü başlıyor ve söylene söylene devam ederken kötü gidiyor.
    O yüzden arabaya dua asmak, fakir sevindirmek, hayır niyetine bir şeyler dağıtmak gibi bazı şeyler yapabilirsin.
    Ayrıca hiç bir malınıza fazla titizlenmeyin, titizlendikçe bir şeyler oluyor.
    Çizikse çizik kalsın boyatmayın, vuruksa, kırıksa yaptırmayın bir süre öyle gezin.
    Ayrıca sürekli cilalı-pırıl pırıl ve temiz olan araç dikkat çeker bunu da unutmayın.

Not: 2.5 milyarlık rezistanslı ön camımı, benzincideki çocuk sinek ve kuş pisliklerini temizleyeceğim derken çizik içinde bırakmış ve haritaya dönmüş cam. Üstelik oğlum kurcalama sadece mazot alıcam ve gidicem dememe rağmen. Bu olaya o kadar üzüldüm ve kafaya taktım ki, istasyona gidip hem pompacıyı hem görevlileri azarladım ve ağzıma geleni söyledim. Olaydan bir gün sonra migrosta market arabalarına vurup tamponumu boydan boya çizdim. Bu olaydan sonra istasyon sahibi zararınızı karşılayalım demesine rağmen bu zararı çocuktan çıkaracağını söylediği için, ben yaptırmadım ve öyle kullanıyorum. Asgari ücretle çalışan ve muhtemelen evine ekmek götürmekte bile zorlanan birine 2.5 milyarlık fatura ödettirirsem başıma başka işler açılır ne yapalım sağlık olsun diyip boşverdim.
    Nazar boncuğu olsun canımız sağolsun, üzülmeyin.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.