Şimdi Ara

Benden Size 2 Telefon Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir cep telefonu almak isteyenler için iş gören 2 güzel telefon önerisinde bulunmak istiyorum. Bunlardan 1. Casper Via V5 diğeri de Asus Zenfone 6

Casper'in bu telefonu 5 inç,şık vs gerekli her şeye sahip.

Zenfone 6 ise 6 inç olup dev büyüklükte bir telefon deneyimi ve yine tasarımı hoş bir telefon.

İkisi de 800 lira civarlarında..

• Casper cop,para tuzagi + xperia sp ayni paraya ikisinide tokatlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stevejones kullanıcısına yanıt
    Adamlar dünyanın en güzel kasasını yapmış nasıl çöp oluyor
  • Bu tür tartışmalarda teknolojiyi öncelik alanlarla, estetiği ve güzelliği öne alanların anlaşamaması çok doğal.
    Ben estetikten ziyade teknolojiyi öne aldığımdan, 2.5 Ghz lik snapdragon 801 veya 805 sekiz çekirdek işlemciyi arıyorum.
    Estatik bende ikinci planda kalıyor .
  • Memnun musunuz via v5'ten ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Casper cop,para tuzagi + xperia sp ayni paraya ikisinide tokatlar.

Bi bikmadiniz kotulemekten sp eskidi artık bnde seviyorum xperia lari ama bu kadar fanatik olmayin

• casper alınmaz aga.

650 liraya moto g varken.

vede moto g 2014 versiyonda büyük ihtimal türkiyeye gelir.

zenfone 6 cepte taşınmaz .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertu2332

quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Casper cop,para tuzagi + xperia sp ayni paraya ikisinide tokatlar.

Bi bikmadiniz kotulemekten sp eskidi artık bnde seviyorum xperia lari ama bu kadar fanatik olmayin

Sen fikrini sole onerexegin cihaz varsa oner,diger turlu ben ne onerecegimi gayet iyi bilirim,kotuyu kotulemem kotu oldugunu solerim sadece yoksa zaten kotu

• ertu2332 kullanıcısına yanıt
    xperia sp donanım olarak rezil bir telefon. arkadaş ya sony'den para alıyor ya da teknolojiden zerre anlamıyor :)
  • dunyanın en guzel kasası kıme gore neye gore...

sp donanım rezıl dıyen dıscovery fanboyu arkadaslara osnynın bana ıhtıyacı yok satmak ıcın artı g2 kullanıyorum zaten,ama forumdakı gızlı telpa bayılerıne dıkkatınızı cekerım dıscovery satılması ıcın.

750 ye adreno320 gpu lu telefona donanımı rezıl dıyecek bılgı duzeyınde olmak he guzel bılmeyınce hayat sana guzel,alısmıslar 1.2 ghzlık 4 cekırdegı aaaa bu 4 cekırdek ıyı sanmaya,1ç7 ghz lık sp den bı haberler hey Allahım yaa...
  • Bu saatten sonra moto g alınmaz bence zenfone serisi daha iyi

• Zenfone anladikta casper nedir abicim gaza gelip almayin sakin elinizde patlar,gecen yil o hatayi ben yaptim discovery ile size dost tavsiyesi

• Casper' in PC' leri önerilmiyor telefonu mu alınacak

• öğrenmişler bi sonyle g2 gelene gidene aynı terane. lan sizin yüzünüzden g2 almaktan vazgeçtim.nefret ettim güzelim telefondan, bi susun artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

Casper' in PC' leri önerilmiyor telefonu mu alınacak

+1 cinde toplattir markayi bas kapaga birde afilli reklam ohhh oldun sana bir yillik tecrubeyle. On numara yelefon markasi..

Anlamayan alan,bilmeden savunan zsten girla piyasada yeterki az paraya cok.cekirdek sat oohh mis...

Arge yazilim servis falan hak getire..

• Torba yasası ile cep telefonları %16 pahalı olcakmış. Can sıkıcı bir durum. Zaten cep telefonuna en fazla fiyatı biz veriyoruz.
  • Zenfone tamam da casperdan uzak durun derim. Elinize aldığınızda hissediyorsunuz dayanıksızlığını.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.