Şimdi Ara

* Benden, Yani ZAYON'dan Ss'ler (Güncel 12 Aralık 2009) *

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar benden bir kaç tane resim :) Greece ZAYON

Not : 6.Buluşmada arkadaşlara bir olay anlatmıştım '' Scorpions '' guildi ile ilgili. 1. Resim oradaki olayı anlatıyor . . .

11 Ekim 2009

12 Aralık 2009

Edit : Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Messerschmitt BF109 -- 12 Aralık 2009; 21:35:49 >

• Blader kasmama sebep olan char bu işte 1.2m sp var 2mde bitiyor az kaldı

Weaponlar sun olsa gerçekten korkulası bir char
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se®can

Blader kasmama sebep olan char bu işte 1.2m sp var 2mde bitiyor az kaldı

Weaponlar sun olsa gerçekten korkulası bir char

Gold biriktirme aşamasındayım. (SUN) Öyle bir girişimim olacak inşallah. 3.5 yıldır ZAYON ile devam. Aramızda duygusal bir bağ oldu sercan öyle böyle değil. Bu arada Blade kasmana sebep olduysam ne mutlu bana, ama baştan söyledim sinir haplarını hazırla çünkü adamı sinir hastası ediyor . . .

Edit : Düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Messerschmitt BF109 -- 11 Ekim 2009; 3:01:44 >

• Mücahit Charınla Gurur Duyabilirsin :) Gercektende Güzel Bi Char Uğraştıgını Emek Harcadıgını Biliyorum İnşallah Daha İyi İtem ve Silahlarla Oynarsın

Not : Sercan Bana Charını Kasacam Sp sini Diye söz Verdin Sözünü Yerine Getir 1.100.000 sp Var Onu Kas Canımı Sıkma :D Oyarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: DostDeli

Mücahit Charınla Gurur Duyabilirsin :) Gercektende Güzel Bi Char Uğraştıgını Emek Harcadıgını Biliyorum İnşallah Daha İyi İtem ve Silahlarla Oynarsın

Not : Sercan Bana Charını Kasacam Sp sini Diye söz Verdin Sözünü Yerine Getir 1.100.000 sp Var Onu Kas Canımı Sıkma :D Oyarım

El emeği, göz nuru gerçektende. Bu arada sercanı blade hazırlamadan sakın oyma . . .
  • Güzel
  • Ya abi off 2 aydır oynamıyorum bögürme bıçak sapladın sabah sabah..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 11 Ekim 2009; 10:30:46 >

• ha ha noobic
  • İlhan üzülme bugünlerde geçecek . . .
  • adına namına yakışan
  • En sevdiğim hatta ve hatta aşık bir bir build fakat ... fakat hiç bir wizardın elinden uniq aldını görmedim, hiç şimdiye kadar 4-5 kişinin bir arada kesmeye çalıştığı bir uniqi herhangi bir bladerin aldını görmedim göreceğimide sanmıyorm aslında çünkü şuanki haliyle bu biraz imkaansız tabiki ve bir şey daha eventtede de aynı şey geçerli tabiki bu bahsettiğim şeyler sadece kötü yanları e hiç mi iyi yanı yok tabiki var gelelim şimdi iyi yanlarını övmeye ondan baba çar tanımam pvp kralıdır hacı yatmaz dı wizzler gelmeden önce her neyse pvm de neredeyse itemleri iyi olursa lvinin giant partysini bile keser diyebiliriz kısaca sağladımdır benim gibi str sevenler içinde tercih sebebidir o kombolar o skillerde cabası ve işte aşık olduğum buildi kendi gözümden yorumlamam cevaplarınızı yormlarınzı beklerim auto cad arkadaşım kusra bakma biraz konunu işkal ettm
    bu sadece blade buildler için diil tüm çin için geçerlidir glaviede güzeldir bowda ben hiçbir karakteri kötülemem ama oynamasınıda bilmek lazım açıkcası bana 100 ff blader karşımada aynısından koysunlar ben adam tanımam karşımda önemli olan birazda oynamayı bileceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IO -- 11 Ekim 2009; 13:32:20 >

• SS'ler çok güzel gerçekten.O kervan kaç yıldız sorması ayıp...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

SS'ler çok güzel gerçekten.O kervan kaç yıldız sorması ayıp...

Kervan 5* Sonuna kadar doludur ve iki tane gideriz zaten oradaki thief sayısından herşey anlaşılıyordur. Benim kervan çektiğim iki grup vardır. Birisi bizlerden diğeri ise ispanyol grup. Her akşam düzenli kervan çekilir ve bu 2 yıldır bu şekilde devam eder. Zaten az kaldı Hunter 6 Lv. olacak. Biz genelde Constantinepole - Hotan veya Bergain çekeriz. Benim bir turdan kazancım ise Hunter NPC kasamda 1m, Kendi İnventorymde ise 200k, Topladığım Purification Fruit'ler ise 45 adetdir. Haftasonu ise full time :) Oyunun asıl amacı bana göre meslektir . . .

• Nooblar sarmış dört bir yanımı . . .
  • Charıma girsemde 3-5 SS'de ben atsam.Alayım havanızı
  • Görünüşte aynı benim char nerdeyse avatarlar aynıymıs bide shield ile bladenin +ları tam tersi olsa aynısı captain yazsınıda aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay528 -- 11 Ekim 2009; 17:27:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: --Kemalist--

Charıma girsemde 3-5 SS'de ben atsam.Alayım havanızı

• quote:

Orijinalden alıntı: Auto CAD

quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

SS'ler çok güzel gerçekten.O kervan kaç yıldız sorması ayıp...

Kervan 5* Sonuna kadar doludur ve iki tane gideriz zaten oradaki thief sayısından herşey anlaşılıyordur. Benim kervan çektiğim iki grup vardır. Birisi bizlerden diğeri ise ispanyol grup. Her akşam düzenli kervan çekilir ve bu 2 yıldır bu şekilde devam eder. Zaten az kaldı Hunter 6 Lv. olacak. Biz genelde Constantinepole - Hotan veya Bergain çekeriz. Benim bir turdan kazancım ise Hunter NPC kasamda 1m, Kendi İnventorymde ise 200k, Topladığım Purification Fruit'ler ise 45 adetdir. Haftasonu ise full time :) Oyunun asıl amacı bana göre meslektir . . .

NPC Thiefleri mi kesiyonuz
    Ben NPC'lere dalmıyom,gerçeklerini kesmek daha güzel

• Güzel Resimler Bu Arada Hiç Normal Thief Gelmiyormu?
  • Noob
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.