quote:Orijinalden alıntı: Det.Harvey BullockLizbon şurası mı kardeş? Bu forumdan giden çıkmaz.Hocam sen bu forumu ne sandın?
quote:Orijinalden alıntı: Det.Harvey BullockSen ne sandın? Alıntıları Göster Ben buradan birileri çıkar sonra orada beraber takılırız falan sandım ama demek benden başka Galatasaraylı yok
quote:Orijinalden alıntı: BarisTimurBen buradan birileri çıkar sonra orada beraber takılırız falan sandım ama demek benden başka Galatasaraylı yok Alıntıları Göster Senden başka zengin yok hocam.
quote:Orijinalden alıntı: Orjin Carnibormaraton 2inci kattayım.Maraton ne abi şükrü saraçoğluna mu gidiyorsun? :)ben GS tarafında olacağımı umuyorum arkadaş "ben ayarlayacağım bileti sen bana bırak" dedi. inşallah
quote:Orijinalden alıntı: Det.Harvey BullockSenden başka zengin yok hocam. Alıntıları Göster gerçekten burjuva hissetmek istiyorsanı bu foruma gel avrupaya gidiyorum yaz yeter :) inanılmaz bir his.
quote:Orijinalden alıntı: Det.Harvey BullockLizbon şurası mı kardeş? Bu forumdan giden çıkmaz.Al bak çıktı hemde 2 kişi