Şimdi Ara

Benfica'dan elendikten sonra transfer yapilacak sanirim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
3.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mertcanoa

Fenerbahçe nin benfica ya eleneceğini mi düşünüyorsun ? Yanlış düşünce benfica nın kadrosu güçlü değil eskisi gibi ! Fenerbahçe şuan ki kadrosu ile benfica dan %55-60 önde , fenerbahçe ye tek transfer lazım oda forvet , kaliteli şampiyonlar ligi golcüsü günümüz de bulmak çok zor üstüne bulsan bile 20-30 milyon Euro sadece bonservisleri var , onun haricin de ki transferler ya tutarsa mantığı , tutmazsa para çöp !

Nitekim fenerbahçe forvet transferi yapsa da , yapmasa da benfica yı eleyecek ! Geçen sezon şampiyonlar ligi gurupların da sonuncu olan benfica , basel den 7 gol yiyen benfica , Kendi liglerin de arkadan sağlam gelen bir takım olsaydı şampiyonlar ligi değil , UEFA Avrupa ligi ne katılırlar dı !

Fenerbahçe de başkan , futbolcular , hocalar değişse de , değişmeyen tek şey fenerbahçe nin yıllardır şampiyonlar ligine katılamaması ! Bu gerçek görmezden gelinmez ise , mücadele var olan proje ile mütavazi plan ile de olsa şampiyonlar ligi guruplarına katılmak zor degil ! Şampiyonlar liginin tek gerçegi var mücadele etmekdir ! İsterse messi , hazard , agüero , pogba , dybala gibi futbolcuların olsun mücadele etmezsen kaybedersin elenirsin !
    Fenerbahçe'nin kadrosu Benfica'nın %55-60 önünde?

Aatıf-Dirar-Soldado-Topal-Neudst vs. E. Salvio-Pizzi-Grimaldo-Zivkovic-Cervi-Jonas-Ferreyra-Rafa Silva

Adamlar son 5 senede 4 şampiyonluk yaşamış üstüste geçen seneyi bi 2. bitirmiş.

Bizde 8 milyon € üzeri değere sahip 2 adam varken onlarda rahatça 11 kurabilirsin.

Bizim kadro değerimiz 79 milyon € iken adamların 232 milyon € neredeyse 3 katı.

2 yıldır ağzımızın suyunu aka aka izlediğimiz Talisca'yı adamlar oynatmıyor kiralıyor sürekli.

Nasıl oluyor hocam?

• Sizin gibi "öğhk öğhk transfer" diyen tiplerin türk futbolunda acilen azalarak bitmesi lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başkan çıktı en net şekilde bütün borçları açıkladı kulübün harcayacak 1 kuruş parası kalmamış dedi hala transfer bekliyorsunuz. Seneye en az 30M€ kar yapmak gerekiyor ki takımın kadro değeri zaten 60M€ diye de açıkladı. Bu genç yetenekleri aldı, seneye bütün yabancıları gönderebilir yani değerini bulan zaten gidecektir. Değerini bulmayan adamı parasını verip göndermek eskide kaldı paramız artık yok bizim mecbur kontratları bitene kadar kalacaklar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ayew dışında 1 forvet bide stoper kaldı zaten. Reyes ile jansen de bu hafta açıklanır yeter bence

• Ali Koç gibi bir adam var başınızda. bırakın arkadaş bu sene gitmeyi verin. hele o günkü programı izleyen adam kesinlikle şu an laf etmez. anlamıyorum sizi.

Ben gerçekten Ali Koç'un başarılı olmasını gönülden istiyorum. Çünkü Türk futbolu için bir kurtuluş modeli olacak. sadece fenere değil bütün takımlara güzel bir örnek olacak eğer başarılı olabilirse.

misal GS. bizim yiyiciler ne yapıyor?

GS borcu var denirdi eskiden. rivayı satsak 100 sene yeter derlerdi. şimdi riva gitti yandı bitti kül oldu. ve riva parasından sonra 1.5 milyar tl ye yakın borç kalıyor. adayı floryayaı satsalar boş. kulüp batışa doğru gidiyor ve gelen bunu engellemek için değil yemek için geliyor.

şükredin şükredin.
  • Fortescue kullanıcısına yanıt
    Öncelikle daha geçmişden kendimle ilgili yakın geçmişden örnek vericem , daha geçmiş den örnek verirsem onu demiştim diye olmuşdu , sayfalar yetmez !

