Şimdi Ara

Benfica'dan elendikten sonra transfer yapilacak sanirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
3.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazik gercekten YAZIK.. Ali Koc'un Aziz'den farki ne? Yine Sampiyonlar liginden elendikten sonra transfer yapilacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben mi yanlış hatırlıyorum Ali Koç süper transferler yapacağız. Şampiyonlar liginde, Turkiye de esip gurleyecegiz diye vaatler mi verdi diye.
    Araştırdım internette bir tane bile buna benzer açıklaması yok.

Açıklamaları bu günü değil, geleceği kurtarmak üzerine.

Yoksa o da bilmez mi Aziz efendinin Kajer transferinde yaptığı gibi x y z futbolcularını başka takimlara gonderip maaşlarının yarısını kulüp kasasından ödeyip gelen bonservisle oyuncu transfer etmeyi..

Kulupdeki gonderilemeyen işe yaramazların değil, kulupte olmayanların bile maaşını ödüyorken hala transfer yapılmadı vırt zırt diyenler var.

Bilinçli taraftarlar olarak bizler de, FB CL de oynasın ligde şampiyon olsun istiyoruz .
    Ama Aziz efendinin yaptığı gibi kulübün geleceğini yok etmek adına yaptıklarını, körü körüne yeni yonetime baskı yaparak yaptırmaya niyetimiz yok. .

Ali Koç un, zamanla kademeli olarak, hem sportif hem de ekonomik anlamda kulübü düzlüğe çıkaracağını, bunu da vırt zırtçı sabırsız taraftarlara rağmen başaracağını düşünüyoruz.
  • Cl planlarınızda yok gibi Bu kadro ile geçillirse geçilir. Cl oynayacak takım kampa girmeden transferleri yapardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FFP, borçlar, elimizdeki yüksek maaşlı çöpleri görmeyip şu konuyu açıyorsan yallah gs forumuna gsyi tutabilirsin direk cl katılıyorlar kadrolarıda iyi tutan yok seni

• quote:

Orijinalden alıntı: Johan Cruyff

FFP, borçlar, elimizdeki yüksek maaşlı çöpleri görmeyip şu konuyu açıyorsan yallah gs forumuna gsyi tutabilirsin direk cl katılıyorlar kadrolarıda iyi tutan yok seni
    Eee, tamam Aziz takımı batırdı Ali Koç'u hala destekliyoruz da eldeki çöpleri yollayamayıp ucuz yollu kiralamalarla iddialı olabilecek bir kadro yaratamayacaksa, bu senelik ben de başkanlık yapardım. Yani kendisi dedi iyi ilişkilerimiz var kiralık oyuncu için kullanacağız, kadro kuracağız diye.
    Konuyu açan gibi ne farkı var Ali Koç'un Aziz'den kafasında değilim ama yeter siz de adamı dokunulmaz yaptınız, seçimden önce kendisi diyordu yahu sürekli ŞL'den elenip transfer yapıyoruz bu çok yanlış falan diye.
  • Satışlardan elde ettiğin bonservis bedelinden daha yüksek tutarla aldığın oyuncuyu UEFA MÜSABAKALARINDA OYNATAMAZSIN. Oyuncu satıp, en az harcadığın tutarda para elde etmediğin sürece istersen Ronaldo'yu al, Benfica'ya karşı OYNATAMAZSIN.

Takımlar transfer sezonunun bitmesine 1 ay kala, takımda düşünmediği oyuncuyu satmak ister, kiralamak değil. Ne yazık ki son dakika beklenmek zorunda kiralık transfer için. Daha takımların kampları bitmedi, kimler kadroda olacak kimler gönderilecek belirlemedi takımlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaaNN -- 23 Temmuz 2018; 15:12:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

Eee, tamam Aziz takımı batırdı Ali Koç'u hala destekliyoruz da eldeki çöpleri yollayamayıp ucuz yollu kiralamalarla iddialı olabilecek bir kadro yaratamayacaksa, bu senelik ben de başkanlık yapardım. Yani kendisi dedi iyi ilişkilerimiz var kiralık oyuncu için kullanacağız, kadro kuracağız diye.
    Konuyu açan gibi ne farkı var Ali Koç'un Aziz'den kafasında değilim ama yeter siz de adamı dokunulmaz yaptınız, seçimden önce kendisi diyordu yahu sürekli ŞL'den elenip transfer yapıyoruz bu çok yanlış falan diye.

