Şimdi Ara

* Benden, Yani ZAYON'dan Ss'ler (Güncel 12 Aralık 2009) * (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elbette player thiefler geliyor ama bu sıralar çok fazla karşılaşmıyoruz ne hikmetse. Unutmayın burası Greece. Player ile olan karşılaşmalarımıda eklerim en kısa zamanda . . .

@By_Ralf

Sedat gözlerimiz seni arıyor. Eski günlerdeki gibi aynı party'de player'lara karşı hep zafer kazanan bir grup :) Geri dönmeyi düşünmüyor musun kardeşim ?

Edit : Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Messerschmitt BF109 -- 11 Ekim 2009; 22:27:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auto CAD

Elbette player thiefler geliyor ama bu sıralar çok fazla karşılaşmıyoruz ne hikmetse. Unutmayın burası Greece. Player ile olan karşılaşmalarımıda eklerim en kısa zamanda . . .

@By_Ralf

Sedat gözlerimiz seni arıyor. Eski günlerdeki gibi aynı party'de player'lara karşı hep zafer kazanan bir grup :) Geri dönmeyi düşünmüyor musun kardeşim ?

Edit : Ekleme

Onun artık sun bowu var.Bana kalırsa dönmez bizim server a.+7 kalkan da çok güzelmiş.Hangi işini bilen iyi insan yapıp sattı sana ?

• Çok güzel ssler Mücahit Abi..Çok fotojenik çıkmış yine ZAYON..

Nazar değmesin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: _aNaToLia_

Noob

Geçen izledim wizard\cleric sun bowluyu haşat ediyor. Dikkatini çekerim bard , wizard olucak

ekleme: Konu adında birkaç yazılmış fakat, 11 tane resim var dikkatini çekerim müco

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Önder AYDIN -- 12 Ekim 2009; 12:12:29 >
  • @13NiGhT_M@Re

Teşekkür ederim ali :) Evet +7 kalkanı çok sevdiğim bir arkadaşım sağolsun bana 400m'e vermişti. Nicki Night13 gibi birşeydi . . .

@umutsro

Eyvallah kardeşim :) Ara ara yine ekliyeceğim bu konuya. Özellikle player thieflerle olan fotoğraflarımı . . .

@Lurtz

Öndercim boş işlerle uğraşma canım . . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz
    quote:

Noob

Geçen izledim wizard\cleric sun bowluyu haşat ediyor. Dikkatini çekerim bard , wizard olucak
    ekleme: Konu adında birkaç yazılmış fakat, 11 tane resim var dikkatini çekerim müco

Ya ne PvP'si geç bunları komboya bile ölüyorsunuz nerenizle pvp yapacam

• hehehehhe bi wizard olmama rağmen çok güldüm süpermiş evet gerçekten doğru ama benim için geçerli şe****z yüzünden pk oldum adam mor yapıo pt ye girince hemen geçiyor tek atınca zaten direk pk ayakkabılar gitti baya kızdım şuan ayakkabı yok üstümde xD allaha şükür üstüm npc diil ama ayakkabı baya güzeldi wizard clericde yükselince gerçekten iyi oluo

Edit
    İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IO -- 14 Ekim 2009; 22:38:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SuN_PeaCe

hehehehhe bi wizard olmama rağmen çok güldüm süpermiş evet gerçekten doğru ama bnm için geçerli şe****z yüzünden pk oldum adam mor yapıo pt ye girince hemen geçio e tek atınca zante direk pk aakkabılar gitti baya kızdım şuan ayyakbı yok üstümde xD allaha şükür üstüm npc diil ama ayyabı bay agüzledi wizard clericde yükselince gerçekten iyi oluo

Wizard|Cleric buildine döneceğim kısmet ise.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz
    quote:

Noob

Ya ne PvP'si geç bunları komboya bile ölüyorsunuz nerenizle pvp yapacam

yürü git ezik

• bard wizard cleric wizard acaba kaç bin tane konu açılmıştır acaba bu zevk meselesi ben cleric wiz seviyorum
  • yaw hala bu oyunu mu oynuyosunuz? vietnamlılar noldu duruyolar mı?
  • Horta Bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: -PiToN-

Horta Bak

sen buralara gelirmiydin yiğitttt C# silkroad'cuuuuuuuuuuuuu

dipcik: bn ''erynch''
  • 7. Buluşmada Zayon hybrid dediler hiç itiraz gelmedi abi senden yoksa bu iddialar doğrumu .

O gün söyledim hala söylüyorum ilk göz ağrısı gibi yoktur bana milyarlar verseler Barboros'u satmam. 3x levellerde yerden saatlerce gold/çöp topluyordum bütün postları köpeği dahil x/large idi. Evladım gibi oldu artık. Babam ise direk chara torun muamelesinde bulunuyor

• +

• Harika fotolar devamını bekleriz
  • harika
  • Güncel . . .
  • güncelle herkes görsün noobluğunu
  • İnanılası güç bir char,
    Hayali kurulası bir olay.
    Saglamdır kendisi,
    E bi o kadar da tatlıdır sahibi...

"ZAYON'a layık olmasada, elimden geleni yazmaya çalıştım, her ne kadar saçma olsada... Çok daha iyilerini haketsede benden ona güzel bir armağan..
    -Söylenebilecek tek şey; Söylenecek birşey olmadığıdır..."
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.