Dünya kupası başlamadan önce avrupa kıtasından dünya kupası elemerinin bitmesine 4 hafta kala beni tanıyan , tanımayan herkese FRANSA NIN EZE EZE , rakiplerine pozisyon vermeden , şampiyon olacaıgını söyledim ! Dedim ki bu fransa milli takımın da ki ortasaha hiç bir takımda yok kante pogba matuidi , varane - umtiti gibi ikiliye sahip degil hiç bir takım ! Çok iddaaya giren oldu , oydu buydu şuydu fransa şampiyon oldu !

Eski bir geçmişe gidelim ! Fenerbahçe - Benfica ile uefa kupası yarı finalin de eşleştigin de kusura bakmayın Fenerbahçe elenicek dedim , biz öyleyiz , biz şöyleyiz benfica adını çok rahat şekilde finale yazdırdı !

Ben müneccim degilim ! Ben oturuyorum maç izliyorum , maç izliyorum derken , nasıl maç izliyorum ? Mesala 2014 dünya kupası avrupa kıtası elemeleri türkiye ölüm maçlarına çıkarken romanya - estonya maçlarına ben bunları izlemedim ! Çünki türkiyenin gidemeyecegini biliyorum , gitsede hakkıyla gitmeyecegini biliyorum , ortada oynan bir futbol yok !!!!!!

Ben gidiyorum izlanda milli takımını izliyorum , izlandan isviçre de ilk 30 dakika da 3-0 isviçre önde ama izlanda mücadele ediyor 4-4 bitiyor ! Sonuç o guruptan 2ci olarak çıktılar playof da hırvatistanla eşleştiler ozaman ki hırvatlar daha bi fena 2 gol yiyerek elendiler , ama bende bıraktıkları izlenim , bu sefer olmadı ama bu takım 2016 ya gider dedim gittiler yarı final oynadılar , eleme guruplarında hollanda türkiye çeklerin içinden geçtiler çıktılar dünyayı şaşkına çevirdiler , ingiltereyi çeyrek finalde duman ettiler !

Ben benfica dan çok benfica B takımın 19 yaş altı takımının maçlarını izlemişimdir , genç yeteneklerini takip etmek için ! Benfica beşiktaş ile karşılaşırken bakın sag bekleri semedo seneye ya real madrid ya barcelonaya transfer olucak :) sezon bitmeden barcelona aldı !

Aatıf dedigin adam yetenekli , fiyat performans oyuncusu , ama hangi takım için ? Soldado tecrübesi yeter , benfica da soldado kariyerin de FORVET YOK ! jonas var yaşlandı en büyük takımları valencia da ozamanlar kötüydü , sonra benfica ! Topal dedigin adam görev adamı ne görev verirsen onu yapıyor topal dan ne bekliyorsun ? Neudst dedigin adam alman altyapısı almış , schalke de ki yanında oynayan arkadaşları şuan da arsenal de juventus da iyi bir transfer yaptı fenerbahçe zamanın da ! Dünya kupasın da da başarılıydı ! Grimaldo genç yetenek ispanyol dünya kupası vardı sol bek alba oynadı grimaldo nerede ? Zivkovic i takip ediyorum sırbistan u17 den beri büyük oyuncu olacak ama dünya kupasın da neden yedekti ? brezilya 2-0 yapınca artık zivkovic oyuna alıyor zaten eve dönüyoruz zivkovic e ayıp olmasın :) Cervi yetenekliydi malesef o yetenek öle li çok oldu arjantin milli takımın da neden oynamıyor bu kadar pahalı bir adam pavon oynuyor 18 yaşında :) ? Ferreyra shaktar da geçtigimiz yıl iş yaptı ! Ondan önce ki shaktar kadrosundaydı lucescu iyi tanır :) o bile oynatmadı ! Rafa silva yı fenerbahçe braga eşleşmesinden tanırsınız , rafa silva oynamıyor , querasma oynuyor portekiz milli takımın da rafa silva neden oynamıyor quaresmadan daha pahalı bir oyuncu niye oynamadı ? Demek ki kagıt da yazanla olmuyor bu işler !