Alıntıları Göster
    Yüzde yüz katılıyorum dostum sana Aziz devam etseydi gene aynı şeyler yaşanırdı biz burda Azizi savunmuyoruz ama Ali Koç un da farkını göremedik ŞL de oynayamayacak bir takım gene diğer böyle Ali Koç u dokunulmaz yapıp bahane üretenleri direk engelle boş beleş adamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

Satışlardan elde ettiğin bonservis bedelinden daha yüksek tutarla aldığın oyuncuyu UEFA MÜSABAKALARINDA OYNATAMAZSIN. Oyuncu satıp, en az harcadığın tutarda para elde etmediğin sürece istersen Ronaldo'yu al, Benfica'ya karşı OYNATAMAZSIN.

Takımlar transfer sezonunun bitmesine 1 ay kala, takımda düşünmediği oyuncuyu satmak ister, kiralamak değil. Ne yazık ki son dakika beklenmek zorunda kiralık transfer için. Daha takımların kampları bitmedi, kimler kadroda olacak kimler gönderilecek belirlemedi takımlar.
    ŞL de elendik tamam oynatamıyoruz vs de elimizdeki çöpleri neden yollamıyoruz ? onun dışında sen bizim ligde bu kadroyla iş yapabileceğimizi (şampiyon olabileciğimizi) düşünüyorsan futbol bilginden şüphe ederim ve bloklar geçerim boş beleş insanlarsınız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Tosic i kim aldi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arshavin9

ŞL de elendik tamam oynatamıyoruz vs de elimizdeki çöpleri neden yollamıyoruz ? onun dışında sen bizim ligde bu kadroyla iş yapabileceğimizi (şampiyon olabileciğimizi) düşünüyorsan futbol bilginden şüphe ederim ve bloklar geçerim boş beleş insanlarsınız

Alıntıları Göster
    İstediğini bloklama, istediğini boş beleş sanıp geçme hakkına sahipsin de, biraz bekle, 9 Ağustos'ta SPK'ya Fenerbahçe Futbol A.Ş.'nin 31.05.2018 itibari ile finansal durumu yüklenecek. Bilanço - Gelir tablosu hakkında kulaktan dolma bile bilgin varsa kulübün ne halde olduğunu anlarsın. Dilersen 10 Ağustos günü bana PM atarsan detaylıca açıklayabilirim.

Transfer lazım keşke para olsa da Sol bek, Stoper, 8 numara, 7 numara, 11 numara, 9 numara transferleri yapabilsek. Ama gerçekten imkan yok.

• Arshavin9 A kullanıcısına yanıt
    Ek olarak, futbolcularının hiçbirisine teklif yok. Sözleşmesi olan hiçbir futbolcuyu bedel ödemeden gönderemiyosun. Zamanında minimum 2 Milyon euro senelik ücretle sözleşme yapılan adam, güncel olarak 1m Euro bile maaş verecek kulüp bulamıyo. Bu adam neden gitsin ki? Kim alsın? Kime satabilirsin?

Geçen sene futbolcular gitsin diye ödenen tazminatlar bir açıklansa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.Rodriguez

Cl planlarınızda yok gibi Bu kadro ile geçillirse geçilir. Cl oynayacak takım kampa girmeden transferleri yapardı.
    haklısın. ama belkide kura sonrasını beklediler:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.Rodriguez

Cl planlarınızda yok gibi Bu kadro ile geçillirse geçilir. Cl oynayacak takım kampa girmeden transferleri yapardı.
    haklısın. ama belkide kura sonrasını beklediler:)
  • Jack Rabbit Slims kullanıcısına yanıt
    Aatıf dirar kameni kene gibi yapışmışken kulübe nasıl göndereceksin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Johan Cruyff

Aatıf dirar kameni kene gibi yapışmışken kulübe nasıl göndereceksin ?
    Bunlar gitmiyor diye elimizde gol atabilen tek forveti göndermek miydi doğru olan peki?
  • quote:

Alıntıları Göster
    Kardeşim, güzel kardeşim, tatlı ve harika insan. Senin beyin algılarında sorun mu var? Yanlış anlama hakaret etmiyorum ama etmemek için kendimi zor tutuyorum. LAN FENERBAHÇE'NİN HANGİ OYUNCUSUNU ALICAKSIN GÖZÜNÜ SEVEYİM SÖYLESENE? ADAMLAR FENER'DEN PARAYLA ALACAKLARINA, BASKA YOL BULUP ALIYORLAR. 3.5 milyar borç var.

• Satmadan oyuncu alamıyorsunuz

Tüm kulüpler için geçerli bu

• quote:

Bunlar gitmiyor diye elimizde gol atabilen tek forveti göndermek miydi doğru olan peki?

