Şimdi Ara

Benfica -Pacos ferreira maçı saat 22.00'de Bugün TV'de ! [Rakibimizi Tanıyalım] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benfica Cardozonun güzel golüyle 1-0 kazandı.Karşısındaki rakip baya zayıftı buna rağmen benficanın ceza sahasına çok rahat geldiler ama kalitesizliklerinden dolayı harcadılar bütün pozisyonları.Defansı baya zayıf ama çok hızlı atağa çıkabilen bi takım,kontralarda can yakabilir,ayrıca çerçeveyi gördüler mi müthiş şutlar çıkarıyorlar bu açıdan volkana çok iş düşecek diye düşünüyorum.Neticede bol gollü bir maç izleyeceğiz gibi,ben fenerbahçeyi bir adım önde görüyorum fakat şans faktörü de önemli tabi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: wRsoUL

Benfica Cardozonun güzel golüyle 1-0 kazandı.Karşısındaki rakip baya zayıftı buna rağmen benficanın ceza sahasına çok rahat geldiler ama kalitesizliklerinden dolayı harcadılar bütün pozisyonları.Defansı baya zayıf ama çok hızlı atağa çıkabilen bi takım,kontralarda can yakabilir,ayrıca çerçeveyi gördüler mi müthiş şutlar çıkarıyorlar bu açıdan volkana çok iş düşecek diye düşünüyorum.Neticede bol gollü bir maç izleyeceğiz gibi,ben fenerbahçeyi bir adım önde görüyorum fakat şans faktörü de önemli tabi..

Maç 1-1 bitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode

quote:

Orijinalden alıntı: wRsoUL

Benfica Cardozonun güzel golüyle 1-0 kazandı.Karşısındaki rakip baya zayıftı buna rağmen benficanın ceza sahasına çok rahat geldiler ama kalitesizliklerinden dolayı harcadılar bütün pozisyonları.Defansı baya zayıf ama çok hızlı atağa çıkabilen bi takım,kontralarda can yakabilir,ayrıca çerçeveyi gördüler mi müthiş şutlar çıkarıyorlar bu açıdan volkana çok iş düşecek diye düşünüyorum.Neticede bol gollü bir maç izleyeceğiz gibi,ben fenerbahçeyi bir adım önde görüyorum fakat şans faktörü de önemli tabi..

Maç 1-1 bitti.

Dalmışım hocam pardon :).

• bunların newcastle ve braga ile olan maçlarınıda seyrettim Oscar cardozo gaitan felanı kitlersek yeneriz bunları hücum hattı çok iyi yakaldıklarını atıyorlar ama defansta araya atılan her top sıkıntı oluyor bunlara...

newcastle maçında papis cisse 2topu direkten döndü birde gol attı....newcsatle şanslı olsa turu bile geçebilirdi... 3-1 yenildikleri maçta...cardozo felan sıkıntı ama bizdede sow sıkıntı yaratır onların savunmaya...oynarsa..
  • Bir kaç özetlerini ziledim değişik maçların da, herifler füze gibi şut çekiyor. seken toplara dikkat, sekerse. Şimdiye kadar çıkan her takım için bize gol bile atamaz diyordum, o kadar inanıyordum Fenerbahçeye ama bu sefer bir türlü turu geçeceğimize inanmak gelmiyor.
  • Bunlar sizi dağıtır en az 5
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galifianakis

Bunlar sizi dağıtır en az 5

var mısın iddaaya kafa kafaya oynanacak maçlar
    hatta zaaflarını analiz edip de sahaya çıkarsak kazanma şansımız bile var
  • quote:

http://****.com/1287946508.swf
  • 2-0 yendikleri için pek fazla önemsemediler. Çok iyi çıktılar. Baskıya karşı iyi oynuyorlar. Kolay pas hataları oldu onu da, rehavetten sanıyorum.

Ama elenmeyecek takım değil.
  • quote:

tamam
  • Bizim takım kontra yemiyor. Bu konuda rahatız. Hızlı hücum bizim lehimize olacaktır. Ben her iki maça, defansif çıkılmasından yanayım. Rakibi uyutursak ve pas alışverişlerini kesip, rakibi dar alana sıkıştırırsak bizim açımızdan iki maçta çok rahat geçer.
  • İzlemedim ama arsenalın grubundan lider çıkmış, namağlup, draxlerli,farfanlı,bastoslu,huntelarlı schalke mi yoksa benfıca mı? Hangisi daha iyi sizce? Daha önce kıyaslanıyordu ve çoğu kişi benficayı tanımıyordu.. Şimdi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamaluba

İzlemedim ama arsenalın grubundan lider çıkmış, namağlup, draxlerli,farfanlı,bastoslu,huntelarlı schalke mi yoksa benfıca mı? Hangisi daha iyi sizce? Daha önce kıyaslanıyordu ve çoğu kişi benficayı tanımıyordu.. Şimdi ?

Arsenal'i tokatlamayan kalmadı bu sene, ne Arsenal'i? Benfica Barcelona ile aynı gruptaydı, Celtic'in sürpriz Barça galibiyeti yüzünden 3. oldular gruplarda.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mamaluba

İzlemedim ama arsenalın grubundan lider çıkmış, namağlup, draxlerli,farfanlı,bastoslu,huntelarlı schalke mi yoksa benfıca mı? Hangisi daha iyi sizce? Daha önce kıyaslanıyordu ve çoğu kişi benficayı tanımıyordu.. Şimdi ?

Arsenal'i tokatlamayan kalmadı bu sene, ne Arsenal'i? Benfica Barcelona ile aynı gruptaydı, Celtic'in sürpriz Barça galibiyeti yüzünden 3. oldular gruplarda.

o o arsanal bayerne salladı, bugün bayern barca ile kedi fare oyunu oynar diyorlar.. Ama bu şekilde kıyaslama yapılmaz.Herneyse Benfica vs schalke eşleşse kim tur atlardı ? Cevap vermeden benficayı anlatcaksan cevap vermicem ayrıca üstteki yazımda ne arsenal ı büyüttüm ne de benficayı küçülttüm.Objektif olarak cevabınız nedir?

• çok pis ayar oluyorum şu yazını kaçırmışım, cevap vererek noktalayayım.CELTİC sürprizmiş barcayı yenmişmiş.Kardeş o grubun üyesi benfica yenememiş, SELTİK barcaya sallamış.niye benficayı 2.liğî hakediyordu vs. Demeye getiriyorsun. Kelebek etkisimi bu, belki benfica CL şampiyonu olacaktı size göre simdi benfica tarihinde bilmem kaç kez şampiyon oldu diye cvp verme, bizim müzemizde de var kupalar ama size göre eski

• Cok pis ayar olacaksan yazmayalim o halde? Laflara bak. Benfica o Schalke'yi parcalar, net.

• Ayrica Benfica'yi tanimayan da gitsin curling falan izlesin, biraksin futbolla ilgilenmeyi.

• quote:

Cok pis ayar olacaksan yazmayalim o halde? Laflara bak. Benfica o Schalke'yi parcalar, net.

Benficanın leş defansı karşısında Sow yeter
    Schalke nin hücum hattı
    Huntelaar
    Bastos Draxler Farfan

Benfica Schalke yi parçalar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.