< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
FFP, borçlar, elimizdeki yüksek maaşlı çöpleri görmeyip şu konuyu açıyorsan yallah gs forumuna gsyi tutabilirsin direk cl katılıyorlar kadrolarıda iyi tutan yok seni
|
Sizin gibi "öğhk öğhk transfer" diyen tiplerin türk futbolunda acilen azalarak bitmesi lazım
|
Ben mi yanlış hatırlıyorum Ali Koç süper transferler yapacağız. Şampiyonlar liginde, Turkiye de esip gurleyecegiz diye vaatler mi verdi diye.
Araştırdım internette bir tane bile buna benzer açıklaması yok. Açıklamaları bu günü değil, geleceği kurtarmak üzerine. Yoksa o da bilmez mi Aziz efendinin Kajer transferinde yaptığı gibi x y z futbolcularını başka takimlara gonderip maaşlarının yarısını kulüp kasasından ödeyip gelen bonservisle oyuncu transfer etmeyi.. Kulupdeki gonderilemeyen işe yaramazların değil, kulupte olmayanların bile maaşını ödüyorken hala transfer yapılmadı vırt zırt diyenler var. Bilinçli taraftarlar olarak bizler de, FB CL de oynasın ligde şampiyon olsun istiyoruz . Ama Aziz efendinin yaptığı gibi kulübün geleceğini yok etmek adına yaptıklarını, körü körüne yeni yonetime baskı yaparak yaptırmaya niyetimiz yok. . Ali Koç un, zamanla kademeli olarak, hem sportif hem de ekonomik anlamda kulübü düzlüğe çıkaracağını, bunu da vırt zırtçı sabırsız taraftarlara rağmen başaracağını düşünüyoruz. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaaNN -- 23 Temmuz 2018; 15:12:43 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi he_man -- 23 Temmuz 2018; 16:39:42 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 23 Temmuz 2018; 16:52:41 > |
|
|