Alıntıları Göster
    fernandaoyu göndermeden barış alıcıyı ferdiyi nasıl alacaktık,
    sanki fernandao kalsa benficayı eleyecektik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi he_man -- 23 Temmuz 2018; 16:39:42 >
  • Cl ye girip ne olacak onu anlamıyorum ?

1- Zaten bizi sokmayacaklar, benfica ile kafa kafaya gittin diyelim hakem basar penaltıyı olur biter..Bugune kadar hakem hatalarından şikayette ne sonuç çıkmıştır koca bir hiç...

2- Haydi şansa bala benfika yı geçtin ne olacak? karşımıza münih juve city gelecek 3 leri 4 leri yiyip eve döneceğiz. Üstüne birde super lig den olacağız eldeki bulgurdan olma hesabı...

3- Sonuç olarak gidilmemesi en hayırlısıdır super lig e asılıp eldeki bulguru yemek lazımdır...

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 23 Temmuz 2018; 16:52:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

İstediğini bloklama, istediğini boş beleş sanıp geçme hakkına sahipsin de, biraz bekle, 9 Ağustos'ta SPK'ya Fenerbahçe Futbol A.Ş.'nin 31.05.2018 itibari ile finansal durumu yüklenecek. Bilanço - Gelir tablosu hakkında kulaktan dolma bile bilgin varsa kulübün ne halde olduğunu anlarsın. Dilersen 10 Ağustos günü bana PM atarsan detaylıca açıklayabilirim.

Transfer lazım keşke para olsa da Sol bek, Stoper, 8 numara, 7 numara, 11 numara, 9 numara transferleri yapabilsek. Ama gerçekten imkan yok.

Alıntıları Göster
    Her şeyi anladım da güzel kardeşim benim söylediklerim Ali Koç'un vaatleri zaten ŞL de ilerleyeceğini kendisi dedi Aziz Yıldırımı filan savunmuyorum ben Ali Koç'un vaatlerine göre yorum yapıyorum oyuncu kiralayacağız dedi kiraladığı oyuncu yok + dan bazı oyuncuları göndereceğini söyledi onlarda gitmedi boşa maaş vermektense oyuncuyla anlaşma fesih edilir adam gibi oyuncu alınır bu yazdığım zaten Ali Koç'un vaatleri ve yapacağını düşündüğümüz şeyidi

• quote:

Orijinalden alıntı: Arshavin9

Her şeyi anladım da güzel kardeşim benim söylediklerim Ali Koç'un vaatleri zaten ŞL de ilerleyeceğini kendisi dedi Aziz Yıldırımı filan savunmuyorum ben Ali Koç'un vaatlerine göre yorum yapıyorum oyuncu kiralayacağız dedi kiraladığı oyuncu yok + dan bazı oyuncuları göndereceğini söyledi onlarda gitmedi boşa maaş vermektense oyuncuyla anlaşma fesih edilir adam gibi oyuncu alınır bu yazdığım zaten Ali Koç'un vaatleri ve yapacağını düşündüğümüz şeyidi

Alıntıları Göster
    Gelmiyolar hocam, serbest oyunculara yöneldik Wilshere, Bas Dost.. gelmiyor adamlar. Kulübün durumunu bu kadar tahmin etmiyordu demek ki Ali Koç. Koyduğu sermaye ortada. Para koymakta bir sıkıntısı yok. Finansal açıklamalardan sonra yine gerekli sponsorluklarla bu nakit akışı devam edecek çok belli. Ama istesekte alamıyoruz, alsak oynatamıyoruz. Kilitlenmiş durumdayız ve bu 3 ayda olmadı. O yüzden kimseyi suçlamadan mevcut durumu anlamak lazım diyorum. Kimse ilk 11 oynatacağı adamı sana kiraya göndermez. Önce o adamı gözden çıkarmasını beklemek zorundayız. Yapabilecek hiçbir şey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jedi_masterr

Cl ye girip ne olacak onu anlamıyorum ?

1- Zaten bizi sokmayacaklar, benfica ile kafa kafaya gittin diyelim hakem basar penaltıyı olur biter..Bugune kadar hakem hatalarından şikayette ne sonuç çıkmıştır koca bir hiç...

2- Haydi şansa bala benfika yı geçtin ne olacak? karşımıza münih juve city gelecek 3 leri 4 leri yiyip eve döneceğiz. Üstüne birde super lig den olacağız eldeki bulgurdan olma hesabı...

3- Sonuç olarak gidilmemesi en hayırlısıdır super lig e asılıp eldeki bulguru yemek lazımdır...

edit:imla
    Welcome to başakşehir

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.