Şimdi Ara

Benden değişik bir MOD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
4.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu modifiye de benden olsun yapım aşaması sürdüğü için daha detaylı resimler ileriki günlerde işallah

Benden değişik bir MOD

Benden değişik bir MOD

Benden değişik bir MOD

• güzel iyi tam oturmuş sığmış anakart
  • quote:

Orijinalden alıntı: Framcis_Ryan

güzel iyi tam oturmuş sığmış anakart
    hobaa nerden cıktı bu ya =) yaratıcı olmus eline saglık =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Str187

hobaa nerden cıktı bu ya =) yaratıcı olmus eline saglık =)

Alıntıları Göster
    evet sonunda ülkemizdede akla gelmeyecek ilginc xtreme modlar yapılmaya basladı elinde saglık hocam insallah eline yüzüne bulastırmadan yamamlarsın bu işi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc.kork

evet sonunda ülkemizdede akla gelmeyecek ilginc xtreme modlar yapılmaya basladı elinde saglık hocam insallah eline yüzüne bulastırmadan yamamlarsın bu işi

Alıntıları Göster
    O kutuyu nerden buldun çok ilginç olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: YusufTimur

O kutuyu nerden buldun çok ilginç olmuş

Alıntıları Göster
    elektrik süpergesinin kutusu mu o
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir_

elektrik süpergesinin kutusu mu o

Alıntıları Göster
    motor sepetine benzio
  • quote:

Orijinalden alıntı: .kenan.

motor sepetine benzio

Alıntıları Göster
    evet bende elektrik süpürgesi sanmıstım ama simdi dikkatli bakınca motorsiklet bagajı olduu belli valla süper ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc.kork

evet bende elektrik süpürgesi sanmıstım ama simdi dikkatli bakınca motorsiklet bagajı olduu belli valla süper ya

Alıntıları Göster
    motor sepeti mod

işte yaratıcılık ...

• quote:

Orijinalden alıntı: ByMsKN

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    iyi olmuş valla. Fakat arkadşlar unuttu herhalde. Forumda birisi kolzet mod yapmak için paçaları sıvamıştı. Aramada bakıcam bulursam koyarım buraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6460740D9

iyi olmuş valla. Fakat arkadşlar unuttu herhalde. Forumda birisi kolzet mod yapmak için paçaları sıvamıştı. Aramada bakıcam bulursam koyarım buraya.

Alıntıları Göster
    Süper kardeş ya emeğine sağlık iyi görünüm iyi mod...
  • quote:

Orijinalden alıntı: halo_combat

Süper kardeş ya emeğine sağlık iyi görünüm iyi mod...

Alıntıları Göster
    ilginc bir calisma olmus... parcalar hakiinda bilgi verebilirmisin??? ozellikle ekran kartini merak ettim baya kucuk bisey...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorobardi

ilginc bir calisma olmus... parcalar hakiinda bilgi verebilirmisin??? ozellikle ekran kartini merak ettim baya kucuk bisey...

Alıntıları Göster
    lcd modifiyesi yapacağımı söylemiştim bugün. Lcd içinde bugün çalışmalarda bulundum ve lcd yi pc ye uyarladım. yarında artık lcdnin aydınlatmaları ile montajını yaparım...
    Ekran olarakda 3310 lcdsi kullanılmıştır

ahanda buyrun size resmi K700i ile çekildiği için anca bu kadar

Benden değişik bir MOD

• quote:

Orijinalden alıntı: cc286nc03

lcd modifiyesi yapacağımı söylemiştim bugün. Lcd içinde bugün çalışmalarda bulundum ve lcd yi pc ye uyarladım. yarında artık lcdnin aydınlatmaları ile montajını yaparım...
    Ekran olarakda 3310 lcdsi kullanılmıştır

ahanda buyrun size resmi K700i ile çekildiği için anca bu kadar

Benden değişik bir MOD

Alıntıları Göster
    Süper olmuş ya amma yaratıcılık

• quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Süper olmuş ya amma yaratıcılık

