Dısarı cıktıgımda sanki insanlar beni izliyor gibi hissediyorum.1-2 kisi bakınca hemen kızarıyorum.Gibi olaylar basıma cok geliyor.Eskiden saygınlıgım vardı.Dısarı cıkınca cok rahat olurdum Cevrem daha genisti.İnsanları farklı bir yaratık gibi görmüyordum.Online oyunlara baslayınca hep böle olmaya basladı.Bırakmaya korkuyorum etrafta arkadaslarım tatilde cogu liseye gecti.8 sınıfa gectim.Hayat artık cok zor geliyor.Eskiden hersey daha basitti simdi kıyafetlerim sacım garip geliyor aynaya baktıgımda bu benmiyim diyorum önemli seyler önemsiz geliyor.Cok sacma geliyor hayat döngüsü.İnsanlarla konusurken bile bazen sesimi degistirmeye calısırım bilmiyorum garip bir sesim var gibi hissediyorum herseye cok önem veriyordum.Burda bile anlatamıyorum :S Saki beni baska biri yönetiyor.Birsey yaparken beynim 2'ye ayrılıyor.Bir tarafım yapmak istiyor bir tarafım yapmak istemiyor.Ama hic kımıldamıyorum öylece düsünüyorum.Babamla tartıstıgımdada olmustu beni sarsıyordu ben ise sadece suratına bakıyordum.1-2 Kere vurmustu cok sert degildi.Ama hic bagırmadım sesimi cıkarmadım sadece olanları izledim.Bazen gözümün önü kararıyor.Hayat cok garip.Mutlu olmaya calısıyorum ama bunu engelliyorlar.İnsanlar sanki beni sınıyor.Bir tek bendemi oluyor ??