Şimdi Ara

Benden değişik bir MOD (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
4.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cc286nc03

lcd modifiyesi yapacağımı söylemiştim bugün. Lcd içinde bugün çalışmalarda bulundum ve lcd yi pc ye uyarladım. yarında artık lcdnin aydınlatmaları ile montajını yaparım...
    Ekran olarakda 3310 lcdsi kullanılmıştır

ahanda buyrun size resmi K700i ile çekildiği için anca bu kadar

Benden değişik bir MOD

Kardeş eline sağlık şu 3310 lcd sinin sırrını versende bizde sebeplensek

• Evet bunlarda az önce çekilde bugünde lcd nin aydınlatmasını yaptım gerçekten hoş oldu. cep telefonu ile çektim resimler ancak bu kadar çıkıyo bi tane fotograf makinası bulursam daha güzel resimler koyarım...

Benden değişik bir MOD

Benden değişik bir MOD

Benden değişik bir MOD

Benden değişik bir MOD

drcula arakdaşım elyapimiprojeksiyon da görmen normal orada da üyeliğim var ve zamanında elyapımı projeksiyon cihazıda yapmıştım. Onun için oraya da koymuştum resimleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cc286nc03 -- 21 Ocak 2007; 0:20:59 >

• dostum inat ettin galiba lcdnin şemasını vermicem diyeçok pratik düşünmüşsün ama kasayı eline sağlık çok hoş olmuş
  • Niye inat edeyimki arkadaşım , lcd nin şeması dükkandaki pc de pazartesi eklerim foruma.
    Yanlız ufak bir uyarıda bulunayım bu aleti yaparken 2 lcd ve bir anakart yaktım. Yapım aşamasında çok dikkat etmek gerekiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cc286nc03 -- 21 Ocak 2007; 0:51:20 >
  • ben dayanamıyorum ve tekrar yorumluyorum. tekrar ellerine sağlık. daha da devam edecek gibi görünüyor. ama şunu vurgulamak istiyorum, Donanım Haber de şimdiye kadar gördüğüm en sıradışı kasa modifikasyonu olmuş. ayakta alkışlıyorum. şapka çıkartıyorum.
    zaiyatlara rağmen yılmadan devan etmen gerçekten azmin göstergesidir diyorum.
  • Güzel çalışma çok güzel olmuş eline saglık
  • anakart tam oturmuş walla helal olsun. hep yababcılarmı sıradışı mod yapacak
  • güzel olmuş dostum. ellerin dert görmesin
  • Abi süper olmuş eline sağlık.

Bizim evde de Sony Ericsson P900 var.
    Onun ekranıyla böyle bişiler yapabilirmiyim

Msn i eklersen görüşelim. (Bu arada ekranın dokunmatik yerlerinde sorun war. O yüzden dokunmatik bi sisteme gerek yok.)
  • o ne acaba? Kutu gibi olan şey? Isınma problemi olmuyordur umarım! güzel olmuş... Kolay gelsn
  • Evet İlginç bir Çalışma olmuş lcd nin şemasını bekliyoruz...
  • emegine saglik kardes super olmus...LCD olayi harika shemayi sabirsizlikla bekliyorum...
  • bunu bilişim fuarı konusu var ya o iş olursa senin kasayıda götürelim çok güzel iş olur
  • süper lcd nin şeması pls elimde onlarca eski tel var
  • Dehşet Olmuş Yaaa
  • güzel çalışma bendede bir amd400 anakart var aynı onun gibi onuda ben yapsam Birde şu lcdnin shemasını versen ellerinden öperiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi overclock38 -- 5 Şubat 2007; 1:29:21 >
  • 3310 LCD ne bayıldımmanyak bise olmus
  • 3310 LCD için Elektronik bölümünde bir konu olacak. Arama yaparak bulabilirsiniz, vermiştim linkini.

Ayrıca çok güzel olmuş, eline sağlık. O alete bir de 12V DC-DC converter alırsan tadından yenmez, arabada da kullanırsın
  • 3310 ekranını nasıl bağladığını anlatmayı ne zaman düşünüyorsun ???
  • aradan 1 sene geçmiş koskoca daha mesaj falan yok

insan bi açtığı konuya bakar bea

kısmet nediyelim...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.