Alıntıları Göster
    3310 mu

süpersin walla tebrik ediyorum ve ayakta alkisliyorum nasil yaptigini anlatabilrmisin

• quote:

Orijinalden alıntı: HandsomeGay

3310 mu

süpersin walla tebrik ediyorum ve ayakta alkisliyorum nasil yaptigini anlatabilrmisin

Alıntıları Göster
    3310 ekranını nasıl lcd yaptın şema ve detay verebilirmısın. cok guzel ve yaratıcı bir mod. elıne sağlık

• quote:

Orijinalden alıntı: jeofizikci

3310 ekranını nasıl lcd yaptın şema ve detay verebilirmısın. cok guzel ve yaratıcı bir mod. elıne sağlık

Alıntıları Göster
    10 numara olmuş ya tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaBeRgE

10 numara olmuş ya tebrikler

Alıntıları Göster
    gerçekten tebrik ediyorum. çok başarılı buldum. harika bir çalışma. hem de işlevsel de. bana kalırsa bilgisayrı götüreceksin tak motorun arkaya götür. bi monitör lazım. e artık lcd teknolojisi de var. onu da önüne koyuver işte. gidersin gideceğin yere. harika valla. mobil pc olmuş bu. bayıldım. biraz da ışıklandırma veya renklendirme yap daha hoş olur bence. tekrar ellerine sağlık, tebrik ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şeffaf Kasa

gerçekten tebrik ediyorum. çok başarılı buldum. harika bir çalışma. hem de işlevsel de. bana kalırsa bilgisayrı götüreceksin tak motorun arkaya götür. bi monitör lazım. e artık lcd teknolojisi de var. onu da önüne koyuver işte. gidersin gideceğin yere. harika valla. mobil pc olmuş bu. bayıldım. biraz da ışıklandırma veya renklendirme yap daha hoş olur bence. tekrar ellerine sağlık, tebrik ediyorum.

Alıntıları Göster
    Bu zibidi icadı sadece yaz yaklaştığı için ve yazın pikniğe , balığa gittiğimden arabaya yada motora koyup yanımda götürmek için yaptım

lcd montajı yapılacak
    aydınlatma yapılacak
    dahili webcam yapılacak
    minik hoparlörler takılacak
    bu hoparlörlere duyarlı vumetre yapılacak
    ses çıkış portları ve ethernet girişi yapılacak

Yapacaklarım sırasıyla bunlar. Ama daha farklı fikirleri olan varsa yazarsa sevinirim...

Konuya yorum yazan ve tebrik eden herkese TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cc286nc03 -- 20 Ocak 2007; 11:38:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cc286nc03

Bu zibidi icadı sadece yaz yaklaştığı için ve yazın pikniğe , balığa gittiğimden arabaya yada motora koyup yanımda götürmek için yaptım

lcd montajı yapılacak
    aydınlatma yapılacak
    dahili webcam yapılacak
    minik hoparlörler takılacak
    bu hoparlörlere duyarlı vumetre yapılacak
    ses çıkış portları ve ethernet girişi yapılacak

Yapacaklarım sırasıyla bunlar. Ama daha farklı fikirleri olan varsa yazarsa sevinirim...

Konuya yorum yazan ve tebrik eden herkese TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM...

Alıntıları Göster
    Laptop almayı düşünüyodum bunu görünce aklım uçtu laptop parasının yarısına bi çin malı scooter arkaya bu modu ekle ekran olarak 10-15 inch lik bi VGA girişli lcd kablosuz klavye-mouse 12volt 7 maH lik bikaç aküden yapılmış UPS nasıl güsel olmamı piknikte dağda bayırda mangal başında ha nedersiniz
    Lcd yi yanlış hatırlamıyorsam elyapımıprojeksiyon.comda görmüştüm

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.