BENFİCA GEÇEN SEZON ŞAMPİYONLAR LİGİN DE 0 ÇEKTİ - SIFIR ÇEKTİ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Benfica pahalı ya ? Benfica 229 milyon euroluk takım ya , benfica altyapısı hiç bir yer de yok ya ! BENFİCANIN GURUBUN DA BASEL VAR :) DELGADO OYNUYOR :) Cska var golovin in üstüne binmiş cska :) bide man. utd var premier lig de bozguna ugramış :) Bu guruptan SIFIR ÇEKTiler !!!!!! Bu gurupta sıfır çekiyorsanız acil , o kulubü kim yönetiyorsa istifa etmeli 1 puan alsalardı kazaydı olabilir di ama 1 gol bile zarzor atıyorsanız burada beceriksizlik ahmaklık vardır !

Fenerbahçe de 0 ÇEKTİ - SIFIR ÇEKTİ ama gurubun da LYON - LEVERKUSEN - BARCELONA VARDI bu takımlar ozamanlar efsane takımlardı , aklı başın da futbol dan anlıyan adama sorsalar fenerbahçe sıfır çeker mi bu gurupta diye ? EVET OLABİLİR DERDİ !

ANDERSON TALİSCA mevzusuna geliyorum talisca yı sadece beşiktaşa kiralık verdiler ! Neden verdiler ? Talisca benficaya geldigi dönem wonderkid olarak gelmişdi , yetenek potansiyel var diye , fakat benficaya gelirken TALİSCA hangi mevki de oynuyordu ? ÖN LİBERO !!!! Benfica talisca yı neden aldı ??????? ÖN Libero oynatmak için !!!!! Talisca ön liberö oynarken fejsa var , samaris var , pizzi var , B den horta , joa carvalho var , eee talisca şans buldu kullanamadı , o ara beşiktaş çıktı teklif yaptı kiralık verdiler , satmadılar neden ? ola ki fejsa , samaris , pizzi bunları satarsak talisca yı geri alırız ! Şenol güneş ne yaptı adamı 10 numara oynattı ne oldu ? talisca ön libero dan daha faydalı oldu ! Beşiktaşlılar diyordu hani talisca yı man. utd istiyordu ? Talisca şuan nerde ? Çin de pardon man. utd çin ligin de bir takım mı ? TALİSCA anca beşiktaş da 10 numara oynar ! BENFİCA DA BİLE OYNIYAMAZ ! SOL AÇIK - SAG AÇIK ADAMI ZİVKOVİC 10 numara ya çektiler , talisca yı sattılar !

AYEW GELDİ ! ANDRE AYEW sakatlanmazsa , disiplinli idare edilirse , şuan türkiye liginin çok üstünde bir futbolcu , 10 numara sol açık , sag açık , benim çok begendigim bir futbolcuydu !

Madem transfer istiyorsunuz ? FORVET istiyorsunuz herşey parayla ya ozaman kellemi ortaya koyuyorum ! ALİ BAŞKAN A söyleyin kredi çeksin LYON dan mariano yu alsın 30 gol atmazsa türkiyede KELLEMİ KESTİRİCEGİM !!!!! ALABİLİRSELER TABİ ....

• Mertcanoa kullanıcısına yanıt
    Kardeşim çok bilgili bir arkadaşsın galiba keşke Türkçe bilsen de okuyabilsek

• quote:

Orijinalden alıntı: Jedi_masterr

Cl ye girip ne olacak onu anlamıyorum ?

1- Zaten bizi sokmayacaklar, benfica ile kafa kafaya gittin diyelim hakem basar penaltıyı olur biter..Bugune kadar hakem hatalarından şikayette ne sonuç çıkmıştır koca bir hiç...

2- Haydi şansa bala benfika yı geçtin ne olacak? karşımıza münih juve city gelecek 3 leri 4 leri yiyip eve döneceğiz. Üstüne birde super lig den olacağız eldeki bulgurdan olma hesabı...

3- Sonuç olarak gidilmemesi en hayırlısıdır super lig e asılıp eldeki bulguru yemek lazımdır...

edit:imla
    Ahahah hakeme bak bastı penaltıyı oldu bitti bi anda..
  • VulonViing kullanıcısına yanıt
    Boş boş yazmış. Ben okudum pişmanım

Konuya gelecek olursak benfica kadro kalitesi fenerden daha iyi ama cocunun oynattığı futbolu beğendim.

Benfica ise hazırlık maçlarında bence iyi değildi oyun olarak.

Fenerbahçe sabırlı ve dikkatli oynarsa benficayı eler bence. Özellikle şu an görünen takımdaki ve taraftarlardaki hava çok iyi. Ama 3 büyükler gibi fenerinde transfere ihtiyacı var tabiki.

Ama kulüpleri daha çok borca sokmaktansa varsın avrupada 0 çekilsin.

• Ali Koç 12 numara transferi yaptı

• Kadro değeri üstünden kadro yorumlanamaz

Bizim takımlarda yaşlı oyuncular var ve Türkiye Ligi otomatikman değeri düşürüyor

Benfica suan formsuz dönemlerindeler ellerinde valbuena yeteneğinde oyuncu yok.

3 4 sene önce olsa favori Benfica derdim suan çok ortada maç feneri pek takip etmedim eğer haZırsa önde bile diyebilirim İstanbul’daki maç ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 29 Temmuz 2018; 14:51:0 >
  • herkes transfer diyor. kolay adam almak? wilshare 5 milyon verdik vergisiz yetmedi istanbula getirdik buna rağmen türkiyeye gelmedi. artık futbolcularda buyuk ligde kalıp orta sıra takımlarında oynamak istiyor.
    FM de oyuncu almaya benzemiyor bu işler
  • ŞL'den falan elenmemizin hiç bir zararı yok, maddiyat dışında.

Kulüp genel olarak bu haldeyken büyük başarılar beklemek aptallık.

Keşke başkanlık seçimi Mayıs yerine Şubat'ta yapılsaydı. Hem temizlik hem de yapılanmaya daha erken başlanırdı.

8 gün kaldı halen ST'de kim oynayacak bilmiyoruz. Zira transfer yapacak iznimiz de yok, parayı geçtim.

Allah seni bildiği gibi yapsın aziz yıldırım, ne uğruna bu kadar yapıştın koltuğa? ne oldu şimdi? bak gittin, kulüp kendine geldi, yalan mı?
  • Su borclar icinde transfer istemek mevcut durumumuzu uzun vadede daha kotu yapar.Bir de diyorlar ki kadroda ki coplerden kurtulmaliymisiz.Nasil kurtulacaksin adamlara yillik maasi yuksekten vermissin,taliplileri de yok.Olanlar da Anadolu takimlarindan.Simdi Aatif iyi bir para aliyorken hem de Fenerbahçede,Niye daha dusuk bir maasla Kayseriye gitsin ki. Anca bazi kariyerinin basindaki futbolcular gidip de buralarda oynayayim daha sonra basari gosterip baska takima transfer olurum görüşüne sahip olurlar.Kariyerinin sonlarina gelmis futbolcu kolay kolay gitmez.

• şu tipler bir bitemedi anlamıyorlar. FFp filan geçtim kiralık oyuncu alsın diyorsun. kimse senin dandik liginde top oynamak istemiyor. adam kendi takımımda sıra beklerim gene türkiyeye gelmem diyor. çünkü avrupa kupalarında başarın yok 20 senedir milli takım düzeyinde 0'sın. kebapçısı arda turanı senin ilgini daha çok çekti bu takım benim milli takımım olamaz diyemedin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

"ayy dur şuradan hemen aziz'e ses çıkartmadıkları varsayımını yapayım da argümanım destek kazansın. hem zaten pek bir şey de yazmamışım ama önemli değil, yeter ki varsayım olsun, karşımdaki aziz destekçisi sanılsın yeter. zaten artılarlar beni. oh ne güzel gün, şimdi bir de dota attım mı demeyin keyfime."

Alıntıları Göster
    Yılda maksimum 20 post atarım.

Niye içlendin hocam bu kadar ?
  • Yönetimi destekliyorum hemde fazlasıyla ama Benfica maçına yalnız Soldado ile gideceksen işimiz var kaç gün oldu forvet işini çözemediler! Defansta da alarm var. Neustadter ile olcak iş değil bu ya geç kalıyoruz Benfica çok sağlam bir takım daha da sağlamlaştı rezil olmasak iyidir! Acil 1 forvet 1 defans lazım iyisinden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayburtlu

Ali Koç 12 numara transferi yaptı
    Benficayı Portekizde 12 numara ile yenersin

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.